380

<><>

преди 2 години

С такова говорене като на г-н Бойо ......за това в чужбина ни вземат на 90% по полетата .....Лицето на България за над 10 години не спря да говори като махленец с мотика на рамо !

379

Истукан

преди 2 години

Хубаво напавих, че не гласувах. Не съм виждал по-смехотворен парламент от този.

378

Анонимен

преди 2 години

От ЕС знаеха и пак му даваха милиардите, само мир да е с Турция.

377

Анонимен

преди 2 години

По рано ще е, най-много три месеца и ще почнат да реват как държавата е окрадена от Герб и са източени "милиарди", абе да почнат направо вече с трилиони и то в биткойни хахаха, колко прости хора има.

376

Анонимен

преди 2 години

Най-бедната страна в ЕС, корумпирана, лошо здравеопазване, ниско образование, с липса на спортни зали, лоши пътища, обезлюдяване на цели райони, цени несъответстващи на заплащането, унищожаване на малък и среден бизнес с цел големите фирми да стават все по-богати, унизителни пенсии ..... Това изчерпва управлението на Бойко Борисов. Всичко друго е лъжа, с цел да се скрият откраднатите милиони. Крадец на народа си. Простотията му в изказа, направо ме оставя без думи. Не е луд, който яде баница!

375

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Испитвам неистова срам , че този шАшкънин е бил начело на моята страна

374

Асан

преди 2 години

Айде у Симитли на коч да ти мине :)))

373

Истукан

преди 2 години

Ако бяхме комунизъм, ИТН и ГЕРБ да са ликвидирани досега, както и ДПС. Кои са те да се правят на лицемери. Ако имах повече власт, ще ги обруля като Бойко Рашков.

372

ХХХ

преди 2 години

И пак говори Бай Бойко първолата от село Банкя ! Типично за необразован каруцар !

371

Гадняр

преди 2 години

Бойко го успокоиха, че няма да ходи "на топло" и взе да се показва пак с джипката от села и паланки. Мая е изпечена другарка от запаса и доста ловка в лъжите. Да не се окаже накрая, че Винету е насапунисан и излъган в Централния Софийски затвор...

370

Анонимен

преди 2 години

Едно прасе кBичи. Кеф за свинарите.

369

магистралка

преди 2 години

До Стоян 402Еми. предизвиква погнуса и напъни за повръщане.

368

Wc

преди 2 години

АКО РАДЕФ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЬЛГАРИТЕ ТОЗИ НА СНИМКАТА ЧИЙ МИНИСТЬР ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕШЕ ??? АКО БЬЛГАРИТЕ НЕ ГО ИЗТРЯСКАТ ТО НАЧАЛНИКА МУ ЩЕ ГО НАПРАВИ

367

Вракащите

преди 2 години

...срещу тоя и оня ... ПЪРВИ ЩЕ УСЕТЯТ ТАЗИ ЗИМА КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!!! ЩОМ НОВИТЕ ВЗЕХА ВЛАСТТА, ВРЯКАЩИТЕ ПЪРВИ ЩЕ СТАНАТ ИЗЛИШНИ. ВСИЧКО ТЕЧЕ....ВРЕМЕТО НЯМА БРЯГ И НИ ВЛЕЧЕ....

366

Анонимен

преди 2 години

Мафията няма да падне сама и няма да падне лесно. Те са откраднали над 100 Милиарда лева последните 10 години, плащат на медии да пишат за Тиквата, тези всичките *** на ГЕРБ вземат пари, за които българския пенсионер не е сънувал. Рашков беше пределно мек с Мафията, надяваме се бъдещия въртешен министър да започне с масови арести. Ако не победим Мафията, ще се превърнем на латино американска държава като Салвадор.

365

този много лъже

преди 2 години

ББ: "Построили сме хиляди детски градини повреме на управлението на ГЕРБ", истината - само за последните 2 години са ЗАКРИТИ 360 и открити нови 60.

364

Мухаха

преди 2 години

Когато създадоха ГЕРБ Славчо имаше голям мерак да влиза в политиката и дори се говореше че искал от Бойко 50% от власта в партията му..... като гледам сегашното положение.... ами разбрали са се. Тулуупа му е казал : Потърпи няколко мандата да си напълня шкафчето и България е твоя. Пионката на БСП- Слави Трифонов НЯМА ДА ИЗПРАТИ НА СЪД Тиквоний за да върне услугата че когато Туулупа завземаше власта от БСП САМО ГОВОРЕШЕ ,но не изпрати на съд никого от Станишев и компания.

363

Асан

преди 2 години

Тиквуна блатска нали вече не си у парламента що ривеш за суджук :)))

362

Анонимен

преди 2 години

Ще му дрънкат кокалите докато стане на прaсе. Аaaaa , това няма как да се случи...

361

Стоян

преди 2 години

Абе ,защо появата на Борисов предизвиква такова голямо нашествие на по-***-ците? Това е от безсилие и злоба .Това е нещастие за вас