301

Качество НЕ бройката

преди 3 години

Облъчват ни медийно с нещо, което е напълно нормално и е само за добро !!! Трябва ли да бъдем като в Индия ?? За справка Мумбай толкова много пренаселено и гъста популация с нисък стандарт на живот сведен до мизерия болести, липса на питейна вода, канализация изобщо инфраструктура, която да поддържа такова мизерстващо население?? Бъдещето е в качеството не в количеството. Света ще е наистина райско място, ако всички хора бяха образовани, интелигентни и културни. Простите хора унищожават бъдещето

300

Анонимен

преди 3 години

България е най-бързо топящата се нация в света. Факт! Така че не ми обяснявай, че на запад е така, защото не е.

299

Анонимен

преди 3 години

Хората продължават да бягат от тука и не се връщат, даже бежанците не иска да са тук. Това е положението, кожата от тия 5 милиона, 2 са неграмотни роми, и аз ще се изнеса от тука, защита няма смисъл.

298

Природа бройка

преди 3 години

Низшите и примитивни видове организми в природата дават огромно потомство набляга се на количество не на качество. От това многобройно потомство в природата по естествен път оцелява малка част. При човеците е същото колкото по-мизерно и примитивно живеят толкова повече се плодят обаче природният баланс е нарушен тези множащи се прости хора живеят в държави, които се грижат на социални помощи и хранилка природата не действа тук и се получава бум ръст на популация от такива изпаднали индивиди !!!

297

Анонимен

преди 3 години

След 12 год Герб просперитет и растеж фактите са на лице , *** те комунистите от преди 50 год са виновни.

296

Анонимен

преди 3 години

Аре стига с обяснения че понеже нямало пари и няма и деца !Всички западни най-богати държави са в същото положение и не порявят бебета.Напротив - там където има по-малко пари - има повече бебета.Да не говорим че БГ-тата въобще не са бедни. Имат по две коли, смучат ракия и висят по цяло лято да се препичат на море. Бедни били !

295

Анонимен

преди 3 години

Не го вярвам. Още отсега има тенденция за връщане към селата. И аз лично възнамерявам като се пенсионирам да отида от София на село. Това ще бъде там някъде около 2040 г. Ако съм жив де. :)

294

Анонимен

преди 3 години

Еми , какво толкова . Навсякъде бялото население изчезва.Разлигави се , ояде се и ги мързи и да раотят и да правят бебета и всичко.Природата ще се похрижи други да живеят по тези земи. няма да останат празни . Споко!

293

Истукан

преди 3 години

Няма добри условия за живеене в България, затова е това положението. Ако бяха добри условията, не само бежанците щяха да искат да живеят в България, а също и западняците, които в момента хулят държавата ни и се гаврят, че сме най-бедните. Тогава ще се редят при мен жените и всяка ще ме иска.

292

Анонимен

преди 3 години

Ама то отдавна се е случило.

291

Заминала

преди 3 години

Мъжът ми е французин и за нищо на света не бих се хванала за български плебей.

290

Добре е

преди 3 години

За целият СВЯТ ще е добре по-естествен път да се само-ограничи популацията, за да могат хората да живеят в по-чист и по-добър свят и околна среда. Във всички развити и Европейски държави се наблюдава естествен спад образованите и интелигентни хора са отговорни с изисквания за висок стандарт и качество. Докато простите хора се плодят като животни, мислят като животни и живеят като животни. Вижте филма комедия Идиоокрация. Чудесен пример количество за сметка на качество.

289

Анонимен

преди 3 години

вола каза че живеем добре статистически, построил магистрали...

288

ПРЕДИМСТВА

преди 3 години

Компактно население повечето хора ще се познават и по-лесно ще бъде едната част селяни произвеждащи храна, а другата градски селяни в пустеещи гигантски молове. Ще се подобри екологията и селянията със селски манталитет и маниери ще се разпространи. Хора ще се разбират и живеят по-добре както на село така и градо.

287

Анонимен

преди 3 години

(Че ние още 2010 г бяхме под 5 милиона. Тези старчета с деменция що не вземат да се пенЦионират и да не ми пърпорат щуротии.

286

Има ХОРА за ВНОС

преди 3 години

Роми, Имигранти Араби, Африканци, Турци, Молдовци, Украинци, Грузинци и други ще се разселват из България и плодят. Няма да остане празно място.

285

realist

преди 3 години

Крайно време е за ново териториално делене, не може общини с по 2000 жители да имат 100 човека администрация! Трябва минимум за община - поне 20 хиляди! И не е нормално село с трима жители да има кмет и секретарка! Селски кмет на поне 500 жители! Аман от хранилки на ДПС активисти!

284

До БГ мама

преди 3 години

" Не ми се ражда от българин! Не!Искам да ме осемени еввреин или германец."Безродна куррвааа скапана, не си мисли, че евреите или западняците ще те зачитат или вземат.

283

Max

преди 3 години

И Норвегия е 5млн. тъкмо ще станем колкото тях.

282

Анонимен

преди 3 години

Би ми се искало да изчезне българската злоба, завист, злорадство, разврат, простотия при българите, а не поради тези български " ценности" да пострада България.