199

Фъндъкова

преди 3 години

Искам да мерся на софиянци че винаги гласуват за герберски кандидат, в случая аз.

198

Анонимен

преди 3 години

207 На това място сме по свобода на медиите, според имагинерните"Репортери без граница", ултра леви, впрочем. Защото червените депутати в ЕП, всеки ден петият България с фалшиви обвинения. Дори криминалното убийство на журналистката в Русе, изкараха пред тях, политическо. Само, за да сатанизират ГЕРБ. Позор.

197

Анонимен

преди 3 години

През 90-години аз съм бил ученик, а Вие шеф на Националната следствена служба." ---- ////----- А Гешев е бил току що завършил милиционер в Районното управление.

196

Рашков БКП динозавър

преди 3 години

Речта на Рашков: - Бля, бля, бля. Дайте ни парите! Бля, бля, бля. Дайте ни властта! Бля, бля, бля. Само БСП и никой друг! Бля, бля, бля. Ще Ви избием всичките до крак! Бля, бля, бля. Върнете ни България! Бля, бля, бля. Българското стадо, за стрижене и доене, си е наше!

195

Чао, Буци

преди 3 години

Охххх, ако г-н Рашков вкара поне един гербер в затвора ще си сложа негов портрет в офиса. Великан!

194

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

И като финал в коментариЙте тъдява, ще ви кажа, че ВСИЧКИ са от един-дол-дренки. Твай!

193

Бистришкия тигър

преди 3 години

Ей не съм вервал че ше ме арестуват и ше ми вземат пушката за едно прасе бе, туй баце ако беше на власт и човек да бех гръмнал немаше да ме пипнат.

192

Z3

преди 3 години

До :-)А бе, човече, ти мислиш ли преди да пишеш, че и с главни букви. Казваш: "ПРАВАТА НА ЕДИН ЧОВЕК СВЪРШВАТ ТАМ, КЪДЕТО ЗАПОЧВАТ ПРАВАТА НА ДРУГ ЧОВЕК". Ти преродения Хитлер ли си или самият Йосиф Висарионович? Изглежда вярно, че човечеството затъпява.

191

Анонимен

преди 3 години

"А Бойко Рашков намекна че е възможно бивши министри да бъдат задържани. Той го направи след подвикване от залата с въпрос кога ще има арести."..............................Това, което цяла България очаква да се случи през последните 30 години, а именно арестувани министри, според гербавите е комунистически подход...

190

Анонимен

преди 3 години

201 САЩ и ЕС, проспаха руската хибридна война, в държавите им, та връщането на България в руската орбита, няма да простят.

189

АнонимеН

преди 3 години

ПУСНЕТЕ СИ КАНАЛ 1 ДА ВИДИТЕ ТЕТКА НИНОВА!! СРАМ И РЕЗИЛ

188

Анонимен

преди 3 години

Досега каквото е казал др. Рашков всичко излезе, че са фалшиви новини. Как се раздават 8 милиарда , това са фантасмагории на злобен човек. Явно това са пари за инфраструктура или други дейности. Държавата ги е отпуснала съвсем законно.

187

Анонимен

преди 3 години

Минимум 10 милиарда всяка година са по линия на корупцията, за 12 години сумата е два бюджета на страната! Е КАК ДА СЕ ОПРАВИМ, Е КАК ТРОЛОВЕТЕ ДА НЕ ВИЯТ.СЕГА НОВАТА ВЛАСТ ДА ПРИЛОЖЕ ГЕРБЕСТИЯ ЗАКОН ЗА КОМПИ СРЕЩУ ШАЙКАТА И ДА ПРИБЕРЕ МИЛИАРДИТЕ ОБРАТНО В БЮДЖЕТА И ЩЕ ИМА ПАРИ И ЗА ПЕНСИИ И ЗА ВСИЧКО НЕ ДА НИ БАЛАМОСВАТ СЪС СЪКРАЩЕНИЯ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ТО И ТАМ ДА ЖЕРТВИ НА ГЕРБ НИЩО ЧЕ СА ОТ ГЕРБ И ТЕ СА ВЗЕМАЛИ МЕЗЕРНИ ЗАПЛАТИ... ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА ГЛАВАТА НА МАФИЯТА!

186

Анонимен

преди 3 години

201 Сайтът е на свободния свят. Троловете-хейтъри, са на антигербсбирщината, които изчегъргват демокрацията в България. Независимо, какви речи изричат в парламента, за пред Брюксел и Вашингтон. Петата руска колона, е в нов ренесанс.

185

Анонимен

преди 3 години

До mediapoolтакава с пари на данъкоплатеца се плащат *** по нашите медийни кълбета и сме на 112 о място по медийна свобода. с *** с по десет ника... с *** в нарушение на конституцията и днеса е нищо пред други гербести медии... тука е трагикомечно а там е супер трагично.

184

22

преди 3 години

vs Бойкозавърщено образование пожарникар, бивш охранител, бивш министър-председател

183

Анонимен

преди 3 години

През 90-години аз съм бил ученик, а Вие шеф на Националната следствена служба.".................... Тома, а шефа ти Бойко какъв е бил по същото време? :D

182

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

До Бонго Бонго --- Така стоят нещата, уважамеи колега от вестник СЕГА, чиито форум беше фрустриран след яки нападки срещу САЩ, ЕС и отделни политически личности и безличности. За съжаление обезумяването сред политическата клика в България бележи нови върхове. Навремето Т. Колев разсмиваше България, Тодор Козарев - Европа, Тодор Живков - целия Свят, а СЕГА имаме в наличност огромно количество клоуни, които се представят блестящо. Май трябва да се сърдим на себе си.

181

гербер

преди 3 години

До 198. Познаваме ли се?

180

poi

преди 3 години

sajta e na gerb????? pishete togawa "gerb dnes''