192

Анонимен

преди 3 години

Бойче, материала не става и ти много добре го знаеш. С този материал който и да дойде на власт ще види голям зор.

191

Анонимен

преди 3 години

еми в белгия бяха години наред със служебно правителство

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196Ти какво очакваш, да просят по улицата ли ? :)) Не е проблема че имат привилегии, нали са народни представители, проблема е, че сме най-бедни в ЕС :) Сигурно ако ги питаш защо сме най-бедни, ще ти отговорят че мат'ряла бил такъв, нищо че Винету не може да говори правилно и кара нон-стоп жипката :))

189

Анонимен

преди 3 години

Баце у Дубай търсят пожарникари, верно заплатат не кой знае колко ама все пак;)

188

Анонимен

преди 3 години

Тулупски държавата копае дъното от 2009 когато я завзехте всичките в твоята ОПГ. Егати наглото същество.

187

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ПОЛОВИН МИЛИОН РАБОТЕЩИ ХРАНЯТ 6 МЛН.НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА.ОТКЪДЕ ПАРИ ИСКАТЕ?НЯМА РЕФОРМИ,НЯМА ПЛАН,НЯМА НИЩО А САМО ЕДНИ МИЛИАРДИ РАЗХОДИ,КОИТО ЕСТЕСТВЕНО СЕ ТРУПАТ КАТО ДЪЛГ!

186

Бивш протестър

преди 3 години

Бойко, с новите политици ще стигнем до гражданска война. Твърдо ще гласувам за ГЕРБ, но и вие трябва да се реформирате и приземите. Много направихте, но и доста гнили ябълки има за изхвърляне. Успех в партииното строителство!

185

Шефа

преди 3 години

Важно е да се плеснат през ръцете тия крадльовци от ордата на Борисов.За съжаление тъй като няма мъже в политиката ,а разни льольовци с меки китки и богати покровители, ще трябва да разчитаме на желязната Нинова.

184

Главанак

преди 3 години

Ти ли си добронамерен! На тази глупост никой не вярва, вкл и най-ревностните ти поддръжници! Ти, който управляваш като едноличен лидер, с омраза и злоба, непрекъснато лъжеш и се хвалиш, раздели тотално народа , въведе просташкия език, грубите думи, на когото преди бяха виновни комунистите, сега е Радев!Няма как да ги разбереш тези неща,защото нямаш сетива, а съветниците не смеят да ти ги кажат!

183

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече плямпа, все по-омразен става и губи още гласове.<20%

182

Анонимен

преди 3 години

"Както казах ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА НЕГО , както бабичките за тато не са ревали!"Вие вече започнахте. На нормалните хора няма да ни е мъчно. Най-много да станем истинска европейска държава.

181

Анонимен

преди 3 години

До 201 Елементарен си!-:)))

180

Анонимен

преди 3 години

ЕТО Я ПРОСТАТА АРИТМЕТИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ДНЕС:2,5 МЛН. ПЕНСИОНЕРИ,БЛИЗО 2 МЛН.РОМИ (НЯМАТ ПОЧТИ НИКАКЪВ ПРИНОС КЪМ БЮДЖЕТА,И МАЛКОТО РАБОТЕЩИ СА В СИВИЯ СЕКТОР),БЛИЗО ПОЛОВИН МИЛИОН АДМИНИСТРАЦИЯ(В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПАРАЗИТИРАЩА,БЕЗПОЛЕЗНА И С ДУБЛИРАЩИ СЕ ФУНКЦИИ),МАЛКО ПОД 1 МЛН УЧЕНИЦИ И КОЛКО ОСТАНАХА ДО 6 МИЛИОНА?НЯКАКВИ СИ НЕЩАСТНИЦИ И БАЛЪЦИ ОТ ОКОЛО 500-600 000,КОИТО ВКАРВАТ НЯКАКВИ ПАРИ В БЮДЖЕТА.

179

Анонимен

преди 3 години

Дебелата свинкя най-много мирише в кочинката

178

1

преди 3 години

Леле мале, а досеха накъде вървеше.

177

Анонимен

преди 3 години

Етнически провокатори не ни плашете с нови гласове от Турция, мислете си за стотиците хиляди гласове от Америка и Европа, че може и милион да станат.

176

мак

преди 3 години

Неуморен. Хем в оставка, хем в отпуск, но работи, хвали се по свой си начин, раздава акъли, грачи по опонентите. Без него слънце няма да изгрее.

175

Анонимен

преди 3 години

"Няма такава държава" е наш проект!", заяви източник от Сарая през лятото на 2019г. Сарая го стартира преди местния вот."Парламентарните избори ще преминат под знака на "Няма такава държава" - може да е трета сила, може да е втора, а може и да победи ГЕРБ", написахме тогава."Проектът "Няма такава държава" обира протестния вот и така източва периферията на БСП......///Честита ви нова измама!Киро Брейка излезе прав,че лъжат младите хора,че ще има някаква промяна,пак дъртите алчни ще са в парл

174

Анонимен

преди 3 години

Спри да се занимаваш с останалите политици бе човек! Не се спря! Всички лоши,само ти харем убавеца!-:)) И пак Радев?! Слабост си ти е той! Сериозен противник а?-:) Държавата едни избори няма да я съборят! Силна е нали така казваш? Така че трай! И ние ще те потърпим още малко!-:)

173

Анонимен

преди 3 години

Зао не искате Живко от Варна да живее добре?