56

аз

преди 3 години

Статията е с подвеждащо заглавие. Мъск не блокира нищо. Просто им взе доста от бизнеса със сателити, а сега и с возене на хора до станцията, но това е по поръчка на НАСА. Нормалните космически програми не разчитат на печалбарство, а на държавен бюджет. Руската програма е блокирана от дебелия гъ-з на Рогозин и голямата глава на Путин.

55

Анонимен

преди 3 години

Австрия купи 1 милион ваксини Спутник-V от Русия.

54

Анонимен

преди 3 години

Русофилите много обичат русия срещу заплащане.Ама децата им са в Америка доброволно.Факт.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47"Това че сме имали 2-*** космически туристи не значи, че нашите не бяха с по 180лв заплата ( 3лв за долар ) и не събираха лихвоточки. Освен режима на тока и празните магазини"Скоро американците почват да пращат ексурзианти в орбита, нашите още се хвалят с двама льольовци какви големи герои били.:))))))

52

аз

преди 3 години

До Елон МаскНе са купили, а са ги разменили за места на американските капсули. Но иначе си прав - още не са сигурни в тях и искат да си подсигурят достъпа.

51

Ако помните

преди 3 години

Елон Мъск първо отиде при Русия. От там му се изсмяха и го отпратиха с подигравки.Сега гледат в захлас и завиждат на успехите на СпейсХТака е като те управляват мафиоти. Руската държава не става!

50

Анонимен

преди 3 години

РФПИ помоли Словакия да върне партидата ваксини "Спутник-V"

49

Анонимен

преди 3 години

Поредният провал за SpaceX Starship. Прототип на ракетите на Елон Мъск Starship - Serial Number SN11 се разби след изстрелване от SpaceXs космодрума в Boca Chica, Texas.

48

Анонимен

преди 3 години

Този Мъск е новия Хауърд Хюз, може и да приключи като него с тези чипове.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Чехите знаят ли?Предвид събитията от 1968-*** не вярвам.

46

Анонимен

преди 3 години

Цяла Словакия се чуди какво точно има в получените флакончета с руска ваксина СпутникЪ...

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Надай се.

44

Елон Маск

преди 3 години

САЩ от ново са купили от Русия места на ракетите Съюз за транспорт до международната орбитална станция. Явно не може да се разчита на "новите" американски технологии.

43

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига хейтихме по Русия, че вече ми е жал. Легнал на земята не се рита.Жалко че на сащ им трябва враг за да върви икономиката. Тъжна работа е това Русия та чак трагична. Радвам се че не съм руснак.

42

Анонимен

преди 3 години

Почти половината от чехите искат да се ваксинират с руската ваксина. Според изследване в Чехия 47% от населението биха желали да се ваксинират със Спутник-V.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Това че сме имали 2-*** космически туристи не значи, че нашите бяха с по 180лв заплата ( 3лв за долар ) и не събираха лихвоточки. Освен режима на тока и празните магазини.

40

Анонимен

преди 3 години

На Мъск може да му е евтино с дотациите на държавата, ама питайте данъкоплатците.

39

Анонимен

преди 3 години

Това е пълна измама, че го прави Мъск. Прави го да, но той е контрактор към федералното правителство и агенциите му, кито слагат финансов, законов и технологичен чадъри над Мъск. В същото време всички сили са впрегнати да пречат на възможните му конкуренти.

38

Влади

преди 3 години

Неграмотни ***, дето хвалите Русия! Четете малко, не само опорките на Кремъл. Руска(съветска) сонда не е достигала друго небесно тяло от времената на проекта ВЕГА, през 80-те. Американците разпратиха изследователски станции навсякъде в познатия космос - всички планети, а също и до комети и астероиди. Какво сравнявате? Друг профан изтъква , че Русия строяла космодрумът "Источен" в Далечния Изток. Проектът е недомислен, защото тунелите на ТРАНССИБА са тесни за бъдещи големи ракети. Четете бе!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Не беше ферари, а тесла.Единствената кола, която е летяла в космоса - по-добра реклама - здраяе му кажи.Сам си плаща масрафа.Мъск извежда коли, руснаците извеждат бомби.Всеки с приоритетите си.Руснаците не могат да изведат москвич, защото ще им се смеят.