72

Анонимен

преди 3 години

Европа е с празни газохранилища, газта поскъпва.

71

Анонимен

преди 3 години

Германският канцлер Ангела Меркел обяви необходимостта от увеличаване на покупките на руски газ с повече от половината.

70

Анонимен

преди 3 години

В Дания през 2015 г. жителите гласуваха на референдум против по-нататъшната интеграция с ЕС (53% от гласувалите бяха против). След това Дания напълно отне от ЕС правото да контролира границите ѝ. Според социологическите проучвания след Брекзит повечето жители на Холандия искат да напуснат Европейския съюз. Едва ли не основните евроскептици са французите: 61% от анкетираните граждани имат негативно отношение към ЕС.

69

истина

преди 3 години

САЩ тънат корупция - сенатори и конгресмени лобират за техни компании по цял свят и едва ли е безплатно. Потулиха скандала със синът на Байдън който беше назначен благодарение на татко в Украинска газова компания където взимаше милиони без да разбира нищо от енергетика, а когато главния прокурор на Украйна искаше да разследва случая, Байдън беше натискал лица в правителството да бъде уволнен.

68

О.Ф. Бисмарк

преди 3 години

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе."Като ще цитираме, да цитираме всичко, а? ***

67

123

преди 3 години

Не виждам голяма разлика - преди чакахме 10 г. за кола срещу 10% от цената , сега 10г. за изплатени ефки !

66

Анонимен

преди 3 години

От както се хванахме със САЩ БГ я няма,на нейно място е някаква територия обхваната от беззаконие,престъпления и бездуховност. И само луди и психари като този на снимката изкачат от медиите и си мислят,че те са общественото мнение.-

65

Истукан

преди 3 години

Ех какви глупости говори този. Много ме ядоса. Жалко, че беше министър на външните работи в кабинета на НДСВ. Срам и позор. САЩ е враг на България. От какъв зор ще си разположи военните бази в България и ще я атакува? Питали ли са хората с референдум дали са съгласни да има военни бази на САЩ? Направо идват базите на САЩ и нападат производствен цех в Пловдив. Служителите на земята, а войниците на САЩ с пушки ги строяват. Никъде го няма такова по света. Само в България. Срам и позор!

64

БИСМАРК?

преди 3 години

Бисмарк - "Договорите с Русия не струват и хартията, на която са написани".

63

Анонимен

преди 3 години

Този човек беше арестуван, опитвайки се да проникне в секретна военна база

62

Анонимен

преди 3 години

Закривайте тази съветска съюзническакочина!

61

Анонимен

преди 3 години

Русия е силна и независима, защото преди 10 години взе правилните решения и започна да се откъсва от САЩ и запада. А България изтича в канала заедно със западната цивилизация.

60

О.Ф. Бисмарк

преди 3 години

По-лошо от войната с англосаксонците, е дружбата с тях

59

Гроби Таласомо

преди 3 години

Ни съ бойте, брача болгаре, на американците Путин им организира изборите;)))

58

Ку40

преди 3 години

Кого прави сащ най бедните бе ***, румъния ли полша ли хърватия ли ? Маматибгскот.

57

Ky40

преди 3 години

Абе *** , ти не си в позиция да командваш. Сащ ни шиба в момента с пет по 200 в дупарата. Сащ никога няма да достави ф16 на правителства като бойковото. Срамно е да си просяка на европа. Да живеем само от фондове, като ромите, цял живот на социал.

56

Анонимен

преди 3 години

По стар обичай всички се правят на ни лукяли, ни лук мирисали! Сочатсамо Борисов за единствено корумпиран. Освен това обмислят как да прецакат Щатите. Нека да опитат. Вие, редовите, молете се да не вкарат цялата България в кюпа с Божков и компания! От лакомия! Писъците ще дойдат по-късно.

55

Анонимен

преди 3 години

Че политическият бг елит е изгнил тотално е едно, но да ни се дават " съвети" от най - престъпната държава в света - САЩ, това е отвратително! А тоя небългарин на снимката би трябвало да бъде лишен от българско гражданство, тоя също работи в полза на Америка и в ущърб на България.

54

Анонимен

преди 3 години

Никой не е карал Бойко и Каракачанов да купуват ф16.Освен това ние не им правим дарение,а правим покупка,която е за много скъпи самолети.Дано да се осъзнаете кого защитавате.Едни престъпницо,които ни правят най-бедни и най-умираши в Европа ,не в.ЕС.

53

Наглост

преди 3 години

Паси е един гнусен българомразец...срам.В нашата държава гледа да беснее и мачка и.проваля.за да се хареса на американците.които ни попеляха държавата