144

GOD

преди 3 години

Лично Аз пожелавам "спокойно ночи" на тия, дето съвестта им е чиста. :)Останалите не ме интересуват. :))))Ама хората могат наистина да са много забавни. :))))

143

aa1830

преди 3 години

Почвам да си мисля, че тези наистина нямат нищо общо с нас - такива селяндурници, да не кажа редки ла... а Българска майка не може да роди.

142

Анонимен

преди 3 години

СМ е България и Албания и ще влезнат чрез България в Европа.

141

Анонимен

преди 3 години

Стой си в своята звездичка/звездичка/звездичка държава, защитник родинъй и не се обаждай так, където нямаш работа.

140

Анонимен

преди 3 години

А когато македонците вгорчават нашия живот, ти къде си, защитнико?

139

Зоран Заески

преди 3 години

Имаше клип в тубата от някаква телевизия. Преди дооста години, питаха хора по улиците на Скопие: кой е цар Самуил и кой е Александър Македонски. Питаха всякакви минаващи. Някои от тях казаха, че цар Самуил е татко му на Александър. И същите тези учени мозъци само като чуят българи и почват - ***-татари. Като зомбита повтарят едно и също без да го осмислят. На кървавата Коледа 1944-45 г сърбите избиват голяма част от интелигенцията там и сегашните македонци са наследните на простолюдието.

138

GOD

преди 3 години

Да не се събуди утре Хайко Маас без крака от коляното надолу, защото и това го мога.

137

България над всичко

преди 3 години

Тракия, Мизия и Македония за истинските българи са само географски понятия..............НЕ на Македония в ЕС...........докато не престанат да крадат БГ-история!!!

136

Nikos Petros

преди 3 години

А личните бодигарди на Филлиппос Втори -- ген.Клеитос и генерал Кратерос = биха направили от фиромците - Гръцки Булки и Невести .

135

Анонимен

преди 3 години

Понеже Господ е българин (по-точно българка:), един ден решил/а да направи добро на българите и събрал/а всичката из.ме.т в най-югозападния край на българската територия. И то се вижда. :) Блокирайте ги до дупка, българи и като ги обезсилите - ПУСТИТЕ ПО ВЕТРУ, казано на любимия на всички макета съветски език. :))))Хората са толкова забавни понякога. :))))

134

Анонимен

преди 3 години

За какво спираме македонците за ЕС, нали щеше да ни е по-добре с братски народ в европарламента. Сега какво се оказа - не ги щем като македонци, а като българи. българина е свикнал в насилие и беззаконие да си живее и не му прави впечатление вече чуждата гледна точка.

133

GOD

преди 3 години

Да ви кажа една малка тайна, на която отново едва ли ще повярвате, но да се позабавлявам.:)Вашият "велик" Александър Македонски е Дяволът, собственной персоной. Така че макетата добре да си помислят чии потомци сакат да са. Засега много приличат на "родоначалника" си - страхлив, но ТЪ.. ПИ и на. хал. ни. :))))Хората са толкова забавни понякога. :))))

132

Анонимен

преди 3 години

Един македонец една вечер гледал, гледал луната, пък казал - "Луно, Луно, земьо македонска, и за тебе ли ке се тепаме?"

131

bar

преди 3 години

Македония си е дефакто Западна Тракия.....Ххахаха

130

Анонимен

преди 3 години

А знаеш ли, че Батман е от Прилеп? :)

129

Анонимен

преди 3 години

Двама македонци се засекли в Ню Йорк и единия викал:Мале е ке то колко е малкот светот. - Пък другия рекълСветот не е малок , Македониятя е голема...

128

Любопитен

преди 3 години

А дали ЕС наистина иска Албания и Македония???Май българският блокаж устройва доста хора там-удобно оправдание.Иначе шиптърите имат голям интерес от еврочленството,то много ще облекчи търговията им с наркотици и другите престъпни дейности с които масово се занимават.

127

Анонимен

преди 3 години

До Друга темаИмш ли качества, приятен ли си за гледане ? :))) То ако требва да помагаш навсекъде, требва да скочиш от некаде, че ще стане мазало :)))

126

Мда

преди 3 години

До ОтговорА дума да няма-Борисов най-добре усвояваше еврофондовете-по чекмеджета и офшорки.

125

ДАМЕ ПУЕВ

преди 3 години

ЗАЕВИЯТ КЕ ГО ЛАПНЕ КУКЙОБЕРНИКОТ НА ЕДИ МАМА ТА КЕ СТАНЕ ЗА КАШМЕР ПРЕД СОГРАГЯНИТЕ СИ !!!