70

АЛООООУ

преди 3 години

Мангъров, провери си в мед.речник!!!! НЯМА " ЛЕТАРИТЕТ", А ЛЕТАЛИТЕТ!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Дарви го е казал много отдавна и го е нарекъл естествен подбор !?

68

АЗ

преди 3 години

До МангъсаровичЗащо измря толкова много народНито маски носехме при грипните епидемии. Нито ако се наложи да влезеш в болница излизаш в чувалИ още нещо Защо беше този начин на погребване на умрелите от ковид?Не само нехристиянско ами и нечовешкоНе се побира в нормалните глави това което се случваше с хората, след като са се преселили в отвъдното. Жестокост абсолютна към мъртвите и към живите!!!Кой ще отговаря?

67

Анонимен

преди 3 години

Нали не искахте да ви ваксинират?!? Сега какво ревете, че няма ваксини?

66

Анонимен

преди 3 години

Човекът е просто лудд.

65

Англия

преди 3 години

...е поръчала ваксини от Астра Зенека ТОЧНО ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ЕС.

64

ааа не бе

преди 3 години

Абсолютно прав!

63

Анонимен

преди 3 години

Престъпникът продължава да плямпа празни приказки. Доц Мангъров- знанията ви са на 50 години, тотално остарели, тотално грешни. Моля, слушайте топ учените по света, че доста общаци ви се кланяха и са под земята вече.

62

Анонимен

преди 3 години

Новия щам като е по-заразен много по-бързо ще ни зарази и ще получим стаден имунитет, просто е като леща. Даже и гърбав комунист със отнесени от пясъците релси на метрото и спукани фекални тръби ще го схване. Хомосуксуалиста Ангелов дорде ни държи заключени за да не получим стаден имунитет, тъй или иначе няма да успее да ни ваксинира и ще трябва да легне пред великана Мангъров, като бито пcе.

61

Анонимен

преди 3 години

Абе той е най-умен във Вселената.

60

АЗ

преди 3 години

До BondАми то е очевадно "Бизнесът замира"И никой досега не можа да каже като го пипнем този вирус какво правимВсяването на страх доц.Мангъров лечение ли е? Хубаво говорите. 70% да се срещнат с вируса.Как ги лекувате болните? Има ли протокол? Или при когото попаднеш зависи каква му е нагласата. Ами може да не ми хареса очите? Какво става тогава-право в чувала ли?

59

българин

преди 3 години

До: номер 53Значи, това което пишеш изобщо не е вярно! Сори, но фактите са си факти.Никъде не съм чел 300 коментара за това, как щели били да ни чипират, нямаше такова нещо! Това беше умишлено насаждано и подклаждано от Щаба и умните "професори", които на всеки несъгласен с тях му лепваха етикет "антиваксър".Самите ваксини може да са прекрасни и безопасни! Лошото е в това, че са направени набързо и са все още експериментални - ФАКТ!

58

S

преди 3 години

Поздравления за доцент Мангъров. Отново точен, с конкретни примери и добра аргументация. Пазете се и бъдете здрав, доц. Мангъров. Оказа се много малко мъже имат топки в тази държава, но той определено е един от тях. Ерудит от висока класа, но и със съвест и висок морал.

57

до 62

преди 3 години

За какво да му се случи инцидент? Че казва нещата каквито са? "Бизнеса с клиничните пътеки замира" - ами много ясни, щото народа загря, че с температура от 37.5 на никой не му се умира в болница, за да пълни статистиката от "лошият" вирус

56

Мангъсарович

преди 3 години

Другари, такова нещо като Ковид 19 няма! Това е едно леко грипче, лекува се с чай и аспирин. Юни 2020 то вече отшумя. Това с ваксините сега го казах, защото яко ме пере шизофренията. Иначе нямате нужда другари от такава. Тя е измислица

55

До Ййййй

преди 3 години

При 'очаквана продължителност на живота" в България (според НСИ):Жени - 78 годиниМъже - 71 Болшинството починали 'официално' от Ковид са със средна възраст поне 5-6 години над горните цифри! Значи са "надживяли" очакваната си (от НСИ и Правителството) дата на смъртта!А нито на тях, нито на 'младите и децата(?) за които споменаваш им е правена аутопсия или истински тест - от какво точно са починали!По добре да вярвам на доктор вирусолог отколкото на гологлав неврастеник с черна униформа

54

Анонимен

преди 3 години

Ех! А колко хубаво беше когато българите бяха най-БеЦеЖираната нация в света! Вируса Бате НИ го гонеше с песен. Какви времена бяха преди само 8 месеца!

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Не знам пич. В Дания са 700 новозаразени ... на 136000 тествани. Малко е ... поотшумяло, не мислиш ли?

52

Анонимен

преди 3 години

Kak не му се случи "инцидент" на този човек, не знам.

51

Анонимен

преди 3 години

Мангъров доста е сменил тона, но пак се опитва леко да рита. По-добре леко поумнял отколкото избщо де.Добре му се отрази реалната практика.:))))))