56

Анонимен

преди 3 години

Ген Атанасов и Христо Иванов Маджото за власт са готови да се прегърнат с всеки, даже и чалгаджията.

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНДобре ли сте?

54

Цъцъцъцъцъ

преди 3 години

Цяла година протестиращите търкаха обувки у паве за да се дофляска Танас Гнома и пак да си прави со росоидните магарии...?!Смятате, че за отрицателно време са разпродали и това дето не е останало от Бг... ...Заев чака !

53

Гражданин

преди 3 години

До 63. Ани няма да са 24 процента, а около 30. И стига с тази тъъпа мантра, че като ги организирал Баце имал много гласове. Писнало ми е от такива профани. Как бе, галошш, айде обясни как става, ама ясно, конкретно и с доказателства, а не с общи приказки.

52

истина

преди 3 години

Това джобно "генералче" не е интересно.Очаквам бтв да покани за коментар на изборните резултати Митьо пищова и Велизар Енчев. Ще счупи рекорд по брой зрители.

51

Тиквуний

преди 3 години

До За тиквоний/ "Не е ли вярно че сървъра на който се гласува може да бъде хакнат без кой знае какъв проблем? не е ли вярно че шефът може да те извика да гласуваш на неговия компютър и да те гледа как гласуваш? Това глупаците се чудите какво да измислите само и само да си оправдаете загубата" /Хахаха, да бе едно сървърче там има и те го хакват и край с честните избори. Леле, поне като не разбираш от нещо не се обаждай, че изглеждаш смешно отстрани. Казах ти, прочети за блокчейн бе, ***!

50

Анонимен

преди 3 години

Нито едно правителство не организира изборите, има независима институция която ги организира и провежда.

49

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Славуне славунееее....Ти каква я мислеше, а тя каква стана братче.Ти мислеше да си креташ на субсидийка там трети четвърти и хем пари да взимаш, хем да си лаеш патриотарски, а стана втори и сега они те карат влак да караш - баш Машинист.И сега ни напред ни назад, като в небрано лозе си бате.Да ти минава тоя вирус(в който не вярваш) та белкем ти видим кубето и да кажеш най-накрая шо ке праИм....

48

Анонимен

преди 3 години

Байно и теб те видяхме какво можеш.Всички за себе си, нищо за нас

47

Словянин

преди 3 години

Дано да се стигне до служебно правителство, така Възраждане ще влезе в Парламента. Българлия има нужда от "наш" Орбан!

46

АнонимеН

преди 3 години

ПРИНЦИПНО СЛАВИ Е ДЛЪЖЕН ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ПЪК НЕКА ПОСЛЕ МУ ГЛАСУВАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ТОВА ЩЕ ГИ СЪСИПЕ ОЩЕ ТЕЗИ КОИТО МУ ГО ГЛАСУВАТ!!!----------------------------КАТЕГОРИЧЕН СЪМ, ЧЕ ЗА СЛАВИ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО!НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ ДАЛИ САМ Е ПО-ДОБРЕ ИЛИ ОБЕДИНЕН С НЯКОЙ ДРУГ НО Е ДЛЪЖЕН ДА ПРЕДЛОЖИ КАБИНЕТ!

45

Калеко Алеко

преди 3 години

Брех м_ма му партията на градските либерали от жълтите павета с актив от 9% е готава на тежък компромис с тези със 17-те %, а тези дето едвам прескочиха 4%-та бариера вече се и рацепиха от вътрешни конфиликти ... Бог да пази България от такива съзаклятници против "Мутрите" и "Мафията", които ще разсипят българската държавност за да я поднесат на тепсия на Божковците, Василевците и на ген.Решетников, за радост на фигуранта и бузлудджанската му кохорта ... !!!

44

Анонимен

преди 3 години

Предсрочни избори, но този път да не са организирани от Баце. Да видим тогава дали ще се хвали с 24% резултати.

43

До 55

преди 3 години

За имаме някой ден истинско разделение на властите(а не само на хартия както сега) трябва да се започне отнякъде. А това някъде е законодателна промяна. Познавам хора от тези среди, да. И съм напълно убеден, че има компетентни и честни хора и там, да.Или на теб ти харесва сегашната ситуация, в която Прокуратурата е превърната в силова структура на мафията ГЕРб, а Бюрото за защита на свидетели е едва ли не наказателен отряд...

42

фф

преди 3 години

този не беше ли ДС? докато е в тази партия никога няма да гласувам за ДБ

41

Реалист

преди 3 години

Да, ГЕРБ са в изолация (колко познато от 2013) и това не е изненада. Защото типично за *** най-много завижда и мрази успелите. Та и затова, понеже ГЕРБ редовно ги мачка на избори, сега всички са настръхнали срещу тях. Но народът мисли по-различен и скоро ще го разберат.

40

АнонимеН

преди 3 години

РЕШЕНИЕТО Е КОСТОВ И НИНОВА ДА СЕ ЦЕЛУНАТ И ТАКА ЩЕ ИМА СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ГЕРБ И ДПС!

39

Анонимен

преди 3 години

Електронно и дистанционно гласуване са анонимни, и ще бъдат тотално купени. Това е целта на ***. Един тарикат може да гласува от 100 бабички и роми, които не знаят как се гласува. Бивши комунисти прекръстени на ДБ, търсят под вола теле. Те са по вредни от БСП .

38

Анонимен

преди 3 години

До ТиквунийА "чалгаджийския"вот?

37

Анонимен

преди 3 години

Танасе, Танасе...Не става само с лозунги!Трябва и акъл!