19

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Няма да агитирам за никой, но знам за кой няма да гласувам...Това е шкембе войвода, и ония двете невестулки дето се цуннаха в името на лаппачката - магарешки и далавери.И тримата нагло зовящи се патриоти...

18

Анонимен

преди 3 години

Яко ще се вихри кючека, а после когато рафтовете в хранителните магазини се изпразнят (това е една от фазите на пландемията) ще се редят за дажби храна с ваксинационен паспорт в ръка.

17

Анонимен

преди 3 години

*** от ДС,които стоите зад Цветанов,кога ще го разкарате този ***?Докога ще умират хора,заради Цветанов и държавата ще живее в терор и страх?Национални предатели!

16

ф

преди 3 години

Какъв автогол си вкарва, не е истина просто.

15

Анонимен

преди 3 години

И аз какво да направя? Не ми пука за кръчми.

14

Анонимен

преди 3 години

Защо отваряш бе мутро, като третата вълна точно набира сила? Или е по важно да спечелиш изборите, а не здравето на хората.

13

Десетичен логаритъм

преди 3 години

Това ли измундриха на онлайн заседанието на МС, отваряме кръчмите на първи март, а на първи април ги затваряме и отваряме чалготеките?А тези милиарди, милиони и стотици хиляди, за нищо ги нямат.

12

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Не може да се отрече, че Борисов, въпреки подигравките, които отнася по всякакви теми, в коронакризата е по-адекватен от западните си колеги.

11

има такъв...

преди 3 години

Пускам чалга, щракам с пръсти и въртя ***. Тренирам чалга танц за първи април.На четвърти април много кандидат депутати ще си въртят ***.

10

Калеко Алеко

преди 3 години

За дискотеките може да се окаже и първоаприлска, но ресторантите и кафетата добре отварят, хубаво е преди изборите народа да се поотпусне, та да се дигне малко активността и тези с платформите и гумените лодки да ги отнесе голямата вълна, после да потопи и гемията на столетницата и че и тя доста се разсъхна вече, а накрая да мине и през президенството за да отмие КаДеСарската и русофилска шлака, която се е утаила там ... !!!

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

И на 1ви април проверка в дискотеките.- Ама нали днес ни отворихте какви глоби кви 5леА?- Майтап бе Уили, нали е 1ви април, зеееми тоя акт..

8

Съдбата

преди 3 години

Охранителя на Живков не го пускаха да влезе в ресторантите, днес той отваря и затваря ресторанти когато му скимне.

7

Батко

преди 3 години

Събрали се Тиквата и други Тикви в правителството и щаба и близки до тях. Похвалил се пред тях тиквата колкото са велики тиквите, които ни управляват, а всъщност са кръгла нула. Дните на Борисов и компания са преброени! Още малко повече от месец и на 04.04.2021 пред урните!

6

Анонимен

преди 3 години

Божков ,каза че си по възможностите ...!?

5

СРОКОВЕ

преди 3 години

Ресторанти на 1 март, заведения нощни на 1 април---чекмеджета--по всяко време....

4

Илиян Михов

преди 3 години

Дискотеки, ресторанти, скитам нощ и ден. Пиене, коли и мацки винаги са с мен.

3

Анонимен

преди 3 години

А тебе шибек ,кога ще те затварят ?

2

Чичо

преди 3 години

Като ресторантите ще бъдат затворени отново след около 2 седмици (заради бума на новозаразени, до който ще доведе отварянето им), а второто е шега (неслучайно датата е 1 април).

1

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще си изяде коня от яд!