111

Анонимен

преди 3 години

Е, свърши тая, млясне се Тошо с Брежнев по устата и айде, самолети срещу изгнили домати. Те тия не са спечелили Студената война, щото си дават парите за глупости от типа на българско производство :)

110

СССР

преди 3 години

СССР за 40 години видя сметката на запада и на капитализма. Навсякъде на запад животът винаги е бил мизерия за обикновения човек, с изключение на 20 добри години след ВСВ, когато изкуствено трябваше да поддържат по-висок стандарт от СССР, но 80те балона им рухна и от тогава западът навлиза във все по-дълбоки кризи. Разграбването на източния блок им даде малко въздух, но този път агонията е необратима. Западът и САЩ изтичат в канала, а пандемията никога няма да свърши за тях.

109

САЩ

преди 3 години

САЩ защо искат долари, нямат ли си долари? Можехме да платим новите модерни 50 годишни F-16 с българска стока - имаме хубави домати и ябълки да изнасяме. Така щеше да се стикулира икономиката.

108

Анонимен

преди 3 години

Така е, взимахме оръжие срещу консерви. После СССР свърши парите и това беше. Истината лъсна - всичко у нас се крепеше на това, че ни дават кинти срещу едното нищо в замяна. Другото са легенди.

107

Анонимен

преди 3 години

Довчера - "САЩ са с нас, супер сме!"Днес - "САЩ са лоши, при Тошо имах три любовници!"Герберите са чак трогателни в безсилието си. Как ви наведоха откъм Козяк, красота :)

106

Москва

преди 3 години

До 1989 г. българските ВВС са получили от СССР и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. Всичко това срещу износ на българскак селскостопанска продукция

105

Анонимен

преди 3 години

""""""Корупцията е резултат на съветския модел, който ЕС възприе"""""" Момче, с Корупцията са се опитвали да се борят още в древноста, от времето на Римската Империя и Византия! А, механизмът на Корупцията се превръща в политически и държавен инструмент и достига върхът си по времето на така наречената Венецинска република (697 - 1797). В сравнение със "Запада" ние сме "Чавдарчета". -))))

104

Българин

преди 3 години

Требе ние българите да помислиме да утилизираме няколко милиарда за американска подводница или самолетоносач в Черно море да се протектваме от агресията на рашъните, иначе корупцията ще ги изяде милиардите.

103

Анонимен

преди 3 години

А бе, че има корупция, има! Ама нещо ми е много съмнителна тая американска загриженост към най-бързо обезлюдяващата държава в света... обезлюдяваща, но с много важно гео-стратегическо положение на картата.

102

Анонимен

преди 3 години

Москва определяше генералната линия и следеше да се спазва, никога не са са интересували какво точно правят членките на източния блок. -=====- Глупости. Беше абсолютно същото, само в много по-напреднал стадий - местните хунти си въврвяха в коловоза и руснаците нямаше защо да се намесват.

101

Анонимен

преди 3 години

Dojivqxme mutrenskata dyrjava USA da ni byde moralist leleeeee

100

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че почти целите партии ГЕРБ, ОП, СДС, ДПС, БСП са корумпирани и трябва да се затворят. И тогава остават на власт некорумпираните но бедни на Виденов, свалени от САЩ в 1996 г. Но тогава за какво бяха тия реформи и икономии и народа беше унищожен..

99

Ялта

преди 3 години

До Дабе...-- също мълчаха и ни натрисоха СССР....

98

Анонимен

преди 3 години

"Мюнхен 1972" е решението.

97

Анонимен

преди 3 години

Nqma kak uchim se ot vas i ko revete nali vi vnasqme reketa???? Ako se maxnete moje i da pospre korupciqta mmda

96

Българин

преди 3 години

САЩ ни налагат санкции защото искат да ни оправят. Добре че дадохме на САЩ да приберат милиардите за новите 60 годишни модернизирани F-16, иначе корупцията щеше да ги открадне. Мене ми прави много кеф кога американците ни оправят. Поклон пред САЩ. Навеждам се още по дълбоко.

95

Бум

преди 3 години

А не е ли корупция да ползваш Българска земя за военни бази и дане плащаш за това?!

94

Българин

преди 3 години

Трябва политиците ни да изпълняват точно каквото им казват от САЩ и може би вероятно някога бихме могли да пътуваме и без визи за САЩ да миеме американски тоалетни а изкарваме долари.

93

Москва

преди 3 години

Москва определяше генералната линия и следеше да се спазва, никога не са са интересували какво точно правят членките на източния блок. Никога на е било такова навеждане и желуване на *** на чужденци както сега при американското васалство.

92

Анонимен

преди 3 години

Когато започна прехода същите тези си присвоиха златото на България и не само.Днес няма държавно имаме, но има частно и те го искат за себе си.Същите тези, които направиха офшорните зони за да не плащат данъци в страната си, но да си присвояват, когато поискат парите отт въпросните офшорни зони, на когото си харесат сметките.