47

Жоре гей нудиста

преди 3 години

И ти може да имаш кратки месеци живот

46

Анонимен

преди 3 години

На тия гробаджиите дай им само да говорят....

45

До 49

преди 3 години

Олигархията беше подхваната точно от Борисов бе,кух !Диневи,Василев,Божков,Бобоков,Банев !Я сега дай ти пример за олигарх,който те командва ?

44

Учиндолец

преди 3 години

да не се окаже, че ТОШКО АФРИКАНСКИ иска да е премиер

43

Анонимен

преди 3 години

Бацо къде е на екскурзия днес? Някой знае ли му план-програмата за деня?

42

До 50

преди 3 години

Дай да те видим теб бе !

41

Анонимен

преди 3 години

Борисов е първият премиер ,при който в България се усети ПРОМЯНА ! И на държава,и на общество ! МРЗ се увеличи с 300% при 0.4% годишна база инфлация за 10 години.БВП( на човек),покупат.способност,инфлация,безработица,кредитен рейтинг и инвист.риск са с най-добрите показатели от 30 години ! ЕРМ 2 ! Думите на тези,които парадират,че е можело по-добре имат стойност единствено пред съюза на врачките и екстрасенисите! Видяхме ги 7те премиера преди Борисов! НУЛА ! Ами инфраструктурата ?!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Ако победим Олигархията и я вкараме в затвора България ,ще бъде пример за Европа и ще има инвестиции ,които могат да вдигнат стандарта на България.Олигархията ни управлява ,това са ГЕРБ и ВМРО. Бойко им е лидър.Вижте му поведението,напомня на Дон Корлеоне.Освен това има много средства от ЕС,които ако не се откраднат ние можем да станем страна към която искат хората да мигрират,а не както е последните 10 и повече години да бягат и да търсят спасение в други държави.Трябва сериозни закони.

39

Отровната герб

преди 3 години

Герб са токсични къш къш къш

38

тъй де

преди 3 години

Митя, ти кажи колко животец му остава на твоя Вожд, не давй акъли за парламента.

37

от барцилона

преди 3 години

Ние с братчеда мием тоалетни и гласувахме за славиту, а вие там яжте ни сега туй нещо хахахаха

36

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ били "токсична" партия...Данчо Ментата какво ще каже за ДПС и БСП... партии от невинни същества.

35

поздрави от Англия

преди 3 години

Българиииии..:) Спрете да гледате телевизия! Тя ще ви докара (отново) подобен дериват на организираната престъпна група за лично обогатяване (ГЕРБ)! Природата ви е дала мозъци за да ги използвате! Това, че някой говорел "обрано", не означава че няма да ви продаде (както до сега)! Имате редкия шанс да вземете живота си в ръце! Използвайте го! Не чакайте Слави, той няма да е Месията, но може да постави основата! Не се хващайте на отровата от телевизиите и използвайте мозъците си!

34

До 38

преди 3 години

Като изгони руските шпиони ли ????Може ли да си толкова невменяем бе ?!

33

Анонимен

преди 3 години

Историята след една година.Хората се освободила от олигархичноте партии ГЕРБ и ВМРО.Впе.се чувства свободата на медиите и започналите реформи.Хората не се страхуват,понеже ГЕРБ и ВМРО и свързаните с тях групировки са в затвора за дълго време.Реформите са успешни,започнаха инвестиции и скоро ще достигнем стандарта на ЕС.Наши съграждани смятат да се върнат в родната и вече напредничави България.

32

Анонимен

преди 3 години

И все пак , откриване на повече секции ще е достатъчно, а дали ГЕРБ ще участва въобще в управлението на страната ,ще реши народът.

31

Анонимен

преди 3 години

Къде е мишката Слави Трифонов някой знае ли? Тошко Африкански ли ще е премиер???

30

Гаргамел Драгалевски

преди 3 години

Доста е наляла Къдравата Сю...Да няма постоянен мъж край себе си???

29

Анонимен

преди 3 години

В учебниците по История след 59 години: Преди повече от половин век интелигенцията на България спря партиите(ГЕРБ и ВМРО) на Руската Олигархия на чело с Путин. Тези две партии бяха създадени като Българско звено на Руската олигархия.Целта е унищожаване на България и дестабилизация на Балканите.Интелегенцията промени законите В България и вкара в затвора всички предатели.България от тогава започна развитието и вече е лидър и положителен пример за Европа.

28

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

новите кандидат управленци много добре знаят, че този Парламент няма да просъществува дълго, затова побързаха да си направят заплатите на 10 000 лв.Баце ,само им гледа сеира отстрани!