306

Анонимен

преди 2 години

Слави, от осанна, до разни го. Или, никога не е късно, да станеш за резил.

305

Анонимен

преди 2 години

Въпреки куропционните скандали, въпреки кражбите България е една доста стабилна страна, която е поела правилния път. Но не съм сигурен ако този господин по вземе властта, дали нещата ще продължат да бъдат същите. Или ще станем и по-зле от колкото сме.

304

Смешник

преди 2 години

А ве маняк нерде 65 нерде 121.Нерде 700хил гласа нерде 1,8млн гласа. По тая логика що не подкрепихте герб на предходните като бяха първи. Ам всички герб умря ала бала теа беше. Ся ние сме първи ала бала. Не се сещат че мизерстват хората

303

Нарко Тигъра отСОПОТ

преди 2 години

В интернет се върти едно много гадно видеоклипче от Мексико. Пазете си децата.

302

Анонимен

преди 2 години

За лудите има лудница. За болните - болница. Само за глупавите няма място, за това са навсякъде.

301

Пукай бе

преди 2 години

Съсипа златна държава!

300

Ant

преди 2 години

В момента се извършва свободно крадене на пари и СРАМ - и тези за Ковида!!!

299

Абе

преди 2 години

Кога ще почнат да искат на кандидат политиците психо тест!? Тва момченце верно не е добре с главата. И не само той.

298

Анонимен

преди 2 години

В лудницата, както и в парламента, всеки говори каквото му дойде наум.

297

мая манолова

преди 2 години

радев БОКЛУКО,ВИДЯ ЛИ В КАКЪВ ХАОС ХВЪРЛИ ДЪРЖАВАТА БЕ ПРЕДАТЕЛ-КОМУНИСТИЧЕСКИ.

296

!:

преди 2 години

Чували сте, а може и да сте 1984 на Оруел....открийте приликите с това поведение на Трифонов. Там една глада решава съдбата на хората от телевизионния екран....

295

Анонимен

преди 2 години

Целият им проекто кабинет със стоте им езици не струват и половин Бойко с нула езици. Аматьори не могат да играят в шампионска лига.

294

Анонимен

преди 2 години

222 Ще бъдеш ти и семействата на депутатите, на ИТН. Може и някой от съседите на вашата улица, дето си печете барбекюто, и си пието биричката, да гласува за ИТН.

293

Айде!

преди 2 години

И Славуца изплиска легена. Следващия, моля!

292

Сатира

преди 2 години

Хахахаха това се казва чалгарска държава, няма толкова проооостттт народ, няма. Ами Славчо ако не си разбрал отдавна не си със шоуто в което се подвизаваше вече 25 години. А си в политиката. За да бъдеш политик трябва да умееш да правиш политика. А с политиката без договорки не може. Сега се вживяваш като бъдеш ДИКТАТОР, вземеш ли властта ще бъдеш много по зле и от Борисов! Когато отидеш в Европа и там ли ще се опитваш да им извиваш ръцете??????

291

Анонимен

преди 2 години

той затова ли само по фейсбук се показва? не го пускат от лудницата?

290

Анонимен

преди 2 години

Каналето от 90 години се пресели в народното събрание 2021.

289

Анонимен

преди 2 години

Всичко е умишлено създадена лудница. През това време СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗВЪРШИ ОГРОМЕТ ГРАБЕЖ. Прехвърлени са стотици милиони към външни структури от професионалните крадци Василев ,Спецов и психото К.Петков !!!!! Корпоративна търговска банка е пеленаче с това ,което се извършва в момента ....

288

Анонимен

преди 2 години

311 Не, не цяла България одобрява служебното правителство. Премиерът Янев уреди децата си на престижна работа, без конкурс. Спеца по фалитите Василев/Спецов, Петков "откривателят"на Бациликус Булгарикус и екстрата от блатно кокиче, са в крещящ сблъсък на интереси. Рашков трябва да посети лекар, енергийния министър е пълна мъгла, Кацарски е лъжец...и така, до последният послушен на руския човек Радев, министър.

287

Служебното

преди 2 години

Ме се кефят само тия дето искат да управляват през задния вход и да прецакат демокрацията - Корнелка, Рундьо, Ицката и Иебаните.