115

Анонимен

преди 3 години

Не пари, по един 5G смартфон им раздайте, за да могат да се самоследят по серийното номерче на ваксината.

114

До 117

преди 3 години

Мерси!!!

113

Спокоен

преди 3 години

За протокола - не съм антиваксър! По-скоро обратното! Има заболявания за които ваксинирането трябва да е задължително и насилствено ако трябва! НООО !!! БЦЖ ваксината е разработвана над 30 години. Полиомиелит ваксината също е изпипвана десетилетия. Е, как пък ще ме принудите да си вкарам в тялото ваксина, която е разработена за няколко месеца! Че covid ваксините /всички, без изключение/ все още са във фаза на изпитание. Някъде към края на 2023 ще има резултати дали са безопасни.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116 "Питай некоя антиваксърка от БГ-Мама, те от години се занимават с това." Еееееее. ЩО ТАКА ти секна ентусиазъма да се правиш на остроумен? :)))))

111

Анонимен

преди 3 години

до 113 в окръжна болница

110

Анонимен

преди 3 години

поне ще се изчистят ваксърите

109

Анонимен

преди 3 години

До 114 - Питай некоя антиваксърка от БГ-Мама, те от години се занимават с това.

108

Бау

преди 3 години

до 114 в мола в тоалета един продавал! *** провери! :D

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112 "Имам един въпрос към феновете на ваксината срещу короната ,в момента има ваксини за над 25 заболявания вие сложили ли сте си всичките?" Не. А колко от тия заболявания са силно заразни и в момента шетат по целия свят под формата на десетки милиони заразени?

106

Анонимен

преди 3 години

Знам че така не се пита , но къде мига да си купя сертификат за ваксиниран?Цената не ме притеснява.

105

Анонимен

преди 3 години

Суспендирате неявно конституцията с извънредно епидемиологично положение, дайте власт на една тесногръда група от "професионални експерти", а после им гледайте сеира. Типично поведение на хунта. Не, този път не е военна хунта, този път е лекарска хунта. И тъй като хунтата няма вече социална база за поведението си, тя започва да оправдава насилието с някакви "висши национални интереси" - отечеството е в опасност, човечеството загива и така нататък. Като че ли слушам Пиночет.

104

Анонимен

преди 3 години

Имам един въпрос към феновете на ваксината срещу короната ,в момента има ваксини за над 25 заболявания вие сложили ли сте си всичките?

103

Бау

преди 3 години

До 109 нека позная. Щом дават пари това го прави задължително, защото иначе ще се минеш? :D

102

Анонимен

преди 3 години

най неадекватните коментари гледам, че са все на такива дето казват, че са се ваксинирали, дори не мислят и не приемат какво значи: доброволно

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94 "Щом е толкова хубаво, защо трябва насила? Не се връзва, пичове :)" Щото да разбереш , че е хубаво трябва да мислиш и за останалите, а в България на огромна част това им е невъзможно. Както се казваше в приказката за шопа на покрива на горяща сграда: пожарникарите отдолу му казват "скачай тук върху разпънатото платно", а той си мисли, "они че ми кажат къде да скачам" ... и скочил до тях. И така. Може да ви се струва виц, но с ваксините го виждаме РЕАЛНО. Абе, Цирк. :)))))))

100

Анонимен

преди 3 години

Липсата на интерес към ваксинирането е в резултат на преекспонирането на заплахата.Пресолиха манджата. Неудачните послания от типа " Яко ще се мре", " Свършиха чувалите за трупове" и прочие не успяха да уплашат достатъчно българина.Действителността ги опроверга категорично.12 години оцелява при управлението на Баце, няма как някаква хрема да го стресне.

99

Док

преди 3 години

Според мен много по-голям ефект щеше да има ако се бяха нагласили работата за ваксина да се плаща, по 30-40 лв примерно. И ако искаш. Тогава щеше да има наистина огромен интерес, че връзки, па черен пазар за ваксини и т.н балкански мурафети и тарикатлъци. Така като ги тикат безплатно на хората, па и пари отгоре дават, събуждат основателно подозрение в нашия дълго изстрадал народ.

98

Бау

преди 3 години

До до Бау Дават пари като стимул ве. Никой не те кара. :D

97

Анонимен

преди 3 години

До Асддса и специално към изказването "сега когато има от всички и си избираш коя да ти сложат". Няма от всички и не можем да изберем. Русия първа в света създаде ваксина срещу COVID-19. Разработените ваксини Спутник V, "ЕпиВакКорона" на "Вектор" и института "Чумаков" са високоефективени и безопасни. Вчера прочетохме статия в научното медицинско списание "Nature", където се изтъкват безопасността и ефективността на Спутник V. Искаме Спутник V. Предложете ни Спутник V.

96

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Да наложиш на *** някаква цивилизационна мярка- това е кауза пердута, няма да стане, гледа те укорително, сякаш го караш да се изпи кае на гроба на дядо си, пази си безценното ДНК :))))))))