185

София

преди 3 години

Спрете ВМРО, демонстрация на групово психично отклонение!

184

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно. Толерантно да кажем - НЕЕЕЕЕЕЕЕ НА ТИЯ ГЛ.УПОСТИ! Не бъркайте толерантност с толера.стия.

183

Анонимен

преди 3 години

До PravilnoТака е днес младите хора не създават семейства, често дори нямат връзки, но всичко това е заради такива социопати като теб, проводници на либерастия. Вие унищожихте традиционните ценности, като семейство и деца. Няма как да имаме здраво общество, след като основата му е унищожена. За да угодим на шепа деграданти като теб, ние унищожихме цялата си държава, унижихме бъдещето и перспективите си развитие.

182

Анонимен

преди 3 години

Защо уважаеми ,,войводи'' не го спряхте когато бяхте на власт и можехте да го спрете ?

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 212 Това са платени шестващи в тези прайдове. Трябва да се спрат нпо-тата и парите им,и прайда на джендърите ще изчезне. Трябва нов закон за всички нпо-та наши и чужди,и да се сложи ред.

180

Анонимен

преди 3 години

дори и да са с психо отклонения трябва да им отпуснеш достатъчно свобода да се обе сят на нея и като им писне да се занимават ще спрат. а по-скоро такива хеит монгъринг партиики на които около хейта им се върти стратегията за популярност задължително трябва да се изкоренят защото днес те хейтят едни утре други и винаги ще се намери някой да хейти нещо и да спъва свободното развитие на хората.

179

Анонимен

преди 3 години

Честно казано огромната част от т.нар. "гейове" се правят на такива, защото ги показват по телевизията. Спрете им камерите и ще видите как ще останат 1 процент от българското общество.Просто не отразявайте протеста, нека си го има, но не го отразявайте.

178

95616

преди 3 години

Какво се случва с моите пари, добросъвестно предоставени на държавата под формата на данъци и осигуровки? Издържат полицаи, които охраняват футболни агитки, комплексари, които не могат да живеят със собствените си специфики, а ни занимават с паради и разпасани побойници. Изплащат помощи на лентяи и симуланти. Но няма пари за спасителен хеликоптер, за достатъчно ракети срещу градушки, за нови детски градини и ясли. Издържат партии без никакъв принос къъм обществото. Без мое съгласие пилеят!

177

реалист

преди 3 години

Няма разлика между откачалките на ВМРО и участници в прайда. Всички имат нужда от психолог.

176

До 213

преди 3 години

Това което се случва сега няма нищо общо с капитализма - либерастията е модерния комунизъм, хипита, гейове, вегани, екоталибани, BLM, Metoo и т.н. всичко това са червени радикали. Стремежа на всички либерастки секти, в крайна сметка е да деградират общество, да го направят слабо и зависимо от червените вождове.

175

Анонимен

преди 3 години

няма как на човек с фамилия Контрера,представящ се за български гражданин и даже националист патриот, да му е чиста работата.нали и Орбан уж за традиционните ценности, но е образован със стипендия на Сорос ,а и точно от неговата партия тръгна гей-скандал..На тези им се плаща да обират негативните настроения просто

174

АнонимеН

преди 3 години

ГЛАСУВАШ ЗА ВМРО И ПОЛУЧАВАШ ГЕРБ И ФАНДЪКОВА! СРАМ И ПОЗОР!

173

Анонимен

преди 3 години

капитализма в крайна фаза, античовешки строй от тясна специализация хората оглупяват и даже пола си объркваткойто е с манталиет на обикновен послушен биоматериал да им се връзва на игрите

172

Анонимен

преди 3 години

ВМРО шари, шари ама там където не може да се опари, една дума против мутрите илинякой с пари не са казали. 4 години общи приказки против ДПС, една думичка не казахапротив Пеевски. Cмeшkoвци

171

До 204

преди 3 години

Проблема е че мнозинството позволява на разни НПО-та, да се гаврят с него, а не ги забрани и накаже сурово техните водачи. Революции против устоновия ред и закони, аз няма да търпя, ако всеки кандидат "борец за права", знае че ще бъде смячкан от обществото, срещу което той води война, нямаше да имаме тези проблеми днес, нямаше да има разделение, напрежение и насилие.

170

Ботокса

преди 3 години

пак ще е на първа линия. Сигурен съм. :D :D :D

169

Медикс

преди 3 години

Хормонално отклонение, което до преди 30-40 години медицината е приемала именно за хормонално отклонение. Сега вече не се говори за това, защото е нормално да си хо мо. Но е нормално, не защото медицински е нормално, а защото е въпрос на политика и се наложи насила на хората да приемата отклонението за норма.

168

D:

преди 3 години

София прайд..........!!!???Навярно са скопени лъвове !

167

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAПародокса днес е че слагат разни червени точки 18+, обаче като стане въпрос за гейове, няма проблем да се промиват мозъците на децата. Даже гей пропагандата вече е залегнала в учебниците. Е до кога ще търпим тези гаври? Аз не желая мойте деца да се травмират от разни социопати. Въобще всичко това е една голяма гавра с обществото, една гнусотия, която ни се натрапва, която ни внишува че трябва обезателно да подкрепяме и величаем.

166

Анонимен

преди 3 години

Лекарите казват друго, че са нормални психично, но природата ги е създала различни.