16

ined

преди 2 години

България трябва да подкрепи Унгария и Виктор Орбан щото който му скача е пи дал

15

Колкото

преди 2 години

и неприятно ми е да го кажа, ето затова ислямът ще намира все повече последователи. Там има много ясни догми по отношение на гейовете. Знае се как там се наказват извратеняците!

14

Анонимен

преди 2 години

Семейството като обществена единица е създадено от мъж и жена, за да може да се продължи линията на рода. Дори на малките деца им е ясно, че ЛГ!!у13(*-нещо си не могат да са обществени единици, защото не могат да продължават рода си. И не, не ми говорете за осиновяване, или за даване на разни африкански, азиатски и прочее деца от бедни държави на гей двойки. Така че позицията на Орбан и унгарския народ е правилна. И искрено се надявам да не клекнат, а да напуснат ЕС по принер от Великобритания.

13

Трудовакъ

преди 2 години

Понякога са замислям за умственото развитие и психическото състояние на отговорните ръководни фактори в ЕС и някои политици в Западна Европа. Преди много години се чудех защо психиатрите в САЩ и Западна Европа са толкова богати. Сега вече не се чудя...

12

BBB

преди 2 години

Подкрепа за Унгария!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Не ги разбирам западноевропейците , искат да изгонят Унгария от ЕС заради ЛГБТ , и предпочитат мюсюлмани вместо нормални хора като нас източноевропейците. Допускат голяма грешка.

10

демократ

преди 2 години

Гейовете изобщо не ми пречат. Пречи ми задължителното натрапване по всички възможни начини. Няма филм, предаване или дори вече мач, където това да не акцент. Почвам да си мисля, че искат хората да ги намразят.

9

Нормален

преди 2 години

Браво на Орбан, това е нормалната и правилна позиция. ЕС се управлява само от хомяци и този закон и е трън в зад-ника.

8

София

преди 2 години

Тоя съюз изглежда върви към края си, с толкова много противоречия. Да не говорим за неглижирането на къде къде по-важни проблеми, но за да се отчете дейност, нали трябва да осъждат остро. Унгария им каза това остро къде да си го набият. Респект за Орбан!

7

7+

преди 2 години

Не иска в ЛГБТИ Европейски съюз!

6

Анонимен

преди 2 години

Е как може да забранят на децата гей порно! Тоя Орбан излезе много тесногръд! Я му набийте канчето, и да стане задължително в училищната програма от 4ти клас! Стига нетолерантност!

5

Анонимен

преди 2 години

Защо ЕС така неистово защитава анти педофилски закон, а за чехмеджета и кюлчета е сляп. Време е за бгексит и референдум за и против ЕС

4

Обективно

преди 2 години

Никога не съм се съмнявал, че ЕС се управлява от джендъpи, май е време да си сменя името на *** съюз

3

Барселона

преди 2 години

Тези от Брюксел,мислят да ни направят обратни ли...това е решение на самата държава...

2

Анонимен

преди 2 години

Ми, джегдъри сър.

1

Спиридон

преди 2 години

Явно *** ще става задължителна. Ега не доживея до тогава.