47

Анонимен

преди 3 години

"Македонци" - няма, ако имаше гърците щяха да си кажат, но уви останаха само Титодонци! Вярно са Северна Корея!

46

Анонимен

преди 3 години

Когато македонците разбрали,че Александър Македонски бил образен,те казали:-Ама то всички византийци са такива!Иначе бил "техен!

45

Анонимен

преди 3 години

Не обиждайте "братята" Марсианци!!!!!Те съ двигателят на човешката Еволюция още от времето на Шумерите и Древния Египет!!!!!!!!Доказано е, че имено нашите "братя" Марсианци съ постоили Пирамидите в Египет бидейки "гастарбайтери" на Фараоните!!!!!!

44

Анонимен

преди 3 години

защо българите в македония за чести гости в националните им телевизии,където разкриват "българската исатина"за македония,но въпреки това македонците не стават българи?тук като гледам всички обвиняват сърбите...ето българите в македония имат трибуна и то в национални медии...

43

Анонимен

преди 3 години

За да изчистим плявата и да видим истината, предлагам да се върнем на мирния договор на Хетското царство!

42

Анонимен

преди 3 години

Интересно... МегаХиперМакетата пак продължават да си плюят, а албанците вече 7-мо дете бачкат. И след 30 години хоп - автономия и обединение с Албания. И ще има друга песен за Охридското езеро, ама на албански. Ама то трябва да си типичен дебелоглав шопски пън, за да не се сетиш. И по-добре за съседи шиптъри. Говорят си на албански и през ум няма да им мине да нарекат цар Самуил албанец.

41

ДДРОнег

преди 3 години

Защо чак сега България започна да се бори с македонизма ???!!!

40

Жалко племе

преди 3 години

Никакво внимание на такова лъжливо племенце, което си измисля история. Игнор и нека си живеят в свят на лъжи. Като много повтаряш една лъжа почваш да и вярваш. Жал ми е за тях, че нямат ни език ни история. Всичко е окрадено.

39

Баче Кико

преди 3 години

Верно ли бе ДНЕСБГ? Индексът за свобода на пресата е годишна класация за свободата на медиите по света - в нея нашта мила родина под управлението на Баце е на 111 място, а Македонците са преди нас. Та къде е Северната Корея?

38

Диана

преди 3 години

До *** да върнатПразни приказки говориш! Дай факти! Исторически факти! От когато съществува България, македонците са част от нея, да не говорим, че е имало време, когато България е била само на територията на македонците...Били сте македонци преди да станете българи, а сега тези откачалки искат да истрият тази история и целта им не сте само вие, а всички ние - всички българи!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Еми това им е отмъщението към нас на сърбите :)) Щом не може да ни бият (война), що да не национализират българите в Охридско като макета :))) Получава се много успешно...:) Ние сме варварите татари, те са наследниците на Александър Велики, нищо че са си ****овци като нас :)) Никой българин нямаше да им обръща внимание, обаче цар Самуил бил маке....? :))))

36

С

преди 3 години

До ВикторИ аз съм за Възраждане, Викторе. Но се пише с главна буква.

35

дай си сметка, че

преди 3 години

До Анонимен44Гоце сам е написал какъв е. А ако възприемаш по различен начин някои думи за него, си е твой проблем.

34

Анонимен

преди 3 години

До Мдаами ревизия на санстефанския договор и турция си поиска всичко?бъдете сигурни,че и този спор ще се постави на масата рано или късно...турция просто чака удобния момент и тогава ще ви видя как ще действате.в момента турция обвинява българия в геноцид срещу турците от 1913 г.

33

Диана

преди 3 години

До Анонимен40Има разлика между македонец и сърбин, гражданин на РСМ! Мно-о-го, много голяма разлика!

32

Анонимен

преди 3 години

То понеже България е нещо по-различно...

31

Виктор

преди 3 години

Днес взех твърдо решение. На изборите ще гласувам за партия възраждане.

30

Мистър Х

преди 3 години

Мисля, че е време да влязат танковете. Не може без бой , малко тупа-лупа и пак се връщаме .

29

Мда

преди 3 години

Без ревизия на Ньойският договор няма как македонският въпрос да бъде решен!Обаче как само ще подскочат евроатлантическите ни "приятели" ако посмеем да го поискаме...

28

Анонимен

преди 3 години

Сегашните севромакедонци са с промити мозъци от сръбските лъжи. Тях не можем да ги оправим, ами децата им поне някой от тях се усещат какви глупости ръсят бащите им и гледат да се дистанциират. Едни идват да учат в България, други бягат направо към Европа или Америка. На младите не им се живее вече в такава комплексарска обстановка.