45

магистралка

преди 2 години

До Златена 42Аз съм лично ЗА служебно експертно правителство, дори и 5 години да управлява, докато се излъчат читави хора. И се създадат нужните правила, в законова форма, така щото да няма незаменими хора и да има реална борба с корупцията.

44

Анонимен

преди 2 години

Айдее, и тая излезе да плямпа.

43

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария! Ние много добре го знаеме този Чалгарски просташки феодализъм. Лесно ще се справите с него.

42

Край

преди 2 години

Не наричайте този човек СлавиСлави е телевизионен образ изграден през годините от сценастите Л Дилов, Алгафари, Росен Петров Евтим Милошев Иво СиромаховСтанислав Трифонов е самовлюбена егоистична персона готов да събори държавата за да натрие носа на бившия си приятел ББорисовБорисов е класи над него като шоумен включително

41

Анонимен

преди 2 години

Освен Николай Василев други не вижда ли Нешка, които са упавлявали и то много успешно!!! Но, трябва да се хвали в размития спектър.

40

Анонимен

преди 2 години

В ПОЛИТИКАТА ВИНАГИ ВЛАСТВА ЛИЦЕМЕРИЕТО И ЗАДКУЛИСИЕТО...БЕЗ ЗАДКУЛИСИЕ НЯМА ПОЛИТИКА...САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ЗАДКУЛИСИЕ Е ЗАДКУЛИСИЕ.

39

Анонимен

преди 2 години

Слави е в амок, не го търсете вече!

38

До плюещи Нешка

преди 2 години

Ами Нешка сама не се бута в медии да дава мнения. Канят я, питат я, казва какво мисли. Що не канят и питат ей такива като коментиращ номер 1? Едва ли той сам може да се сети защо го пренебрегват.;)

37

Едно Нешка знае пак

преди 2 години

едно Нешка си бае.

36

Златена

преди 2 години

Всички партии включително и Има такъв народ трябва да схванат в мозъците си при трети четвърти пети избори в България пак ще има малко българи подали своя глас защото хората в България са отвратени от поведението на всички партии в България и пак няма да гласуват но кой каквото си надроби това сърба.

35

Анонимен

преди 2 години

Робева си е продукт на отминалиястрой, нормално е да счита Малкия Мук за умен, но пък каза че требва да чувстваш нещата, не е само да зубриш :)) Българските турци имат една партия, немат избор просто, не ги считаме за български граждани (тези в Турция съм съгласен), обаче да се храниш с нас, да се смееш с нас и да те приемем като българин.... да те приемем като един от нас, после родината му била Турция :))))) Еми отивай в мечтаната си земя, бай Ердо ще ти даде пари, ще ти даде земя и..... :))

34

Явор

преди 2 години

Уважавам Нешка Робева за приноса й, но греши, защото проблемът е, че познава народа и го подценява. Добър мениджър е, добър водещ, но за политик не става, хъсът му би му помогнал в политиката. Ако не го познава, това е заради представите, които си е изградил. От 20 години, въпреки верните неща, които е казвал, менторства, а когато менторстваш значи, че имаш високомерно отношение към народа си. Слави ни обвиняваше за избора на управници, а сега е от другата страна. Дано си дава сметка.

33

Анонимен

преди 2 години

Бабо Нешкеее ко прай Барека *** ?

32

ДА АМА ЗАЩО СА МУ НА

преди 2 години

СЛАВЧО ПАРИ, КОГА ЩЕ ГИ ХАРЧИ?

31

Анонимен

преди 2 години

Щом червената до мозъка на костите си Нешка, критикува творението на Радев, значи че комунистите съвсем я забатачиха.

30

Анонимен

преди 2 години

Това сигурно Ванга го е казала.

29

Анонимен

преди 2 години

Много добре се знаеше, че ниикой няма да одобри Николай Василев и Армутлиева. Това е отклоняване на вниманието, за да мине единствения който има значение за тях - здравния министър. Да не би тя да се ползва с голямо одобрение от народа? Защо не се разкара? Не искаме слугинята на Гейтс да провежда геноцид над българите! Да изчезва обратно в Швейцария.

28

бай Пешо

преди 2 години

Не може и не бива да се прави ново правителство без участието на ГЕРБ!

27

Анонимен

преди 2 години

Едни кафяви неща дето трябва да излизат от другия край на устата и излизат през нея.

26

Анонимен

преди 2 години

Ами откъде да се вземе новия манталитет, че и новите лица? За 30 години си отгледахме едни и същи с едно и също мислене, също като самата Нешка. Нейната физиономия не слиза от ексрана по всички въпроси има мнение, но си дърдори за някакви нови лица и нов манталитет. Странно е, Нешке.