39

шкумбата

преди 2 години

РЕЦЕПТАТА: АКО СЕ ЗАРАЗИТЕ С КОВИД, ВЗИМАТЕ 1 ЧАРШАФ НА ГЛАВАТА И С БАВНА СТЪПКА ПОЕМАТЕ КЪМ ГРОБИЩАТА, ДА МОЖЕ ПО- ЛЕСНО ДА ВИ КОПАТ ...

38

Анонимен

преди 2 години

През пролетта системата беше на ръба. 11000 бяха в болници.Всички болници бяха с пълни с ковид и очни доктори и ортопеди трябваше да лекуват ковид. Ако всички едновременно се разболеят, нито болниците ще стигнат, нито личните лекари ще смогват дори по телефона да лекуват. И ще умирате не само пред болниците, но и по улиците ще падате. Затова са мерките. За да може който трябва, да може да получи помощ. И да се пести време, докато всички се ваксинират. Но НЕ- нито мерки искате, нито ваксини . И?

37

Анонимен

преди 2 години

Който го боли гълото, прави като Деса ***, гълта здраво и дълбоко, като преди това задължително облизва шоколада

36

Анонимен

преди 2 години

Никога и нищо не може да спре вирусчетата да си пътешестват, това им е работата. А нашата работа относно тях е да поддържаме силна имунната си система и да спазваме хигиена. Профилактика му е майката, а ваксите са чиста проба да ла вера.

35

Анонимен

преди 2 години

до 32 В ако диарията е само физическа - хапчета за спиране + пампериси и на работа. Обаче в твоя случай май е и умствена, а за това си трябва продължително лечение ;)

34

бай Шиле Де би ла

преди 2 години

тоя д.е.б.и,л съвсем се е вземал за център на ПЪПА на вселената. То пациенти има, то му звънят, то какъв специалиет е, мани-бегай остава да почне да дава рецепти за затваряне на компоти с лазарен лъч и идеи да новите трендове в интимните прически на дами с широк деферинциал и малък балкон. Айде че отивам на люща, няколко млади, крехки върбички и други носители на оскари!

33

Анонимен

преди 2 години

Може ли да не намесвате "сухата пръчка" Мангъров тук! Мангъра говореше едни неща, в момент когато не се говорят. И след 4 мутации този вирус е многократно по-лек за организма, отколкото беше първият му оригинален събрат. Нещата са много различни след 1,5 г време. Най-малкото защото лекарите знаят какво да правят. Бас държа, че Мангъров много добре осъзнава това.

32

Глупости

преди 2 години

Който го боли гърло и кашля - вкъщи -как вкъщи, директно при доктора и по една допълнителна ваксина от вид минимум, а недай си боже и да не ваксиниран -на ритуалната клада на центъра. Ще ми кашлят...зарази долни!

31

Анонимен

преди 2 години

Няколко лечения срещу ковид са с ударни дози витамин д и цинк. За щастие и двете можеш да си купиш от аптеката.

30

Край

преди 2 години

При Корона се препоръчва клизма с уасаби.Стара самурайска рецепта

29

иоио

преди 2 години

аз имам само диария засега - повишено изпразване на дебелото черво, требе ли да стоя у къщи пруесоре

28

Анонимен

преди 2 години

Номер 20 - напълно вярно! Предишният щам - SARS-CoV-1 е бил много по-смъртоносен. И съответно много по-малко заразен. Иначе щяха да умрат милиарди.

27

Анонимен

преди 2 години

Az kixam ma ne kaschlqm.Ko da praq?

26

Анонимен

преди 2 години

АААА, ЗНАЧИ ВЯРНО БИЛО ,Ч Е С ИТАМИНЧЕТА МОЖЕЛОООО... А СЕ ПОДИГРАВАХТЕ НА МАНГЪРА, КОГАТО ВИ ГО РАЗПРАВЯШЕ ТОВА... ВСИЧКО ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ВИЕ....

25

Анонимен

преди 2 години

23, в началото никой нещо не знаеше. Даваха кадри с хора, които просто падат и умират. Тия с плашене успяха да контролират нещата. А и помниш, че нито докторите знаеха как да го лекуват, нито имаше лекарства и т.н. Свършиха добра работа тогава. Но сега трябва да оставят младите и здравите да се заразят. А и икономиката ще спасят така. Старите и болните трябва да бъдат ваксинирани. Вече и лекарите знаят какво да правят. В друга ситуация сме. И трябва да реагираме според ситуацията.

24

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев ок сме да спазваме всичко срещу базов доход от поне 1200 евра на човек,без никакви условия.

23

Анонимен

преди 2 години

на тая снимка кво я размахва тая маска? Във ваксината е далаверата бе, ахмак! размахвай спринцовка!

22

Анонимен

преди 2 години

*** Тодоре, той това и доцент Мангъров го разправяше същото!Ти какво сега? Няма ли да налагаш карантини/марантини, боц-боц, писиари/мисиари?Много ясно че който киха и кашля ще си остане да се лекува в къщи. Дали е грип, синузит, фарингит или Ковид няма значение.

21

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Подкрепям 20, сега е момента да го изкараме вируса, докато имитира летните си събратя, виж, като вземе да се прави на есенен вирус или грипче е по кофти.

20

Анонимен

преди 2 години

Съгласен с 19. Ако бяха оставили нещата без намеса досега вирусът да си е отишъл. Те пазят лекарите и защото здравната ни система никаква я няма. Гледайте броя на заразените и починалите в другите страни. Дори Румъния. В пъти са по-добре от нас. Явно тук не знаят или не могат да лекуват болните. В това е проблемът. С ваксините само объркаха имунната ни система и нищо повече.