146

Наиграхте ли се?

преди 2 години

Аре туряйте Нинова и не ме занимавайте с милиционерски простотии сътворени от Симеоново.Повръща ми се да ви гледам мало*умници.Аман от избори на които трябва да изберат БСП-ДС.

145

Анонимен

преди 2 години

Вярвам, че ако спрат Файс Бук и политическия живот в България ще замре.

144

Анонимен

преди 2 години

То и да сме в ес е антибългарско, ама....

143

Анонимен

преди 2 години

До обективенВие знаете най-добре, че аз нареждам Бокича. обаче той е цвете в сравнение със Славуца, нема толкова злобен челяк като тоз :)) Най-лошоте е, че се мисли за некакъв експерт в политиката а всъщност е кръгла нула :))) Поне чалгарите фенчета ще намалеят сега, изложи се тотално :)

142

Анонимен

преди 2 години

По никакъв начин не подкрепям Слави, но честно казано, този кисел гъзар Хаджигенов ме дразни повече. На теория всеки гражданин на България може да бъде предложен за министър председател. ИТН предложиха този човек, който прецени, ще го подкрепи. Адвокатчето тръгнало да обяснява какъв маскара бил човека, все едно досегашния премиер беше на световно науко-политическо ниво

141

Анонимен

преди 2 години

Слави да вземе да тури Гацо Бацов и да се приключва!:))))

140

Анонимен

преди 2 години

Слави първо каза, че ще запознае депутатите с проекто кабинета и ще съобщи имената в НС. Но бързо го поправиха политолози или по- точно Георги Харизанов го светна, че това е нарушение на Конституцията. По Конституция ИТН първо трябва да върнат изпълнен мандата и чак тогава Радев да го внесе в НС. Така, че Тея са тръгнали да газят Конституцията от воле.

139

Анонимен

преди 2 години

Ми тогава Хаджигенов, парче неграмотно, започвай процедура по импийчмънт на Президента, защото самото връчване е направено от него:)Кой ти е дал диплома на тебе, е това е въпроса, който ме тревожи истински.

138

Братан

преди 2 години

До ПроСоТо И си прав, и не си. Вероятно си умерен оптимист; аз пък се вода от поговорки като "Дори лъжичка с л... разваля кацата с меда" и подобни. А там има и не една лъжички и куп жужащи над лъжичките мухички....

137

Анонимен

преди 2 години

Този анализ, който четем е на ЕКСПЕРТА ПО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО, ДЕПУТАТ ОТ ВНС, СЪАВТОР НА КОНСТИТУЦИЯТА НИКОЛАЙ БЛИЗНАКОВ. Пак да повторим, че анализът не е на Хаджигенов, а е само пуснат на стената му текст с автор Николай Близнаков. И, да, анализът дава силни юридически доводи на опитен конститунационалист защо ИТН не спазват никакви норми в тъпотията си.

136

ПроСоТо

преди 2 години

Така или иначе,ако тая ГРОТЕСКНА фигура,КАЛЕСАНА за "премиерин" така както са калесват танцьорките в "шоуто" на Чалгаря успее наистина да бъде ПРОБУТАНА в НС,то..за мен ще стане ясно,че ЗАЛЕЗА на България.."изгрява"..

135

Анонимен

преди 2 години

Може би все пак партията-победител да има право и да е определила кандидата по съответния ред? Ако го е направил г-н Трифонов с най-близките си хора (т.нар.Изпълнително бро), това би бил нищожен акт, тъй като ще е в нарушение Устава на партията (а Уставът е законно призната конституция на всяка партия). Съгласно Устава, Националният съвет утвърждава кандидатите за публични и изборни длъжности по предложение на общинските събрания а НС на ИТН също не е бил свикван тези дни (в НС членуват на

134

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че ИТН има най-голямата парламентарна група и съгласно чл.99, ал.1 на Конституцията, Президентът връчва на излъчено от нея лице първия мандат. Но КОЕ Е ЛИЦЕТО, имащо право да получи мандата? Мисля, че Конституцията е ясна това не е лице, определено от Председателя на съответната партия (в случая Ст.Т.), нито от ръководния и орган (Националния съвет). Това е лице, посочено от най-голямата по численост парламентарна група (Конституцията, чл.99).Посочен ли е Пламен Николов от Парламен

133

Анонимен

преди 2 години

До 140Аз съм т ъп, признавам си, но Славчо аки си мисли че с 65 дупетата ще диктува на другите.....хахахаха :)) Ти как е мислиш работата :) Питам те, щото си по умен от мен, нали така си мислиш :))

132

Анонимен

преди 2 години

Народа е казал. Не е виновен тоя дето яде зелника, а тоя дето му го е дал.

131

Анонимен

преди 2 години

Не съм привърженик на Слави, ама ме кефи как ги преметна всички дето си мислеха, че ще получават постове и т.н.. Как реве сега Пинокио, и тоя Хаджикакъв беше незнам. :))))))))))))))))))))

130

Анонимен

преди 2 години

Каквото каже Съвецкия Съюз те това ще е!

129

Случаен

преди 2 години

Много мъка има в този парламент

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Я стига с глупостите, правителство ще има. Истината е, че само ИТН не са от статуквото!" Точно. Затова с подкрепата на ДПС и ГЕРБ слагаме шнорхелите и напред с "Пред нас са блеснали житата..."

127

Кибика

преди 2 години

Абе, тия още колко ще ги търпим?