167

Анонимен

преди 3 години

Тоя използва ли си мозъка изобщо? Знае ли колко вреди ще причини на флората и фауната, ако изведнъж до земята не достигат достатъчно слънчеви лъчи? Някой растения ще изчезнат, а много ще се променят.

166

Анонимен

преди 3 години

До Патриоткой му е дал право на тва нърдче да се прави на Бог!Баща му произтича от югенична фамиля бил е шев на "Планирано родителство" организация занимаваща се с стерилизацията на малцинствата и бедни в америка!...............................Може ли по-подробно?

165

Novus Ordo Seclorum

преди 3 години

Феникса се ражда от Пепелта!

164

Анонимен

преди 3 години

Бъдете спокойни, никой не притежава толкова средства, та да покрие дори 1% от стратосферата с каквото и да било. Просто това адово чудовище от снимката ненавижда толкова много човечеството, че на драго сърце спонсорира всеки един проект, който по някакъв начин би направил щета на хората. Но за това може само да си мечтае. Ще му трябват най-малко 100 пъти повече пари за да направи минимална разлика.

163

Анонимен

преди 3 години

Бог не съществува :) Докажи ми че има богове.

162

Neo

преди 3 години

Бил Гейтс е обсебен от "Вторият Ренесанс". Гледайте Аниматрицата. Егати самозабравилия се технократ !

161

Анонимен

преди 3 години

ТОВА НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ГЕЙТС Е НИКОЙ

160

Анонимен

преди 3 години

Този да не е послушал Грета Тунберг - аспергерката.

159

Бейджинг Байдън

преди 3 години

веднага след Инаугурацията си приема делегация не от къде, а от Пекин - явно идват на проверка да видят, как се отплаща инвестицията им от 1 500 000 000 милиарда долара преведени по сметки на Байдънови. За пръв път открит Китайски Комунистически Агент става президент на САЩ! Бог да ни Пази!!

158

Ледено кукуруку

преди 3 години

Учени от университета в Кардиф вече изтъкнаха много вероятната връзка между топенето на ледовете в Антарктида и рязкото трайно понижаване на глобалната температура (а не затопляне!) заради последствията от нахлуването на прясна вода в Атлантическия океан. Сега остава самозабравили се невежи мегаломани като изтрещелия Гейтс да помогнат още малко в тази посока и приключваме историята на човечеството със суперледников период.А разни безмозъчни либерастчета му се радват какъв благодетел бил. Егати.

157

Анонимен

преди 3 години

А,как ще повлияе затъмнението на флората на планетата бре,недоучил милиардере?Ще им стига ли слънчева светлина за нормална фотосинтеза?С колко процента ще се намали отделяният от тях кислород и като следствие от това озонния слой,главен чадър на планетата срещу слънчевата радиация и ултравиолетовите му лъчи?Как ги правиш тези ваксини след като хабер от проста биология за деца си нямаш,теле с телето ти?

156

Анонимен

преди 3 години

После някои ги наричат конспиратори. Я ми кажете вие, нормално ли ви се струва да иска някой да блокира слънчевата светлина ? По-отвратително мракобесие и арогантна намеса в Божиите дела не ми беше идвало на ум, а някои даже се стремят да го превърнат в реалност. И познайте кой. Същия, който спасява хората от "пандемии", сега ще ги спасява от "глобално затопляне"

155

Патриот

преди 3 години

кой му е дал право на тва нърдче да се прави на Бог!Баща му произтича от югенична фамиля бил е шев на "Планирано родителство" организация занимаваща се с стерилизацията на малцинствата и бедни в америка!

154

Анонимен

преди 3 години

Награда за човека застрелял Бил Гейтс *** !

153

Марга Рит

преди 3 години

Време е някой да му дръпне шалтера на този кукумицин.

152

Анонимен

преди 3 години

Глупав е Билчо ,а можеше да е на райско островче с пълно обслужване ,а тича да поправя Слънцето ! Билчо тъпий ,Слънцето не можеш да го контролираш ! Като си толкова див *** сега и на място ,няма да ни липсваш изперкала *** !

151

Камекона

преди 3 години

не знам с какви очи ще тролят ваксърите вече, за няколко седмици две "конспирации" се оказаха чиста монета...

150

Анонимен

преди 3 години

Тоя сериозно е повервал в белото.

149

mi

преди 3 години

Прототии.

148

Анонимен

преди 3 години

Не може ли некак си да изгради сенник само над неговата къща и да ни остави на мира?