40

Анонимен

преди 2 години

Макетата отдавна са ни отсвирили. Ясно им е какво представлява тази територия. А и сега последната дупка на кавала не само в ЕС, а и в африканския свят..

39

Чипът

преди 2 години

Посещавал съм територията РСМ. Там има много джамии и праведни мюслимани. Много добър байрам направихме.

38

Троянски кон

преди 2 години

СРМ е троянския кон на Русия. След като "изпусна" България сега Русия създава проблеми като създава конфликт между две държави, в който живеят два братски народи. Да сегашното поколение знае, че е част от бивша Югославия и там са се опитали да ги направят сърби, но техните предци са българи от хилядолетия. Македонците са изчезнали като племе преди новата ера. И не са само те. През вековете племената са се омесили и са се превърнали в народи. Самуил е БЪЛГАРСКИ ЦАР, а не македонски. Разберете го!

37

Българин

преди 2 години

До Анонимен...... Така или иначе.....България завпетият подлец..... Русофилите винаги сте били българофоби и сърбомани. От Москва и Сърбия тръгва цялата сага за македонска нация и език а вие националните предатели я подкрепяте!

36

Прогноза

преди 2 години

РСМ ще влезе в ЕС, когато Турция поеме председателството.

35

Анонимен

преди 2 години

Не сме загубили уважение на никой, но можем да загубим историята си. Хилядолетна при това и азбуката ни, на която пишат 250 милиона души. Пиша азбуката ни защото е трансформирана от глаголица в кирилица в школата във Велики Преслав. И след това се подиграваме с кръвта на хилядите проляли кръвта си за тази земя. Всичко друго е страхливост.

34

Чипът

преди 2 години

България е склонна да приеме в ЕС до 5 години РИШ / Република Източна Шиптерия/, така ще се казва тогава територията наречена РСМ

33

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе, до няколко години Македония ще е уважаван член на ЕС и НАТО, А България ще е завряният в кюшето подлец, на когото не може да се има никакво доверие. Горко им на децата ни...

32

Анонимен

преди 2 години

БГ шматароци

31

Анонимен

преди 2 години

МАКЕДОНИЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА НИТО РУСКА! И НЯМА ДА БЪДЕ!

30

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКЛОШАРИ СА САМО РУСНАЦИТЕ.

29

Чипът

преди 2 години

В близко и не толкова близко бъдеще няма да се развърже този възел. Няма политик в България който да посмее да приеме Република Северна Македония в редовете на ЕС. Ще бъде пометен и той и партията му още същия ден. И защо никой не иска референдум по този въпрос?

28

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПортугалците са наши врагове и предатели на ЕС.

27

Анонимен

преди 2 години

Португалците са наши приятели!

26

Анонимен

преди 2 години

Да крадеш и лъжеш е библейски грях, макетата ги наказва Господ. Такива клошари не им трябва на ЕС. В момента в ЕС започна да се обяснява БГ позицията по въпроса ,което довежда до рязък завой в нагласите и подкрепата за малка СевМак.

25

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ПРЕЧИ НА ОБЕДИНЯВАНЕТО НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ЧРЕЗ СВОИТЕ ХИБРИДИ В БЪЛГАРИЯ.

24

Анонимен

преди 2 години

Македония не е България!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да си говорим, България се уплете в руската интрига и загуби уважението на целия свят, но пък си спечели презрението и на враговете и на съюзниците си. Нито нашите, нито македонските идни поколения ще ни простят предателството и вероломството спрямо македонския народ. Нали знаеш, като посееш омраза и подлост какво ще пожънеш?

22

Истината

преди 2 години

За всеки е различна,но...1. Българският елемент е бил преобладаващ в Македония ...преди 100 години.2. В Македония вече никой не иска да се нарече българин.3. Нашата позиция обслужва само националистите сърби и руснаците на путин.4.Икономиката, ***.....Извод: Рано или късно ще отстъпим с някакъв план, някакви точки, за да запазим уж някакво достойнство. Но фактически македонците ще тържествуват, защото уж ни победили. А всъщност и двете държавици ще тънат в бедност и простотия.

21

Анонимен

преди 2 години

РУСКИ АЛКОХОЛИЦИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!