33

Мъжът с пурата

преди 3 години

Простотиите в тази държава нямат граници. Разчитали на съвестта .... :) В България такова нещо отдавна няма ...

32

Не можеш да искаш:

преди 3 години

Практиката комунистите са престъпници, а аз съм добрия цар заложена от Симеон 2 и поради което който прецака комунист ще бъде награден и ще му е добре не важи и никога не е важала за мен, каквото ми направите ще отвърна със същото по две! Минимум!

31

Хемус

преди 3 години

Онзи ден от лакомия се задавих в морската градина с бира,народа полудя,все едно гръмна реактор!Така ще е първите сто години

30

Анонимен

преди 3 години

Докато не се стигне поне до 70 % ваксинирани-никакво махане на маските. На тарикатите-300 глоба за първи път. Втори-600 и тн.Стойчо пак се изтропа на метеното. Комунист-кво да го прайш....

29

Без маски а?

преди 3 години

Ами добре ... К'во искаш?

28

Нане

преди 3 години

И тия прошляци са, като ония...Аве кви мерки ве ваща.... Пландемията я карам с втора маска.... От 10 стотинки...Махайте всички ограничения бре... Внимавайте за кой, ще гласувате, че от тия новите има и по барливи от старите изтрещелци...

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Сертификата може лесно да се направи с фотошоп а кюар кода може да си го направиш да води до огледален сайт където да пише, че си ваксиран. Много от хората бъркат огледалните сайтове с оригиналните.

26

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва да се раздават някакви знаци за дрехи на ваксинираните . Закачаш звездата , дадена ти от Лекар и си без маска .

25

Анонимен

преди 3 години

Доказано е че маските не предпазват, а ваксинираните нали са защиени от какво ги е страх?

24

Истукан

преди 3 години

Ще ги излъжа, че съм ваксиниран и готова работата. Мога дори да се сдобия с фалшиф ваксинационен паспорт, който ще си закупя. Ваксина никога няма да си сложа. Който иска, нека си вкарва отровата и да си носи последствията.

23

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 3 години

Ваксаните няма да свалят маската... По това ще ги познаете. С две инжекции, сертификат, и маска за пълна защита, и ако шмръкнеш те гледа страшно и бяга настрани като рак. Те вече няма да могат да спрат с маските. Това е психопатология.

22

Анонимен

преди 3 години

На глупавите заповеди това им е проблемът -на практика са неизпълними. Няма как да влезе човек без маска в магазин или фризьорски салон и да почнат да го джобят за сертификат.

21

Анонимен

преди 3 години

Ако има чип във ваксината, не би трябвало да е много сложно. Само да инсталират специален скенер и готово.

20

Анонимен

преди 3 години

аз навсякъде си влизам без маска, до тук само веднъж са ми правили забележка и омекнаха като сложих парцала на брадичката, те и на тях им е писнало. Ако пуснат без маски няма да са само ваксаните с марки на ушите, всички ще ги махнат

19

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 12 /НЕ САМО , ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАРАЗЯВАТ ВАКСИНИРАНИТЕ НО И МОГАТ ДА УМИРАТ!! ДЕЛТА ЩАМА ОТ ИНДИЯ НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ ВАКСИНИТЕ СЪЗДАДЕНИ ДО МОМЕНТА! ВСИЧКО Е НАРОЧНО С ОТПАДАНЕТО НА ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ ! ЦЕЛТА Е ДА НАКАРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ВАКСИНИРА КАТО СЪЗДАВАТ ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ!

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Ами евро футбола е изключение от правилото.От както се въведоха маските винаги е имало изключения от правилото за носене на маски важащо за определени хора.

17

Скандинавец

преди 3 години

В Скандинавия и в Германия при капитализма и демокрацията такова нещо не може да се случи.

16

Анонимен

преди 3 години

Много лесно ше ги различавате бе. Кво се пенявите. Вапсаните ще имат един член на НАТО отпред и един член на ЕС отзад. Когато ходят ше се чува едно пля.кяне. Пляк пляк пляк.

15

Анонимен

преди 3 години

Според мен ще правят социален експеримент с нас българите.Идеята е да се види, колко хора въобще ще влязат с маска в даден магазин.

14

Анонимен

преди 3 години

по усмивката