6

Анонимен

преди 3 години

Мораториумите са лошо нещо, партията-държава трябва да работи без мораториуми, може и от една жипка всичко да се дава за стотинки.

5

до Чалгопитеците

преди 3 години

Не разбрах, за какво сте избрали Славуца Чалгаров, Мая Галева, Татяна Мултигрупова, Хаджи Некадърников, Пинокио Лодкарев, Ташунко Режикраков, Джудже Прокуроров, Гнус Бабикьосов и & мутри и чалгапростаци? Да управляват и направят България развита, европейска държава или да правят ретро шоу на тема"Как да плюем отново по Борисов"????

4

Ф.С.В.

преди 3 години

Тази персона Атанасова -е много ВРЕДНА за Българската Демокрация и народ!!! като някой "попово" прасе" се блещи от очилата с диоптри над 10 и говори глупости -ЗАЩО НИКОЙ ЖУРНАЛИСТ НЕ Я ПОПИТА--ЗАЩО 12 Г БЪЛГАРИТЕ СА С НАЙ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ В ЕВРОСЪЮЗЪТ?? ТЯ СИГУРНО СИ МИСЛИ ЧЕ СМЕ МНОГО ДОБРЕ??

3

Истукан

преди 3 години

Герберите лаят, защото им отнеха властта изпот килимчето. Бяха се настанили да управляват вечно, но сметките им се объркаха. Сега е ред на друга тиква да ви оправя.

2

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ЩОМ , КАТО ИМА ТАКЪВ "МОРАТОРИУМ" --НЕКА БСП И ВНОСИТЕЛИТЕ МУ , ДА СИ ВНЕСАТ САМИ "ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ В БРЮКСЕЛ"!НИЕ ОТ ГЕРБ--ЩЕ СПАЗИМ МОРАТОРИУМА....ХА,ХА,ХААААА

1

Момо

преди 3 години

ГЕРБ са много нагли!Искат да назначат където сварят калинките си и то най-вече в ключовите сектори и агенции с твърди 5 годишни мандати.Няма такава наглост, която да се прави толкова открито пред очите на всички!