79

Анонимен

преди 2 години

Той да беше само Слави, ами Сестрите галеви с техните 5%, адвокатите на мутрите дето ни заявяват че идват все едно ги е изпратил господ, ами бойкикевците и гномовете им дето са 4-та дупка на ка.вала, но искат и те да дирижират музиката, ами Импексова с вампирясалата си столетница и селските си мераци и комплекси, дето е тръгнала да разгражда модела на Бойко, който я бие на всички избори ... ДПС-то май най-правилно си играе картите, всички се упражняват на негов гръб но то винаги си е във Властта

78

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 122/ АКО БСП ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ, ЧЕ НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА БЪЛГАРИЯ А ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО ТЯХ СИ!!! А СЛАВИ Е ДЛЪЖЕН ДА ИМ ОТВЪРНЕ СЪС СЪЩОТО И ДА НЕ ПОДКРЕПИ СЛУЖЕБНОТО С КОЕТО РЕЙТИНГА МУ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ МАКСИМАЛНО! НЕ СЕ ЛИ ПРИЕМЕ КАБИНЕТА НА ИТН! ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКАТА СМЪРТ НА РАДЕВ :D ИЗОБЩО НЕ СЕ ШЕГУВАМ ЗА РАДЕВ И БАЛОТАЖ НЯМА ДА ИМА :D АЗ ИСКАМ ДА НЕ СЕ ПРИЕМЕ КАБИНЕТА НА ИТН СЕГА!

77

Никаква свежест

преди 2 години

Всичките протестъри имат тъмно излъчване като хора. Развалини. Дългия - станал като, че е на химио-терапия.

76

до 112

преди 2 години

Филип Станев се е натряскал и тука пуска коментари да затрупа мнението на хората. Сам си пиши и сам си отговаря. :D Не е Тошко щото грешките са по- малко в полето за коментарите. Тошко ще го познаете по неграмотните текстове.

75

човек

преди 2 години

Ми к'во да коментираме? Ми то 'сичко е ясно!Слави явно се чувства "като пиле в кълчища" когато нагази в голямата политика. Бе момче, като не ти се удава откажи се бе! Откажи се докато не е станало късно... да станеш за резил! Няма да си първия. Няма да си и последния. Ама ще си посмешище...

74

Анонимен

преди 2 години

Това, което разбирам от коментарите е че ***.йната започват да възвират. А заврът ли ведвъж, става мазало!

73

Анонимен

преди 2 години

Определено не харесвам Слави Трифонов. ИТН е поредното НДСВ, но фамилия Алгафари са ми най-противното и нагло нещо, с което съм имал контакт

72

АнонимеН

преди 2 години

И НА БСП И НА МАЯ И НА КОСТОВ ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ДОСТА ЩЕ ГО ЗАКЪСАТ АКО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН!

71

Анонимен

преди 2 години

Сценаристите защитават вожда като орлици сакън някой да не го обиди

70

О хо хо

преди 2 години

Троловете на Итн са много интелигентни - гледат бтв!!!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Обаче ,как се е барнал Нидал,като фронтмен на рок група.Кърти мивки.Мадлен ,да не го е изтървала от правилната посока.Веднага да си преговори лекциите за възрастно детство. По добре да го остави да се наиграе,като всеки мъж и нейния има право на малко повече въздух.Да имаш свободата Санчоо! Дулсинея помълчи.

68

Анонимен

преди 2 години

Тошко стига бре!!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Чух за още едно риалити Ергенът??? Партията на Тошко ли го организира

66

Анонимен

преди 2 години

До Има 3 сезонаЩо ги дращиш тия простотии!?

65

Гиб Мелсън

преди 2 години

На този сина му е активист от партията на Винету. Беше гост по нова телевизия като седмичен коментатор. Идваше ми да повърна как си кривеше душата да плюе по президента и да възхвалява партията на Винету. И това млад човек. Колко лесно си продават душите.

64

До 92

преди 2 години

А къде мога да гледам "Хамериканска Минджа-6" ?

63

Анонимен

преди 2 години

Троловете влезнаха да затрупват коментарите. Жалка тролфабрика. Кутееев, дай по една бира на хората, че изпушиха и не зднаят какво да правят!!! Хахаха

62

до 78

преди 2 години

Направо са от филма "Баш майсторът" :D Дори има артисти от "Опасен чар". "Ще ги наредим така: роднина, милиционер, роднина, милиционер", Кой има най-много сухо, он че е пръв.", "Я въдим морски свинчета за лабараториите в София." Дубльори на Орелски/Пеликански/Ясен О. Ястребовски/ Соколов/Радул Мисирков/ Илия Буревестников/ истинско име: Генчо Гунчев.

61

Данко Харсъзина

преди 2 години

До тоя дето пита как Слеви са направил това или онова.............Ако беше честен нямаше да обещана не изпълними неща. Не вярвам да си е мислил, че ще спечели 50+1% от гласовете. А ако наистина е мислил това значи е вярно, че е peптил и *** Чалгар.

60

ристУ

преди 2 години

"По-дясна партия у нас от БСП няма...Факт........"като теб къде ги намират е мистерия.