96

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

95

Анонимен

преди 3 години

Ква храна бре две кисели млека в четири сутринта, евентуално!!

94

Анонимен

преди 3 години

В Соца беше добре , работа , храна , спокойствие. Сега ?

93

Анонимен

преди 3 години

Рио де Женейро на Балканите и това е от 30 годишния преход , пак скачайте и плюйте комунистите ама по тяхно време не беше така.

92

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е символ на Русия. Българите повече не искаме да имаме общо с Русия.

91

Анонимен

преди 3 години

Господин президент: НАРОДЪТ СИ ИСКА ГЕРБ И САМО ГЕРБ! ИСКА СИ КАЛИНКИТЕ И КОРУПЦИЯТА! ИСКА СИ ДЪНОТО НА ЕС!!! ТОВА ЯСНО ЛИ ВИ Е, ГОСПОДИН ПРЗИДЕНТ? АКО НЕ ВИ Е ЯСНО, ПОГЛЕДНЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!!

90

нн

преди 3 години

"Вихрещата се корупция в момента ни излиза много по-скъпо от едни нови избори" Ужасен целенасочен манипулатор. Като знаеш кой са корумпираните, дай ги на прокурора и съда, стига си манипулирал хората?

89

Анонимен

преди 3 години

Рио Женеиро на балканите и фавели си имаме дет е рисково да преминаваш а към морето само богаташи с шикозни вили.

88

Анонимен

преди 3 години

Така е , станахме като Рио Де Жанейро ..много богати и много бедни.

87

Анонимен

преди 3 години

ДО 3 искаме да живеем като американци...на мене всичко ми е западно...- да де, дрешките ти са със западни марки, конфекционирани в Китай и Тайван, ядеш субпродукти за домашни любимци от Карфур,Кауфланд и Лидл, караш американска кола втора ръка трета употреба и ще подскачаш и ще се радваш на всяка угризка подхвърлената ти от американската трапеза катo пуделче

86

Анонимен

преди 3 години

Обаче Бокича не пропуска да отиде некаде по свето, естествено с държавни пари :)) Беше му мъка с ковидчето щото немаше къде да си развява топките, наложи се да форсира жипката до откат в БГ-то, нали не го свърта на едно место :)) Требва медал за храброст да получат момчетата от НСО, че са охранявали такъв прими тив :)))

85

Анонимен

преди 3 години

Той сега милия незнае накъде да фане Нинова го плю мая тя е ясна за психично заведение е, слави се отказа и Радев у ряката

84

Гроби Таласомо

преди 3 години

За Буци-Муци това НС било "Шоу";))) Ми Буци, електоратът е решил да бъде "шоу";))) правейки от теб разсъблечен победител в поза "баба бере гъби";))) Следващото НС може да бъде още по-големо "шоу", сущи порно канал, в което доста от твоите дупетати да бъдат голи и надупени и Майка с един дебел, но твърд от сех шопът да ги чоластри диво;))) Инак, сега може да си загрижен за милионите за социално-слабите;)))

83

Анонимен

преди 3 години

До Със сигурност 52"ще го изберат, ако не се появи по-добър от него... ,ама надали"ВСЕКИ друг е по-добър от него, след като му се нагледахме на пропагандата, злобата и разрухата вече пет години.Е, стрина Цецка беше нарочно номинирана от Борисов като жест към ком..ягите - равнопоставеност на институциите, ама ком..шките умняги дори не оцениха по достойнство подадената им ръка, и я оглозгаха до голо.Всеки друг е по-добър от Мун..ьо, НО! - досега всички (без ГЕРБ) са КОМ..У..ЯГИ.Най-вече ДБ!

82

Предложение

преди 3 години

Др.Президент,я извикайте РОвч. да се справи с корупцията! Нещо сестра Галева не се справя май,а...

81

БЪЛГАРИН

преди 3 години

радеф е ПО3ОР!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 3 години

Е нали ви дразнеше бил маша на управляващите ще видиш къде е спокойно!!!! СЕПТЕМВРИ!!!!! няма да знае от къде му е дошло повярвай!

79

Хичо

преди 3 години

Вожда Боку да се завива добре,докато спи(като на снимката на мата-хари),че подухва вятърът на промяната и може лошо да настине...

78

до 85

преди 3 години

Да и Карбовски му води миски във Вила Калина. Кеф ти миска, кеф ти паламуд.

77

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам само военно положение може да измете Мутрите от България.Мафията партизани ГЕРБ си има държава.Народен съд и връщане на откраднатото от партизанските деца.