50

Дори и да е така...

преди 3 години

Дори и да е така - Вас пък никой не ви избра, изобщо...

49

Анонимен

преди 3 години

До до 43 като си пред микрофон първо се научи да говориш смислено,качествено и без говорни дефекти!Иначе си стой в кабинета и си пиши,в което е ролята на въпросната г-жа!

48

Такааааа

преди 3 години

Сега предлагам всички да изтрезнеят и да престанат с глупостите. Управляването на една държава не е като плещенето на дивотии. Сега не могат, като има стабилност, няма да примем това, няма онова. Хайде да се подготвите и без глупости и пак елате - с програми, лица, визия, стратегии. До тогава ще ни управляват тези, които могат - на който не му харесва да хваща пътя. Хайде, на мегдана! Благодаря, че се видяхме - чакаме ви отново след 10 години! Чао! Довиждане! И да се готвите по-сериозно!

47

Анонимен

преди 3 години

vai Allah...toz restart mnogo skarca, diga patardia...valeri she sa razsardi i she fani jiliazutu :-)

46

Агенция Митници

преди 3 години

В Агенция Митници се подготвя смяна на каналите за контрабанда. Организацията е поела Мариана Русева - Шамшала. Парадира със спорните си родниниски връзки и по-скоро приятелски с Татяна Дончева. Подготвя се покровителстването на нелегалното разпространение на горива и неутралитет за контрабанда на цигари. Шамшала е отстранена от ММГ прпеди година поради липса на компетентност, рекет и злоупотреби в особено големи размери.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен а кой му плаща скъпите концерти?

44

Анонимен

преди 3 години

БСП и ГЕРБ са долни комунисти. БСП+ГЕРБ=БКП

43

до 43

преди 3 години

да се присмиваш на някой за говорен или друг физически дефект е признак на липса на елементарно възпитание и общочовешки цености. Но то това е присъщо на цялата оранжева партия Гроб.

42

Анонимен

преди 3 години

Че нали вие я сготвихте тая манджа, използвайки Славчо за запръжка?

41

обикновен

преди 3 години

Щом и БСП почнаха да им се подиграват, няма по-надолу вече! С вицове не става, трябва политика и ясни цели, които ИТН няма или не иска да прави в полза на хората, а в своя и когато на тях им харесва! Иначе щеше да има мажоритарен вот на есен, независимо с пия подкрепа, нали е в полза на народа! Но явно не ги устройва или поне техните поръчители!

40

До Майна

преди 3 години

Вие младите ще си забиете на вас единствено. Като свършат парите от Европа, ще се чудите какво да правите. Сега сигурно мама и тате още ви отглеждат. Жалко, но нямате повече акъл от вашия вожд, великия чалгар.91536

39

Анонимен

преди 3 години

Това чакаха от БСП. Не е техен ред, да им се даде мандата. Президента обаче решава на коя партия сега да го даде. А той е техен, т.е. БСП го направи президент и сега точно тях ще избере. Нинова ликува в момента, да знаете. Тя чака да я повика Радев, да й връчи мандата. Тя вече се вижда като премиер. И ще направи правителство. Ще се коалира с ДПС и ще състави правителство. Тоя филм го гледахме при Станишев. БСП драпат да се доберът до властта и ще се коалират с ДПС. Ще видите. България е затрита.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29"ИТН никога не са искали да управляват. Те си изиграха картите отлично."Така е, само не позна за "картите" - и трите "протестърски" партийки отдавна са се разбрали с Му...о за пРЕЗИЛдентска "република", и това ще стане в най-скоро време.Е, тогава ще си припомним що е то ДИКТАТУРА, истински МУТРИ и ТИКВИ, мизерия и терор - досега го гърмеше само Прокопиевската пропаганда у нас и в чужбина, но десетина години имахме глътка въздух.Да живее коМун...о-мутровщината! Към Азия - ураа!

37

Анонимен

преди 3 години

Тия БСП ***, като разпрани кокошки!

36

фо време за промяна

преди 3 години

....схемата, в която Слави вкарва държавата не те ли притеснява?и каква е схемата, липса на стабилно мнозинство избори, Нищо ново за европа. Особено за Италия , за Белгия. Белгия месеци наред беше без правителство. Е не са умрели отглади.

35

Анонимен

преди 3 години

Ххаха, и Герб и Бсп се плашат нй-много от нови избори, Браво! Нови избори!

34

Анонимен

преди 3 години

ХАххах, до вчера приказваха как ще подкрепят ИТН, днес викат, че ИТН не ставали. Като не стават защо щяхте да ги подкрепяте? Леле, тези политици нямат никаква логика, айкюто им е официално отрицателно.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен при слав е препълнено от качество,като започнем от пуеЦедателката ,която не може да говоуи!

32

Анонимен

преди 3 години

Беснеят от яд че не успяха да вкарат Слави в обръчите си от корупционни далавер, евалата на Дългия, само така пълен игнор на тия

31

Анонимен

преди 3 години

1. Кога го "показа", след като още не е управлявала!? :))) 2. Нали никой не очаква, че ИТН ще са "месиите"? Който има здрав разум, вече знае, че те в най-добрия случай могат да дадат "началото", като издигнат достойни хора, които от своя страна да направят същото! 3. БСП не е излизала от парламента 30 г. и имаше правителства, президенти и т.н. Тя какво "показа", че сме най-бедни, умиращи, нещастни и корумпирани в Европа и светаа?