113

Алекс

преди 2 години

Как се гъчи Тиквата като червей. Благодаря ти Боже и това доживях.

112

Анонимен

преди 2 години

Рашков, ти си долен комунист с 20 имота и заедно с останалите ти другари предизвикахте виденовата зима. Затвор за такива като теб.

111

Анонимен

преди 2 години

Гешев каза, че той не командвал парада на прокурорите и всеки прокурор можел да арестува Тикво. Няма ли смели прокурори? Свободни сте, Гешев не ви пречи и не ви командва.

110

В нормалните държави

преди 2 години

Смяната на власт е нещо нормално - Великобритания, Германия, Белгия и къде ли не. След загуба на изборите нормалните партии излизат в опозиция и се готвят за избори след 4 години. Само тук Мафията иска да е постоянно на власт защото иначе ще излязат престъпленията и ще има съд. Затова са тези рояци от платени *** на ГЕРБ и платените медии за излъчват нeнopмaлникa Борисов.

109

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на пророчиците, които казват, че ще се изредят маса крадливи правителства, докато съседна южна държава не откъсне територия от нашата.Апропо, смятам, че Слави Трифонов е починал.

108

Анонимен

преди 2 години

Спешно в турска клиника по психиатрия и силни хапчета. Този е станал като Бритни Спиърс неконтролируем. Татко му Тома Биков да го прати в турска клиника и да му вземе попечителство.

107

Анонимен

преди 2 години

Рашков, арестувай Тиквата! Не го бави!

106

До Миро

преди 2 години

Боклу... Можеш да наречеш себе си и всички къде цоцате от откраднатите пари ,но работещите честно хора нямаш право. Хората които нямат умствен багаж не излизат в чужбина , защото там оцеляват само силните

105

Анонимен

преди 2 години

Много точно определение за поведението на банкянският селски бабаит. Дано го окошарят и му конфискуват всичко, що е смъкнал от гърба на хората. Заслужава дълго да го запрат в дрънголника.

104

Иска, не иска

преди 2 години

Бат Гойко отива на кино. От 6 до 5.

103

Червени убийци

преди 2 години

До Сата НАТОА, не е. Цял филм има за твоите бащи и дядовци, които разстрелваха нашите родители с автомати и после даже не си правеха труда да ги заравят.Такива като теб са избили над 30 000 души в първите седмици след 09,09.1944

102

Сата НАТО

преди 2 години

Това за "бившите хора" е поредната лай няна дъвка, която Боко, комсомолския игьот подхвърли на игьотите си да я дъвчат. Никога този израз не е бил използван по комунистическо време и никога не е означавал хора с отнети права. Просто в побърканата банкянска тиква се роди идеята да раздуе някаква истерия срещу опонентите си, а игьотите-*** на герб веднага в лап наха и задъвкаха истерично. Същата истерия като с "фигуранта".

101

Рашков Дамаджаната

преди 2 години

Пиеше в работно време пред президентството.

100

А1

преди 2 години

Ало, Рашков? Ало,простащината ли е?Какво стана с онези 38 лица, които имали авоари в чужбина? Ало,ало???

99

Анонимен

преди 2 години

Рашков, как си успял с една заплата 19 апартамента да натрупаш?

98

Целуфан § Ебонит

преди 2 години

Будата почна нещо да шепне за мъжки целувки.

97

Анонимен

преди 2 години

Рашков пак ли сигнали получава??? Побеля му косата на човека от сигнали а спрете се де !!!то бива ама сигнал след сигнал аааааа!!!!!

96

Сата НАТО

преди 2 години

Все пак Рашков е една идея по-интелинтен от двамата игьоти Борисов и Гешев, възпитаници на Милиционерското на Бай Тошо училище. Рашков е дипломиран правист от Софийския университе.

95

Миро

преди 2 години

До 116 Идея си нямаш колко си заблуден и невеж.Голяма част от напусналите.България са с умствен багаж на като тия дето гласуваха за превратаджиите.По добре никога да не се връщат и да не гласуват.Достатъчни са боклу-ците останали тука

94

Анонимен

преди 2 години

Искам Бойко Рашков да остане министър на МВР и в новото правителство,а като махнат Гешев да стане Главен Прокурор!