225

1

преди 3 години

До АнонименТака работят другарите.

224

Господин Янев

преди 3 години

Едва ли има по-долна, по-гадна и по-извратена игра от "умишлена некомпетентност" , защото няма наказуемост за некомпетентност - и некомпетентността се е натрупвала в толкова сфери, че ще ви кажа какъв е бил плана на негово нищожество. Атакува всяка държавна система в нейното най-слабо място при което е искал чрез "умишлена некомпетентност" да предизвика умишлен системен колапс и чрез париците дето е свил да спретне нов преврат, че даже и да върне монархията - в която парламента да е само пионка!

223

Анонимен

преди 3 години

Хаоса го правите точно вие с некадърност и реваншизъм.Кой само ще дойде след вас не знам.Кой ще строи това което сега рушите и кой ще пълни язовирите които източвате не знам

222

Анонимен

преди 3 години

Другарю Радев,едно пликче от руската общност в България!

221

1

преди 3 години

*** хващай си фуражката и бегом на прибежки и припълзявания да се отчиташ на другарите.

220

Анонимен

преди 3 години

Един пише, че откакто са ГЕРБ на власт, започнал да ходи на почивка. Приятелю, къде си живял преди? Преди когато и бабите и дядовците ходеха на море.А децата по три пъти. Да не си от тези, дето и тока им плащаме?

219

Господин Янев

преди 3 години

Играта е некомпетентност знаете ли защо? За да излезе недоказуема неумишлена вина. И цитата: "Някой трябва да поеме политическата отговорност" - така работи западният свят отнася си го некомпетентния, но не и този поръчал умишлената некомпетентност. За да избягат от западния начин.

218

Анонимен

преди 3 години

Никога повече ГЕРБ - никога повече комунизъм!

217

Анонимен

преди 3 години

Анонимният *** с 34254332 поста за "пликове" и "Радев" ,а спри се малко,ще ти дадат заплатата от ГЕРБ и без да се престараваш с писане на *** постове. Освен че си *** си и дразнител!

216

Ралин

преди 3 години

Бяло пликче с парички за зеления чорап.Ха гласувайте пак всички. Срещу Боко. На инат.

215

Господин Янев

преди 3 години

Не е системен безпорядък господин Янев - това е игра на шах - бели срещу черни - преди време белите (дето са черни) спечелиха голяма партия и решиха да накажат черните (дето са бели) като използват една тактика, която е много долна - прокарват се малки камъчета в законодателство, кадри и т.н., които да обърнат голямата каруца, където са вкарани и после да излезе некомпетентност това нещо, което е разрушително. Но е умишлена некомпетентност ... Убийте Сакскобурга не само физически а като идея!

214

Анонимен

преди 3 години

Интересно в какво си държи пликчетата Радев! Да не е пял моме Калино и той!

213

Анонимен

преди 3 години

безпорядък, безпорядък, ама не пропуснахте да си подредите пълните пликове и торбички с подаръци за едни приятели

212

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия чекмеджета на ББ. И от самолет се вижда, че е фотомонтаж. На нито една снимка ББ не е в един кадър с еврата За разлика от ситуацията с предаването на плика, където двамата се виждат ясно и че си пишат и че си оставят далеч телефоните.

211

Анонимен

преди 3 години

Пликове хвърчат наляво и надясно,а служебната мутра Янев се прави на" дръж ми шапката"!

210

Ало ало

преди 3 години

Ало, *** Узуна взе пличето. Да знаеш че задели за себе си половината.Прецака те.

209

Анонимен

преди 3 години

Абе пуснете само адресите на тези калинки от банката и автомагистралите, които не искат да пускат колкала и ще видите какво посещение ще им направи озверелият от бедност заради тях народ. Като искате вашите пари отивайте и си ги вземете от чекмеджетата

208

Анонимен

преди 3 години

Били работили... хахахаНяма такива позьори като тези.Пълен срам са. Имат задачата за два месеца да организират честни избори и това не могат да направят. Скандал след скандал с машините за гласуване.

207

Анонимен

преди 3 години

Разбирам колко ум има главите на някои само като гледам какви неща се пишат. Но да не ви трогне или изплаши, че не в някоя бананова страна, а именно в България за пари под шапката на някой се извършват незаконни трансплантации на човешки органи. В този момент българи чакат за да им разреши мафията в бяло да живеят.Хора, които и за това си затваряте очите, направо си заслужавате бъдещето с ГЕРБ. Малък и *** народ!

206

смоко

преди 3 години

довчера Румбата се подиграваше на Боко за шкафчето, докато в същото време неговите хора си разменяли тайно едни торбички с кючета, евро и рубли. Еееееех радев радееееев, присмял се хърбел на щърбел