108

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 122 Много са факторите при нас. Нездравословният начин на живот е най-тежката съсипия за здравето и живота на човека. Мръсен въздух - горим *** на цяла Европа. Мр.сна вода, но за сметка на това скъпа. Мр.сна храна - ядем 20-годишно месо, суха кръв, зеленчуци с пестициди, кисело мляко без полезната закваска Лактобацилус булгарикус, ГМО, Е-та, захар, сол и т.н. Мр.сна психологическа среда - от сутрин до вечер ни облъчват медиите със смърт, политиката ни заробва. Бъдете здрави!

107

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 119 Няма как да е 100 %. Там сега обвиняват ортодоксалните вярващи, които отказват да се ваксинират. Но никой не казва те ли са болни и умират или ваксинираните. За мен от първия момент стои въпросът защо не се разработиха лекарства, а цялата фармафия се захвана с ваксини.

106

Някой си

преди 2 години

Аз имам доверие в науката, но чистата наука е различна от ПРИЛОЖНАТА наука! Истинския учен не се интересува от приложението на теорията си. Докато приложението на дадена теория изисква комбинация от различни дялове на науката. Затова винаги, ама винаги първите серии на върховите изобретения са чист Франкенщайн, за този който има усет да ги забележи. И с течение на времето, след N на брой итерации, се получава годен за употреба продукт.

105

Анонимен

преди 2 години

В Израел положението откъм заразени, хора в тежко състояние и интубирани е по-тежко отколкото в България. Къде е разликата? Разликата е, че там има повече ваксинирани И повече мерки. Другата разлика е, че тук има повече смъртни случаи, но това няма общо с КОВИД толкова, колкото с лошата система на здравеопазване в България.

104

Бизнес план.

преди 2 години

За Бизнесмена е най-добре ако подновява дозата на всеки 6 месеца. Това са мноого парички. Постоянното инжектиране чисти наъчно не е добре но никой не смее да го каже.

103

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Не уточняват, защото няма смисъл. В Израел и тийнейджърите са ваксинирани, така че процентът е 100%.

102

Анонимен

преди 2 години

Идеята им е че ваксинираните пак карали ковид, но го карали по-леко. Дали са им верни или манипулирани данните? Не знам.

101

антиваксър

преди 2 години

Много добре си спомням, когато започна ваксинирането, че учЕните заявяваха, че преболедувалите нямали никакъв имунитет, а ваксинираните ще имат до 2 години. За трета доза НИКОЙ не е отварял дума. Сега, когато ваксинирането се проваля с гръм и трясък, се оправдават с трета доза. Понеже двете не свършиха никаква работа. И защо така срамежливо не уточнявате какъв процент от интубираните, пък и хоспитализираните изобщо, са напълно ваксинирани? Вярвайте в науката, ама лъжата лъсна.

100

Анонимен

преди 2 години

Те учените са компетентни. Въпроса е че бизнесмените не са. Бизнеса гледа само печалба и дискридитира, уволнява и санкционира всеки учен който изкаже мнение различно от мнението на бизнесмена.

99

Я?!

преди 2 години

Пфайзър не работи???? Какво е решението? Още Пфайзър!!!!!!!С Пфайзър към гроба!

98

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти", каза Зарка.След известно време всички на абокат, защото, който не е, ще е в критично състояние.Това е някакво световно безумие и трябва да има начин нормалните хора, да го спрем, защото в противен случай не ни чака нищо добро!!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека, като не те хване от две ракии удряш трета, хеле на четвъртата се ще те хване, Винпрома работи на пълни обороти.

96

Анонимен

преди 2 години

Тоест роднините на починалите след втора доза немогат да съдят Pfizer или Moderna защото починалите са се подписали, че ги освобождават от отговорност...

95

До 105

преди 2 години

Сега пък стана "до голяма степен"?

94

Неизвестен

преди 2 години

Оправете си терминологията,относно заразени и проверени с тест.

93

Анонимен

преди 2 години

Е къв е смисъла от ваксини хаха

92

Анонимен

преди 2 години

Нали уж две дози давали 90% имунитет сега се говори само как са се разболели тежко щото нямали трета доза? Тотален медицински фа*изъм! Боцкайте се всеки ден....

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 Ти от кои си? :)))

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Какъв е капанът? Че няма да се набодат със зловреден експеримент, който не предпазва от разболяване и от тежко боледуване?" Капанът е, че докато те са защитени след ваксинацията и са сравнително спокойни за здравето си, лъжат други, които ще рискуват да се разболеят сериозно. Вече е ясно, че опорките на анти-ваксърите внимателно заобикалят данните, че ваксините предпазват до голяма степен от сериозно разболяване или смърт. Това може да стане само ако знаят, че лъжат.

89

Анонимен

преди 2 години

Това е чудесна новина за всички антиваксъли и конпиратори.Медиите сами потвърждават колко сме прави -както винаги :-)