297

Анонимен

преди 3 години

Бойко свобоно ,почеши кончето ,пробвай да вдигнеш 200км.ч ,едно билотче с пилето ударете .......

296

Анонимен

преди 3 години

Тиквата се разрева! Дотук беше с мракобесието му. Мед ми капе на сърцето!//--м/Още малко и оня с тризъбеца и рогата ще чака до казана.

295

Анонимен

преди 3 години

Тиквата се разрева! Дотук беше с мракобесието му. Мед ми капе на сърцето!Още малко и оня с тризъбеца и рогата ще чака до казана.

294

@

преди 3 години

Ех, Винету, Винету!!! Като истински кадър на БКП трябва да знаеш, че един закон за забрана на политически партии и еднолична власт е имало преди 9.09. После са били като теб - безкнижни популисти диктатори

293

Анонимен

преди 3 години

Ти си престъпник облечен в партиен костюм.

292

Анонимен

преди 3 години

След Бойко,хаос! Това вече сме го виждали!

291

1

преди 3 години

До ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЪНО..забравил си бойко методиев борисов,член на бкп,от 1978година.През 1993година се отказва от деполитизация,и гордо напуска пожарната,за да остане верен на БКП.

290

Анонимен

преди 3 години

Тиквата не е министър председател. Сменете снимката!

289

Анонимен

преди 3 години

Ходиси мутро!! Не те искаме ти си лицемерен лъжец и маниоулатор!! Да те няма още утре

288

Анонимен

преди 3 години

Не са ли ви прекалено много вождовете? Тикви, льотчици, чалгари, един цар, няколко велики везира и двама-трима фюрера? Съкращавайте ги, не сте толкова голяма държава за всичките тези еднолични владетели.

287

Анонимен

преди 3 години

Още една касичка на Мафията се опразва.Без купения вот ГРОБ да се радват ако успеят да минат 4-те %

286

Жока

преди 3 години

До ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЪНО..А за Буци какво ще кажеш или пък за Цецка и сие

285

ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ!

преди 3 години

Да Бойко, така е. Служебното правителство е предизборен щаб на Радев, но само помисли какво ще стане с Радев и руските му шпиони веднага след краха на Феодална Русия в близката Космическа война. Дори селският чалгарин и Фигуранта да бъдат избрани в изборите с 99, 99% от гласовете на избирателите, нищо не може да спаси от дранголника руските шпиони, а ако присъдите са от Военен трибунал по време на война, там затвор не се предвижда, щото националните предатели се изправят направо до стената...

284

ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЪНО..

преди 3 години

1.РУМЕН РАДЕВ.......... - ПРЕЗИДЕНТ...... - .............. БКП.............. ОТ 1986.................................... 2.СТЕФАН ЯНЕВ -.......... ПРЕМИЕР............................. БКП............. ОТ 1983.....................................3.БОЙКО РАШКОВ-......... МВР..................................... БКП.............. ОТ 1975............................................и 100%......ОТ ОСТАНАЛИТЕ........

283

Герб са гадове

преди 3 години

Аз дадох, аз купих, аз построих, аз заповядах, аз раздадох, аз разпоредих, са думи на комуниста диктатор Борисов.Именно при неговото некадърно управление се управляваше еднолично медии, полиция, служби, главен прокурор, съдии, работиха изцяло за това едноклетъчно и неговата мафиотска структура.

282

хахаха

преди 3 години

Говори за това, което той е правил...но обвинява другите. Ех, психолог е той. Хищник, жаден за още.

281

хух

преди 3 години

че на този управлението може да се сравни с тирания. Еднолично управление 12 год., човека партия. Покрай него всички стоят като на тръни, даже имахме един мин. на правосъдието (Спондж Боб май му казваха) му целуваше ръка пред камерите. И този неандертал ще ми говори за демокрация.

280

Сократис

преди 3 години

След това налудничаво изказване на Борисов, трябва да се самосезират и Спешна помощ и Световната Здравна Организация-СЗО, и с общи усилия, да приведат лицето Бойко Методиев Борисов, не в операционната за поредната колянна травма, а във психиатрията, за принудиделно лечение. Това, ще го отърве от наказателна отговорност която е неизбежна, но ще отърве Нацията от един психично-обременен нагъл и полуобразован индивид, системно злоупотребяващ със психиката на над 6 млн. потърпевши българи!

279

Mopcku_

преди 3 години

Днес.бг защо сте наредили пак на първа линия дебелия дъртак ? Шпакловате ли го какво правите?

278

Анонимен

преди 3 години

Бойко вижда еднолична власт сега,.. не думай, бе! До сега каква беше? Аз давам пари за това, давам пари за онова,... Много му е къса паметта на Бойко. Жалък е!