15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 ///// За тебе може да е важно Герб да се държат далече от властта, но за голяма част от българите това не е важно. Заради власт, пари и един президентски мандат вие, т.н. протестъри, с пари на обвиняеми олигарси, които бягат от правосъдието докарахте България до политическа и здравна криза. А, след правителството на фигуранта се задава и икономическа криза. Много сте алчни, готови сте да съсипете България за пари и власт.

14

Жоро

преди 2 години

Бойкикев го каза от трибуната на парламента, че предлага Прокопиевите проект крадци и мошенници за редовен кабинет, Маямата предлага Осрашков и Янаки Будалаки. Това политиците, адвокатите и журналистите се връткат повече и от танциорките на пилон.

13

Ромале

преди 2 години

Тия като ги слушам и яко почва да ми мирише на шкембе чорба, чесън с оцет и на гърлото и езика щипе на люто. Всеки момент чакам някой от тях да викне: ей Баце, сипи още едно бе, че съ запалих..."...

12

До Нане

преди 2 години

За народА не е ясно, но народЪТ помни и ще избере ГЕРБ на следващите избори като най-малкото зло!

11

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видим, как дясна партия се коалира с БСП ! Запомнете го добре ... глуповатиии шопи

10

Анонимен

преди 2 години

Докато ДПС влиза полека,лека пак във власта със фасадата Има такъв народ,масата,народа бива отвличан от сцената със разни евтини сценки.Стар изпитан КГБ ейски метод.Мислите ли че без сила,без масови огромни протести мафията ше пусне кокала?Кой е Трифонов?Той се кланяше на ВИС2,на Илия Павлов..вижте историята за да знаете бъдещето.

9

Анонимен

преди 2 години

Я, човека който викаше на Маджо - "Да шефе" не искал парчета от баницата.

8

Нане

преди 2 години

Ако Народа има поне малко памет, психодесните и герберастията не трябва и да помирисват парламента...

7

Той е

преди 2 години

Христо Сандокана, момчето на Прокопиев.

6

Анонимен

преди 2 години

Рустю се показа каква хиена е! Иска цялата власт, ама няма да я получите платени писарушки на Прокопи Капитала.

5

Анонимен

преди 2 години

Не лъже Славуца, ти Бойкикев лъжеш!!! Ти си изтъкан от лъжи, злоба, огромна алчност и лицемерие, а те движи болезнената амбиция да станеш главен прокурор. Ти, галева, фигурантов, бабикян... и олигарсите, които плащат т.н. протести, за да отърват затвора сте проклятието на България. Проклети да сте!

4

Анонимен

преди 2 години

Лодкарят христо БОЙКИКИЕВ иванов - Маджото е потомствен комунист на държавна хранилка + хранилка от НПО - тата! Ристьо е и проваленият правосъден министър от ГЕРБ, бивш гербаджия! Политически хамелеон, готов на всичко и на всякаква цена да ена власт,за да брани ЕКСКЛУЗИВНО интересите на своя кукловод - подсъдимия олигарх Иво Прокопиев с червените бъзки, натикан от Гешев в миша дупка! Маджо иска главата на Гешев, за да спаси Иво Прокопиев Каолина!

3

зер

преди 2 години

бат 'Ристьо, така говориш, ама друго правиш.

2

Анонимен

преди 2 години

че закакво те издържа един бизнесмен 4 години, за да се премириш без пост, ходи разказвай на баба Пена от долно нанагорнище

1

Анонимен

преди 2 години

Абе всички сте мошеници. И чалгаря и ти с тази мазна лисича мутра.