276

за Бг масоните

преди 2 години

"Бойко взе парите." - разговор с Васил Божков.Края на разговора е убийствен...

275

Анонимен

преди 2 години

Новият химн на царство Чалгария - Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш! Да живее маестро Володя Стоянов!

274

българин

преди 2 години

Анти БЪЛГАРИ ГЕРБЕРИ! ПРОСТО ЗАМЪЛЧЕТЕ! Оставете новата власт да си определи министрите! ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ С ВЛАСТТА! 12 х И СТИГАТ В КРАЖБИ и разпасан пояс,на бившата мутра комунис др Борисов!!Дали ще са качествени теези министри времето ще покаже!Вие сляпо вярвахте до сега,че всичко ГЕРБЕРСКО Е ОК?Еда ама ние не го харесвахме! Зятворете си плювалниците! КОлкото и да "оплювате" всичко ново ,щом не е свързано с Борисов! ГЕРБ И МУТРАТА ВИ<ПРИКЛЮЧИ С ВЛАСТТА В РБ!-:)СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ МАЗОХИСТИ ГЕРБЕРСКИ!

273

Защо ли?

преди 2 години

Значи всички обиждаха предишния ЗНП - Закон за народната просвета, защото бил пълен с противоречия, настоящия е още по-пълен с противоречия, тоест системата за да заработи трябва юрист или нов закон. И този юрист трябва да разбира от три неща - недвижимости, дискриминация, администрация.Само подсказвам! Защо тоя оперния няма да свърши работа - операта е едно такова елитарно изкуство, а проблемът е че културната криза е повсеместна - този е тесен специалист.

272

дядомраз

преди 2 години

По места има една властова прослойка която веднага се присъединява към спечелилите изборите. От БСП през ГЕРБ ,а сега и ИТН ги приюти под крилото си. Политически урви,селски величия,местни феодали ,които помогнаха на ИТН за изборите и то с тяхно съгласие. Горе не знам как е но по места е така,в моето родно място е така, и това обезсмисля напъните на Слави и сценаристите.Жалко за тази държава!

271

Анонимен

преди 2 години

След 1 година при Борисов 4 трябва да има Министерство на срамотиите- да разследват кашите на чалгопитеците с дипломи, които са прочели по 2 милиарда книги.

270

Томова

преди 2 години

"Масонската ложа на Гергов, която всъщност е лоби ложа по интереси и зависимости, в която се вихрят Гергов, Николай Копринков, Пламен Узунов, Румен Радев, Слави Трифонов, Сотир Цацаров, е оплела като свински черва зидари, зинали за власт.Петър Илиев е ратай в същата Гергова ложа и номинирането му този път като министър на МВР, може да се счита като личен ангажимент на Слави Трифонов към брата си Георги Гергов." Изчерпателна както винаги. Ще ги разкатае за нула време кой кой е :D

269

Анонимен

преди 2 години

Кво "царство" -))), ние сме си Чалга Резерват!!! Дай по една голяма сливова и чалга-кючека до дупка!

268

Т.Шак

преди 2 години

"Няма да подписваме коалиционно споразумение..." ;-)"Промени няма да има." :-) Абе то и правителство няма да има. :-) Както вече неведнъж съм повтарял - мен служебното правителство напълно ме устройва.

267

Анонимен

преди 2 години

Кабинета е пълен с анонимни клоуни...но. Ще ги призная ако най-накрая направят стъпки за признаването на руското робство и геноцида срещу Българския народ. Ще ви кажа как ставаше. Събираха ги, пускаха ги по границите, граничарите ги отстрелваха и после обявяваха отстреляните за невъзвращенци. Колко млади си загинаха така....

266

Анонимен

преди 2 години

за Ванката не се ли намери министерство

265

Анонимен

преди 2 години

ИТН не искат да има споразумение. Те се измъкват защото не искат правителство. Предлагат тотално неадекватния шнорхел с цел да не го изберат. След това да кажат ние имахме добри намерения, но депутатите искат цялата баница за тях. При задаващата се криза 3 в 1 те не искат да правят правителство. По- му е лесно на Слави да е в опозиция. Той за това влезна в НС. Да си прави гаргара с депутатите. А и Тошко голям нервак. Тези хора са абсолютни лаици.

264

Анонимен

преди 2 години

Ако не бе тъжно, ще ше да е смешно. Закриваи тоя цирк, последния на терминал 2 да загаси осветлението.

263

Анонимен

преди 2 години

Не, че нещо, но в Източна Европа обичат парите на руснаците. Тях - не :) Особено поляците, унгарците, чехите и словаците голяма обич :)

262

Анонимен

преди 2 години

Слаб певец, слабо шоу слаб политик, очевидно не взима обратна връзка (за консула на Барбадос говоря), толкова за Слави. Закъса го с шоуто и с притесни как догодина няма да може да си купи още един Richard Mille за 150 х. евро, реши да влезе в политиката, провали се и изчезна.

261

Анонимен

преди 2 години

Въртяха, сукаха, Петър Илиев пак го пробутаха. Чак ме е гнус да коментирам!

260

Анонимен

преди 2 години

До За Бг масоните вижтеКъде да го прочетем?

259

АвраамМустафаОникян

преди 2 години

Искаме министри и по въпросите на другите малцинства, другарки и другари! Каква е тая дискриминация?Срамота! От километър мирише, че се канят да Храдат мноооооооого пари за "ромска интеграция"!

258

За Бг масоните вижте

преди 2 години

какво обясни В.Божков.

257

Анонимен

преди 2 години

Слава на царство Чалгария! Да живеят бароните по ромските въпроси и графовете по чалгарските въпроси и въпросите на ракията и шопската салата! Сър Кен Ли - рицар по китайските въпроси!