80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Еми на хранилка са при Севда :)) Иначе ако погледнеш отстани, Бацето е за смех :)) То бива шизофренизъм, ама не бива така :) Уредил съм му топло местенце в Карлуково, нема да го пращам в затвора, ама се дърпа челяка, явно иска да е общата..... :))

79

Анонимен

преди 3 години

Не виждате ли, че цялата работа е един театър, колкото да не ви дадат европомощи за коронакризата? От Брюксел ще кажат нестабилна ви е държавата, не можете да изберете правителство, няма да ви дадем пари. Платили са на Слави и Мая по няколко милиона да направят пълен хаос в държавата и така Брюксел ще спести милиарди.

78

Анонимен

преди 3 години

Баце, няма да те бъде повече. Дори не можа да биеш Станко Тодоров по продължителност на поста. Пак си втори. Станко - 9г11м9д, Баце - 9г10м14д.

77

Анонимен

преди 3 години

Отвращавам се вече от тези нагли хора. Може да нямам и една малка част от парите им, но си имам достойнството. Ако беше само народната не любов, да приемем, че има друга част, която го харесва и е доволна от диктаторското му управление. Но да бъдеш обвинен от САЩ и ЕС в корупция и кражби и ти да заставаш с внушителния си ръст пред хората и да продължаваш да ги лъжеш. Оттегли се бе човек! Твоето вече е диагноза. Смяташ държавата за твоя собственост. Абсолютно диктаторско мислене.

76

Анонимен

преди 3 години

Леле еееех,много кутевчета са налазили по сайта! Дерзайте друзя!ББ договори едни МИЛИАРДИ ОТ ЕС, а на ВАС ви течат лигите! ДАНО ХАРВАРДЧЕТАТА НЕ СЕ изложат и всичко да пропадне!Много ме притеснява коментар на специалист, че в банките има много МИЛИАРДА влогове, ДАНО не са им хвърлили око!КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ХАРЕСАТ НЕЩО, ВЕДНАГА ГО ОКРАДВАТ!

75

Манипулатор лъжец

преди 3 години

Ето я най-голямата лъже. Веднага я пускам: Герб са кадърни, честни и красиви хора, които в никакъв случай не трябва да влязат в затвора за много дълго време!

74

Оникс Прихващане

преди 3 години

В Перник местност "Ралица" мутри на Борисов за 12 години са екзекутирали повече от 20 души!Дори Швейцарските Служби пишат за този Концлагер в Перник!

73

Чиновник

преди 3 години

Че Бойко няма да е премиер, няма. Обаче това не означава, че ГЕРБ няма да управляват.

72

Анонимен

преди 3 години

Сега държавата ударно ще се напълни с КРАДЛИНКИ.

71

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда да ми внушават нищо. Знам колко се плаща за саниране, знам и колко струва санирането/не струва/. Разликата да не остава в келявия фирмаджия,а. Знам колко е платено за пътищата и като карам виждам, че са правени без матрял. Разликана пак при раздаващия. Разбрахме колко милиарди са платени авансово а нищо не е направено и няма да бъде. Повечето то тези пари са върнати на Вожда.Само слепите не го виждат, а и тези дето участват в делбата. Това включва и работниците в тези фирми.

70

ПроСоТо

преди 3 години

абе,като ни го бутате всекидневно пред очите тоя ПОЛИТТРУП,що га не запитахте барем един път:-"Кого визират Щатите в прословутото писмо,в което ЯСНО казват:-"В ЧУДОВИЩНАТА КОРУПЦИЯ Е ЗАМЕСЕНО ЛИЦЕ,водач на партия,което ЗАЕМА ВИСША ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ?"....Кое ли ще да е това "лице"?..Кое ли,кое ли..?...Разбира се,след като оприпка веднага да цалива лакираните пръстчета на краката на "Нейно Превъзходителство" и получи уверение че докато СЛУШКА няма да бъде споменато името му,Толупа получи смелост..

69

Mopcku_

преди 3 години

Eй Боцкоо, в цялата ти гърбава комунистическа партия ГЕРБ Севдето единствена с троловете си бачка. Всички други само крадете . :D Изпята е твойта Буциии. Билет за Дубай имаш ли в джеба ?

68

ХАОС

преди 3 години

Кутев спиш ли, Бабикян те изпреварва с 200

67

Анонимен

преди 3 години

Записите са абсолютен фейк, всичко дават да падне ББ.

66

Възмутен DE

преди 3 години

А ТИ КАКВО НАПРАВИ БЕ ***, КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ?! КОЛКО НАРОД, КОИТО НЕ БЯХА ОТ ГЕРБ, ОСТАВИ НА РАБОТА?! , КАКВО САМО СЕ ЖАЛВАШ! ТИ премиер повече НЯМА да бъдеш, СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, гнусота такава!

65

Анонимен

преди 3 години

Съсипването на държавата вече е в ход, само гледайте.

64

Анонимен

преди 3 години

Кой е този дебелак, че всеки ден статии за мозъчните му пръдни? Кво казал, на кой казал, какво си помислил и тн. На кой му пука за тоя г-н никой бе?!?!

63

Анонимен

преди 3 години

Ех Баце, змията се гърчи най-силно, когато я настъпят зад врата. Защо сега така правиш?

62

Анонимен

преди 3 години

Само като го чуеш на записите, все едно каруцар псува, да не говорим че беше пиян :))) Той не близва алкохол, не ходи по жени, истински месия.... :))

61

ПЕХОТИНЕЦ

преди 3 години

за бъдещето на фигуранта не се притеснявам ЗНАМ, че американците ще дойдат и ще го приберат в чувал както сториха с генерал Нориега