367

Диков пита Радев

преди 2 години

- Г-н Радев, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млад имах, но ми го излекуваха.

366

До 425

преди 2 години

Хаха..ама ти верно ли нямаш идея какво е това чудо социологическо проучване?Искат да питат всички 6млн българи ли?Мн ясно, че това са 1000човека извадка.

365

Йордан Шангов

преди 2 години

Нормално е да го одобряват, трезво мислещите и интелигентни хора. За останалите, Бойко - тиквата е единствен и неповторим.Баце, трудно приема загубата и бълва непрекъснато жлъч из медиите. Жалка картинка е....

364

Анонимен

преди 2 години

Нашия народ е просъветски настроен и е нормално Радев да води.

363

Схемата се повтаря

преди 2 години

Да разведрим с един виц подходящ за Рашков:Майка се кара на синът си:- Каква снаха си довел, баща и прокурор, майка и частен съдебен изпълнител, братята и полицаи. Не е рода ами направо мафия.

362

Анонимен

преди 2 години

Гербавите троловвве...не могат да смогнат да слагат минуси във форума.

361

House M.D.

преди 2 години

От заглавието излиза, че са питани всички българи, а в статията пише, че данните са валидни само за 1010 индивида. Каква е истината? Нима в България живеят само 1010 души? От друга страна не съм привърженик на ГЕРБ, но съм против този виден прелюбодеец и отявлен крадец, награждаващ пияните убийци на пътя с орден "Стара планина".

360

До 419

преди 2 години

Хаха и кое е лъжа, трроолче гербаво?Че хората подкрепяъ младите и образовани момчета в правителството ли?Е..да..не са корифеи на мисълта каъо Лъчо мозъка, Стъки...Деси т...пото, Дани барни ръбъл...Ноо..някак си се справят със ситуацията. Пти това, мноого добре.

359

Анонимен

преди 2 години

След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!

358

Анонимен

преди 2 години

359 Хе, Радев е всичко друго, но не и натовски генерал. Учил е в България и СССР. Званията си получава в родината. В САЩ, е бил на курс за 4 месеца, по линия на НАТО, изпратен от България. Там си ги знаят добре, кой какъв е. Радев е известен на запад, като руския човек. Винаги роцира за руските интереси и за сваляне на санкциите срещу Русия, поредното такова, направи неотдавна, в Брюксел. Аферата "Грипен", с руско участие, изтеклата класифицирана информация за Москва, чадър над руските шпиони.

357

До 418

преди 2 години

Ами...когато запопнат да им излизат кирливите ризи...ще се промени и нашето отношение към тях.Ноо..факт е, че толкова образовани и професионални министри не сме имали никога.Гербавите калинки не ги харесват...но това е ясно.Че дори се подиграват на харвардските възпитаници.Нали..ЮЗУ то за гербаджиите е по достойно от Харвард.

356

Анонимен

преди 2 години

Лъжа!

355

до 417

преди 2 години

На баба ти хвърчилото. На дядо ти кормилото и става вертолет.

354

ikar

преди 2 години

До РешетниковА за министър председатели какви избират - завършили Магнаурската школа и то пожарникарския факултет, където се влизаше с най-нисък успех, при това с изпросено генералско звание. Същият козируваше на "началниците"в Европейския парламент на гола глава, без униформа, а те също цивилни. По същия начин са се държали селските пъдари едно време.

353

Анонимен

преди 2 години

Троловете ми са повече от троловете ти.Политиката в България 2021година.

352

Ей така става...

преди 2 години

Е няма как да е иначе, то беше високо и за царя и за Костов и за Бойко... Въпрос на време е и на тия да започнат да им излизат кирливите ризи. После ще си кажем..."ми те всичките са такива" и ще изберем следващите такива...

351

Тролове преброяване

преди 2 години

Герб троловете нямат почивен ден. Нацъкайте червената ръчичка, че да ви преброим колко сте.РЕЗУЛТАТ13 ТРОЛА бачкат днес

350

Николаус Мадуро

преди 2 години

Раде, колега излагаш се с тия 64%.. Вземи се стегни. Машини ти дадох, Путнката ти помага и учи.. Вземи се стегни, че бай Башар Асад ще ти се смее на райтинга.

349

Христо Христов

преди 2 години

Победата на ИТН е логична след 12 години европейско развитие.

348

Анонимен

преди 2 години

355 Комунистът става всякакъв, само да се добере до властта. По заповед на Радев, ИТН-сеирджиите ухажват ДПС и се събират с БСП. ДБ е само изтривалкага, от която си изтупват краката. Мая черепова е знаменоската, която ги води към, начертаното от Божков/Радев/Решетников, светло бъдеще. Зад тях идват овцете, които ги избраха и които не протестират срещу червената хунта.