216

Анонимен

преди 3 години

Учудващо, че досегашният шеф на НАП Галя Димитрова не е била сменена по-рано, а мотивът за отстраняването й сега е системно неизпълнение на служебните задължения. Като примери той посочи скандала с изтичането на личните данни от НАП на над 6 млн. българи, ниската събираемост на ревизионните актове - едва 55%, и ниската им потвърждаемост - 66 на сто

215

герберски кърлежи

преди 3 години

Цитата от статия от Афера:Новият министър Светлан Стоев е шеф на протокола на Екатерина Захариева. Единият новоназначен заместник-министър е Калин Анастасов главен секретар на министерството в кабинета Борисов 3. Другият заместник е Василий Такев постоянен секретар на министерството в Борисов 2......Министърът на труда и социалната политика е заместник министър от кабинета Борисов-1. Има още десетки имена начело на агенции и в политически кабинети, които тепърва ще изкачат.Правителството на Радев е редено някъде и от някого заедно с управляващите. Янаки Стоилов и проф. Минеков

214

Анонимен

преди 3 години

С такива изяви до изборите ГЕРБ вече ще се бори за трета политическа сила.

213

BAHKATA KY KY

преди 3 години

Назначеният от кабинета на Радев за шеф на НАП културист - протеже на Тошко Къртицата от аферата Суджукгейт

212

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, егото на ГЕРБерастите че те са корифейите на галактиката. Я баста бе *** никой не ви иска !!

211

Анонимен

преди 3 години

Калинките вият щото им разтуриха кочинката и почва яко да смърди. Обаче колкото повече се дърпат толкова по дълбоко ще им влиза.

210

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, ГЕРБерастите тук си мислят че някой ги бръсне за нещо. Няма да получите властта пак, след *** месеца ще видите политическия труп ГЕРБ !!!

209

Анонимен

преди 3 години

Още месец-два герберите могат да изтърпят да не са на власт и ще се пребоядисат.

208

до протестърите

преди 3 години

колкото и да се пънете АНТИ ГЕРБ, да пишете, да брешете, пак сте си на улицата и ще търсите по пейките и кофите парче недоядена пица и евентуално недопита бутилка с бира, защото вие сте необразовани и неумни

207

Като Палячо

преди 3 години

пРезидентът е връхта. Оттам нататък - пътища много.Напред България!

206

Ноби

преди 3 години

ревете ли , а ? тепърва почва

205

Анонимен

преди 3 години

Баце, защо пискаш като ученичка? Нали си тарикат.

204

Анонимен

преди 3 години

Не ми се види нищо свястно в политическия елит на България.Крайно време е политическият живот в республиката да се води директно от Брюксел или да станем 51-ви щат на US.Повервайте ми, ще сме много по-добре от 16-та СеСеСеРейска рэспублика.

203

Анонимен

преди 3 години

Ето за това калинките ще бъдат изритани За Асен Василев е учудващо, че досегашният шеф на НАП Галя Димитрова не е била сменена по-рано, а мотивът за отстраняването й сега е системно неизпълнение на служебните задължения. Като примери той посочи скандала с изтичането на личните данни от НАП на над 6 млн. българи, ниската събираемост на ревизионните актове - едва 55%, и ниската им потвърждаемост - 66 на сто

202

Анонимен

преди 3 години

Българският народ срещу военната хунта на Радев.

201

Анонимен

преди 3 години

НАП с тая пикла ще дават на съдия изпълнители единственото жилище на хората тихомълком в Кърджали. Уволнете всички калинки там.

200

Анонимен

преди 3 години

Сега си обяснявам защо първата работа на новите партии беше да закрият Специализирания съд и прокуратура.Божков им беше основният спонсор *** протестите.

199

Кой Кого

преди 3 години

герб Срещу Българския Народ

198

Анонимен

преди 3 години

Галка от НАП отдавна трябваше да я пратят на Мачу Пикчу-то й. Костов да мие чиниите, Сийка прокурорката ще го издържа, дока и тя не артиса, а малката любовница на Владиту още същия ден си намери работа в ДФ Земеделие. Оправна е явно, има КОЙ да я оправя.

197

Анонимен

преди 3 години

Какво да се очаква от корумпирснитр ГЕРБерасти, разчистват им съучастниците в крадливите схеми и сега немогат да прикриват следите следват арестите драги мои !!!