35

До 36

преди 3 години

Да Ви кажа,има градове без хипермаркети.

34

Анонимен

преди 3 години

"Според него, две трети от хората в страната не получават средна работна заплата. Около 65% от заетите получават по-ниска от средната заплата за страната, която е около 1500 лв." Голям извод! Значи трябва 100% да получават средната заплата и да сме равни? Или пък 100% да получават над средната заплата(no comment)? А това с МРЗ е отдавна ясно. Малко са реално на нещо около нея. Повечето пъти е осигуровки на МРЗ като законов мимимум и доплащане до 1000-1500 в плик с цел криене на данъци.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32 Ако не беше бягал от часовете по математика, щеше да знаеш как се формира средната заплата.

32

Анонимен

преди 3 години

Е ми нали всички си искат герб. Това дередже не е от нещо друго.

31

Анонимен

преди 3 години

До 33 4679туипчч кандидатствай в ЛИДЛ. Дават 1450лв начална

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28На колкото и да се осигуряваш, след 8-10 години пенсии няма да има.

29

до 19

преди 3 години

Аз мизерия не виждам, да ти кажа. Пред всяка панелка- шкембаци, наливащи се с бира до откат и каращи по 2-3 Мерцедеса. Това не е символ на мизерия, а на простотия. И всичките до един са със заплати в плик. Няма човек у нас, който да работи реално за минимална, освен такъв с нула квалификация. Сестра ми е на 20, работи в кол център, студентка с 2 езика и взима 4500.

28

4679туипчч

преди 3 години

Осигуряват ме на реалния доход,обаче той е 790лв бруто,на три смени ,с работа в събота и неделя.За съжаление не можем всички да се преместим в София и да станем програмисти.Не мета улици,имам образование,но живея в малък град и това е тавана на заплащането.

27

Анонимен

преди 3 години

...и как тогава се формира средната работна заплата? Кой лъготи?

26

Анонимен

преди 3 години

мъжете са 50%, жените са 50%, средно всички са двуполови. Математическа истина.

25

Анонимен

преди 3 години

Не започнете ли да се осигурявате на реалната сума ще има да чакате пенсии А за тези дето едва ли не няма да я стигнат и няма смисъл да внясят вноски те накрая пропищяват най много

24

Некъф

преди 3 години

2/3 от българите вземат минималната заплата, а не подвеждащото ви твърдение, че под средната заплата вземат 2/3 от народа.

23

Анонимен

преди 3 години

2/3 от българите със заплата под средната, А бойко Рашков има 12 клозета. Така е устроен света.

22

Анонимен

преди 3 години

Жан Виденов и Румен Гечев ше оправят България.

21

Евроатлантик

преди 3 години

Айде гивезелък,650 лв минимална заплата-550 лв чисто не ви ли стига?

20

Даа!

преди 3 години

Слави има в предвид ниските пенсии и заплати , които не са мръднали много години , Борисов се опита да подкупи и пенсионерите с 50 лева ПОДАЯНИЕ !Баламосва народа КОЛКО ''МНОГО Е НАПРАВИЛ'' ЗА НАРОДА , А НЕ ВИЖДА КОМШИИТЕ КОЛКО СА ДАЛЕЧЕ !

19

Анонимен

преди 3 години

Нее верно ,Баце на неколко пати обяви ,че цела Еуропа даже Азийо и Америко требе да се учат от финансовите му "подвизи" ..а онзи ден подробно обясни как е успевал да съчетае- политика , икономика и ча...л...га в едно ,така че чалгаря Трифонооооуфф ,репа да яде ,Вождо фърля на народеца 25, 10 , 30 ..некъде и по 100 еуро у месецо ,е те са наднико на гастърбайтърче среднийо клас у чузбина , ама Баце пък ги фърля като салфетки у гречка таверна

18

Анонимен

преди 3 години

Борисов ни раската с -200 дано има справедливост за хората живеещи в наи бедната страна членка на -ес

17

Анонимен

преди 3 години

Мисля че е време сивия сектор, особено в някои сектори, да се заличи. Това ощетява хората не по-малко от кражбите от еврофондовете. Но за него никой не говори, щото не е политически угодно.

16

Ганьо

преди 3 години

Осигуряват се на минималната, а вземат поне по 5 бона под масата. Масово - джамбази, сервитьорки, дори от чистота. А не, поне по 100 бона вземат. Приказки за наивници, сякаш не виждаме мизерията като излезем навън.