64

Анонимен

преди 3 години

А твоят шеф получавал ли е подкуп и рекетирал ли е Божков,който си призна за милионите давани на теб и Горанов по куриерката Севда?

63

бай Тъпчо

преди 3 години

Ееееее, на Бойчо дето ги таковаше с 200, му го натаковаха с 1200 бе... Ама то дураците и гъбите не са сеят бе-те сами си никнат...

62

Анонимен

преди 3 години

Герб пита ...)тия крадци пита ли,Борисов като нямал нищо общо с Пеевски ,защо го охраняваха повече от 10 г.от НСО и сега излезе че е бандюга забогатял от милиони кредити от банки които вероятно не връща ,и всички институции наши и от ЕС и нищо той става все по богат с помощта на държавата

61

Анонимен

преди 3 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат.

60

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва не да пита, а да отговаря за престъпленията, които извършиха през последните 12 години.

59

Анонимен

преди 3 години

Спокойно Томи.След изборите ще има нова вълна санкции.Сега ги задържаха да не ги обвинят в заемане на страна преди вота.

58

1

преди 3 години

До До Гост,жителите на Габрово,не са съгласни с вас,за чистотата ,на бившия си кмет.

57

Бай Кръстьо

преди 3 години

Без съмнение и за мен Томислав е единственият неопетнен в ГЕРБ. Не мисля, че е грозен, макар самият Борисов често да го подиграва, като чемли той самият е голям хубавец.

56

бандите-разбойници!

преди 3 години

До ИЗТОЧНИЦИТЕ - коронният номер на НАП да събират данъци и такси 5 години назадРазБОЙКОВЦИ!.....бойковци

55

Тодар Правешки

преди 3 години

Дончев, този въпрос го задай на конструктора на служебното правителство - Румен Юмручето!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Работата яко се спече. Сигурно ще има доста изгорели. И ЕС взе да напъва в тази посока от днес. Времето ще покаже.

53

Фридрих Енгелс

преди 3 години

Хайде сега пак ! Като ги хванеш на тясно шумкарите си знаят само едно - да лъжат и да си измислят лъжи и манипулации ! То не бяха през годините - влакови композиции с бюлетини, то не бяха къщи в Барселона, тоне бяха острови в Бяло море, то не бяха пачки и кюлчета, то не бяха пишман бизнесмени, които твърдяха нещо налудничаво и на другия ден го доукрасяваха, то не бяха "една жена ми каза, че са ме подслушвали по телефона". Това е истината ! Всичко друго е празно бръщолевене !

52

payak

преди 3 години

Виждате ли, колко жалки и смешни са всички? Крадци и мошеници прикрити зад държавна служба, с идеята да лъжат и крадат. Как влияе това на обществото? Демотивиращо! Кой ли не мина за 30 год. и се кле колко разбира и може. РИформа след рИформа. До кога българи? Заслужават наистина да усетят народната любов-и шапкаря, и каскета и Спецофф Дубайски......

51

съвет

преди 3 години

Не търсете под вола теле,защото под вашия вол са цяло стадо овце.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 - мммдааа Боко лобира и им даде на Фащ милиарди за самолети, а те го лъзнаха по пързалката - ох наивничкият тиквун

49

ИЗТОЧНИЦИТЕ

преди 3 години

ВСЕ ПО-НОВИ НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ СЪС СТАРА ДАТА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ОБЛАГАТ!

48

До Гост

преди 3 години

Не е грозно момчето, симпатяга е. Това според мен е единствения стойностен в правителството на ГЕРБ и освен това не е опетнен с кражби или нещо друго. За съжаление ще стане курбан заради крадците и мошениците.

47

Анонимен

преди 3 години

За чий му е на шефа на НАП да има фирма за източване на ДДС? Нали затова е шеф на НАП.

46

Аз питам

преди 3 години

Като си роден в Габрово,какво търсиш в София.Нали там е било най-голямото икономическо развитие през Възраждането.София,та София.А стига толкова.

45

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалца. Създават безмислени внушения под формата на въпросителни изречения. Как ще е имал куха фирма, докато в работил в нап. Това са пълни глупости. Има си търговски регистър и всичко може да се провери- активи, печалба на дружеството, както и дали е продадено със или без задължения. И след като законът позволява да си продадеш фирмата на малоимотен човек, както и да я продадеш, въпреки че има възложена ревизия,защо това да е някакво престъпление. Кой пише законите? Парламентът.