123

Билян Пеневски

преди 2 години

Апетитно бизнесче ми се види.

122

Анонимен

преди 2 години

Харвард отрече дипломата на Кирил Петков

121

ОХХХ

преди 2 години

Стига глупости фирмата е подала документи за защита от кредитори, т.е. е фалирала, Септември 2020!!! ХАХАХАХА

120

Анонимен

преди 2 години

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА

119

Анонимен

преди 2 години

Задната част от колата липсва. Засега полукола, утре може цяла кола.

118

Анонимен

преди 2 години

Мрън, мрън, мрън! Виж, ако това беше дело на любимия ви Баце, щеше да вдигате шум до Бога! Ама нищо не направи с VW! Стана добре, защото скоро в ЕС ще забранят дизелите. Поне така разправят, но вероятността е голяма. И тогаз? А електромобилите ще заемат все по-сигурни позиции. Направеното е за добро!

117

Анонимен

преди 2 години

Сглобил Илия кочияс бичкия по икиндияи си къркал ракия

116

Анонимен

преди 2 години

Новината е държана за последния ден преди изборите,разбира се.При една "държава на мутри" такава новина щеше да е иронизирана,а днес е венцехвалена! Бонусът е ясно за кого,но е добре такива позитивни неща да се случват постоянно и без политическа конфронтация,защото помним как един бивш премиер заявяваше, че "асфалт не се яде"Дано друг негов колега не злорадства след време,с думите "електрически коли не ядем"

115

sa

преди 2 години

Прилича ми на малкото фиатче, жалко аз съм 190 и няма да мога да го карам, навремете Глушков караше фиатче от задната седалка. Не дай се боже някой да те удари в тази кошница

114

Анонимен

преди 2 години

Само невеж може да приеме , решението на германската фирма не отнело поне 12-18 месеца.И понеже съм с диплома от Свищов, а не на задочни от Харвард питам:1) как при толкова терени и халета в индустриални зони с далеч по добра инфраструктура , бе избрана фабриката *** Домусчиев ?2) С какво се ангажира по сделката българската държава, че подписва чеморандум?

113

Анонимен

преди 2 години

Русия спира газа през Украйна. Ние сме втора страна на транзит. Ние сме втора Германия на газа.

112

Анонимен

преди 2 години

Наши пари за наш газопровод.....................Или Македония и Сърбия щяха да ни рекетират за газ и да сме зависими от Македония и пак да се продадем на Еврокоминтерна.

111

Този фъстък...

преди 2 години

...с автономност от 100+ км - за 20 000 Е?Хе, хе ;)

110

Анонимен

преди 2 години

Аз по-скоро не разбирам позициите на коментиращите под статията. Аз като цяло не им и разбирам въобще писаното. Една част от тях са безподобни неграмотници, а друго част, също доста голяма и представителна, пишат толкова неяни и несвързани бръщолевеници, че и автоматичните ботове за писане на статии ги засенчват по смисленост и логичност на написаното. Братя и сестри... май имаме по-големи проблеми от това дали завода е хубаво или лошо нещо... Пази боже от гласоподаватели като вас (всички вас).

109

Анонимен

преди 2 години

На герб най-много им пречи когато някой иска да прави бизнес и не се отчита. Колите били лоши, условията щяли да бъдат като в Кауфланд, нямало кой да ги купи, фирмата била фалирала. Добре че никой не ви слуша, че и дъвки няма да правим

108

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко българи осъзнават, но това е една от най-добрите новини за България от години. Най-после започва да изгрява слънце и на нашата улица. Дано тази фирма е успешна и да бъде първопроходец, докарвайки още много като нея у нас.Колкото и хейт да се излее как сме евтини ***, истината е, че колкото повече такива производства за износ има у нас, толкова повече ще се повишават доходите на хората. А ние сами няма как да си ги измислим тези машини, защото отдавна сме изгубили потенциал.

107

Анонимен

преди 2 години

То това в меморандум за инвестиция, а не самата инвестиция. С Фолксваген имаше същият меморандум.

106

Анонимен

преди 2 години

До ЖоИ добре, че го налрави. Сега плащаме с 200 долара по малко за кубик газ.

105

Анонимен

преди 2 години

Тази година полуколи, догодина цели коли.

104

Жоро

преди 2 години

Киро Язовиро е поредното менте, фалшив английски, фалшива диплома, фалшива PR кампания с измислени и изопъчено и факти и източни язовири, уволнява преди още самият той да е назначен, 2,5 млрд. лв. не обезпечени кредити е схема за източване на фискалния резерв, гнусен измамник.