481

Анонимен

преди 2 години

Никога не е лесно да казваш истината, Мангъров. Ще те плюят, ще те заклеймяват, всякак ще те обиждат. Истината е грозна. То имаше и един филм=Грозната истина".

480

ха ха

преди 2 години

Не е виновен тоя психично болен ,набеден за лекар, който изпитва нездравословно желание да се показва всеки ден по медиите. Медиите са виновни. И те го правят абсолютно целенасочено. Спрете, бе, *** такива.

479

Анонимен

преди 2 години

Скапаняшки лъжец и масов убиец е тоя мангар. Всички познати, роднини и приятели, и аз, сме ваксинирани, и никой не е боледувал. Но, имам колежка и приятел, които не дочакаха да се ваксинират...

478

Анонимен

преди 2 години

До Стамат Само толкова ли можеш? :)))) Кофти е да те използват, а ти даже да не го знаеш.

477

Коко

преди 2 години

Благодарение на Мангърича миналата година се споминаха към 40 хиляди избирателя на БСП повече от очакваното. Тази година поне още толкова. Останалите се крият в къщи за да изгорят като сухи съчки и въобще не им е до никакви избори. Жив и здрав да е.

476

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Елеазар Хараш - "Вирус има там, където няма Бог".

475

Анонимен

преди 2 години

Не си прави труд, бе Мангъров. Ваксинираните се мислят за безсмъртни. След 2-3 месеца все едно не са се ваксинирали. То и сега не се знае какво точно са си набили, но те са вдъхновени.

474

Анонимен

преди 2 години

До мдам "то просто се усеща.." Така е, неграмотниците само по усещане я карате, затова сте бедни и просссти. "Усети" ли как Д-р Смърт се провали с прогнозата си за това, че няма да има втора и трета вълна през есента и зимата на 2020? Щеше нещо да си къса дипломата. Пълен провал. Това му е и ЕДИНСТВЕНАТА конкретна прогноза. :))))

473

мдам

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ПРАВ!!! Преди не го харесвах и аз не знам защо ама, когато човек казва истината напук на цялата мафия по света, то просто се усеща..

472

Смени на мнението:

преди 2 години

Всички Мангъроиди ще ще преболедуват някое психично отклонение като идола си, някои необратимо.

471

Анонимен

преди 2 години

тоя не беше ли БСП - ясно е че е лъжец като другарите си

470

zer

преди 2 години

ШАР-ЛА-ТАН!

469

Кривондел

преди 2 години

Същият говореше, че вирусът щял да изчезне през юни. Сега пък - че всички ваксинирани ще го карат.Той добре не помни какво е говорил - а хората толкова къса памет ли имат....

468

Анонимен

преди 2 години

тоя малуомник е отговорен за хилядите починали и заразени с един куп появили се заболявания след ковид

467

Анонимен

преди 2 години

медиите които дават дума на този социопат трябва да се затварят. Този луд само и само да е на неговата че ваксините са лоши от ден на ден все по големи простотии ръси. Каква кампания за ваксинация ще води правителството като ефин такъв маллоуммник за 10 минути в ефир срива всичко. Я да си чуе приказките от преди 9 месеца като говореше за 70% или прекарали или с ваксина. Сега станаха 100% ама без ваксина.

466

Стамат

преди 2 години

Английски щам,Индийски щам,Бразилски щам.....много ми заприличват на грипните щамове които всяка година септември "предричаха" здравните власти.Толкова жалки напъни и такава гротеска не помня!Който иска да се ваксинира,аз не искам!

465

Анонимен

преди 2 години

Прав е, всички странични реакции трябва да бъдат изследвани и хората да си знаят, че Биг Фарма не носи никаква отговорност. Доживяхме да се върне тоталитаризма и човек да го е страх да говори.

464

До троловете

преди 2 години

Коя власт ще признае,че има смъртни случаи от ваксина след като го ти препоръчва така горещо, "разполага с официалните данни и е под съмнения за геноцид

463

Стамат

преди 2 години

Бреййй и Путин и Русия намеси :) буха ха ха ха

462

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3r "Мангаров е невменяем, за съжаление старосста не прощава на никой." Ц. Невменяемите не лъжат така манипулативно. За това трябва да знаеш къде колко да кажеш, че да не те хванат в лъжа. Д-р Смърт знае, къде трябва да спре, за да не го изобличат явно. Разбира се, внимателно заглеждане в думите му показват, че лъже, но той не се цели в тия, които се заглеждат внимателно. Е, имаше и подхлъзвания като със скъсването на дипломата. Между другото, май още не го е направил.