163

До Дядото от село!!!

преди 3 години

Много правилно! Седи си на село и си сади картофи! Децата ти са големи,изучени и сами си вадят хляба. Внуци имаш ,ходят на училище и детска градина ,ако са с късмет да има места за тях . За какво да мислиш! Стой си на село ,слушай сутрин птичките и си мисли за пчеличките. И ние така ,като остареем ще садим картофи ,щото няма кой да ни нахрани. Ама до тогава ,трябва да изучим децата.

162

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера хората, които смятат че 300 лв. са парите които са заслужили хората работили 40 години за България. *** и за вас ще има съд. Вие сте от агенции ,чрез които ГЕРБ и ВМРО си озаконяват крадени пари.Ще Ви вкарат и вас в затвора.Лесно е да Ви проследят йпи адреса и да се направи проверка кой Ви плаща.

161

Анонимен

преди 3 години

Познат живее с 350 лв пенсия по болест. Парно 200 лв вода 30 лв ток 40 лв. С 80 лв кара цял месец. По кофичка кисело млеко пардон нишесте приличащо на мляко и един хляб. Такива като него са хияди да не кажа и стотици хиляди. Но иначе управляващите си взимат милионите субсидиики играят с обръчите от фирми и викат. Глейте колко добре си живее ме. бе. Живеете де.

160

Анонимен

преди 3 години

ВМРО и ГЕРБ се гордеят с това,е пенсиите са 300 лв.Както и за това че учителите вече взимат по 1200 лв. на месец.В София наем на двустаен апартамент за месец е между 600 лв. и 800 лв. В панелен блок без сметки.За същия апартамент ако живеят 2 двама за парно минимум 120 лв.,за ток 40 лв.и за вода 40 лв.Нека да се гордеят. На следващите избори ще кажат довиждане.А със сигурност ще има хора от тях в затвора.

159

Анонимен

преди 3 години

Започнах работа след завършен 4 годишен ТМЕТ-75 лв.заплата-1974 година.Бях лаборантка, организатор производство, и най-после по специалността-при гл.механик. Графици, рез.части, работа с рем.бригади и така-75лв.заплата. Реорганизации, съкращения, закриване на министерства, развит социализъм, кражби-узаконени. Началник склад с 115 лв.заплата+три общежития-настанявай, приемай, издавай-работа на корем , дори без почивка на обед.Аз работех на партийната даваха 45 лв, моите за отговорността за инвен-

158

Малко послъгваме ?!

преди 3 години

Защо гербиджа не вдигна пенсиите, ами раздаваше едни допълнителни предизборни надбавки?Ами ГЕРБ вдигна пенсиите от 145 лв на 300 лв. за последните 4 години, ама народа оглупял и си иска новите мутри начело с Чалгаря да ги оправят ! Сега ще ви вдигне пенсиите веднага и няма да краде и няма да има корупция само че се е скрил като мишка !

157

Анонимен

преди 3 години

До ХристоАко с 3000 хиляди лева не можеш да си позволиш тия неща си някой, който никога не му стигат парите.Имам чувството, че в България доста хора си мислят, че парите валят от небето.

156

КАК СЕ ЖИВЕЕ !

преди 3 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА *** МАЯ И СЛАВИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ !

155

Анонимен

преди 3 години

До ПенсияАбе не те знам какъв строител си бил, ама през 90-те заплатата ми на инженер беше 7000 лева, а в автобуса слушах как строители се оплакваха, че им плащали 9000 и това било малко и сменяха работата, за да вземат 12000. Доларът беше около 70 лева.Знам и колко съм плащал за майстори и за ремонти. Само фирмите издаваха фактури, всичко останало бачкаше на черно. Така че за ниската пенсия сте си виновни вие, щото не си обявявате доходите, а не правителството.

154

Христо

преди 3 години

Много трудно, както и един работещ човек с 3 хиляди лева заплата живее като скот, защото не може да си позволи елементарни неща като храна, отопление, дрехи, а какво ли остава за хоби, екскурзии, кола, къща.

153

Анонимен

преди 3 години

Питайте Суджука за това как се живее с 300лв.Нали при него България е номер 1 по всичко.Последните 10г.нали той беше на власт.

152

Има и по-зле

преди 3 години

Стига сте плакали - в Русия хората живеят ( 20 мил. ) с 100 ? на месец ( животния минимум) и никой не се оплаква .

151

Анонимен

преди 3 години

Интересно, защо не пускахте такива статии докато гербиджа колеше и бесеше?Защо гербиджа не вдигна пенсиите, ами раздаваше едни допълнителни предизборни надбавки?Страх ли ви беше?

150

Анонимен

преди 3 години

До Айде де..."Това е малко като - То ракия няма, тя хляб купила..."Ти го казваш на шега, но някакъв дето се подвизаваше тук като "разбирача" в бюджет от 300 лева сложи 100 за "ракия и мезе".

149

Пенсия

преди 3 години

Строител пенсиониран преди 12г.със стаж,44г.и 9месеца втора категория с 220лв.и 17ст.Това са хиляди убити животи.....

148

Анонимен

преди 3 години

От коментари в стил : "Е , ся като го няма Баце ,и като толкуу искате 7/8 ,да видите какви ще ги ядете!" написани в изобилие тук ,кой трябва да се изплаши?! Считай колко е отчаян българския гласоподавател ,за да гласува за една фирма !!! Не за политик!!! От политици сме отвратени! ГЕРБ дойдоха в подобен момент на отчаяние. Назначиха се Калинки и Данита !!! Кого да избереш?! То от по-... та до най-....Нито сме мързеливи,нито сме глупави,нито сме наивни!!! Ние сме опасно кротки и покорни!!!

147

Тхт

преди 3 години

Защо ревете бе?нали с чалгаря победихте.сега славчо-обратното на острото и фигура нта ще ги направят като в русия 12000 ама рубли.

146

червена пръд*ks

преди 3 години

До Разбирач на нинова миришеш ***-лук

145

мими

преди 3 години

До АнонименНовите мутри ще ти ги вдигнат. ѝа,ьа,

144

Айде де...

преди 3 години

И за кво са ви дрехи? Износете си старите, пък тогава си купувайте нови... Без това всеки има дрехи дето ги слага един двапъти в годината... Това е малко като - То ракия няма, тя хляб купила...