20

Анонимен

преди 3 години

Войната на злобните старчета.

19

Извинете.

преди 3 години

Ще ме извинявате, ама 2021...България в ЕС...Всеки българин с малко доход има Калашников, боен..Тва.. Европа ли е?КАТ-аджията - милиционер... вика, 30лв и решаваме проблема...Нагоре същата работа.ЕЙ ХОРА! Айде стига вече. Мисля, че България ИЗКИПЯ. Време е да се вземат мерки.

18

Анонимен

преди 3 години

Ами ако Тръмп се опита да оправдае терористите, които нахлуха в Капитолия?Значи според злобното изкукало бабе Пелоси белите патриоти, протестирали срещу фалшифицираните избори са терористи. А африканските орди, щурмували по заповед на демократите американските градове през лятото и рушили частната собственост на хората, които произвеждат благата в Ю Ес Ей, какви са? М?

17

Анонимен

преди 3 години

Една възможносг му се откри с Иран да докаже сила,а той остави лудите ислямисти да нарешетат американската войска.Още тогава загуби изборите.После дойде и ковид в ,който не вярваше до последно.Дори при пуча първо подканяше за бой ,а после за мир.Това за в рамките на минути.Не става.Как се появи обаче...Ако американските демократи продължават с глупостите ще го видите и на следващите избори,защото за Теъмп е виновен Обама.

16

V

преди 3 години

Демокрацията е анархия с банани ;) При нас колко пъти влизаха у парламента нито убити има нито обвенени в тероризъм. Ама те щот са голямата демокрация и кръв и политически репресии .Демокрацията е анархия с банани.

15

Фелдшер

преди 3 години

Бай Тръмпи, да ги не изненада и окошари всичкото демонократи до 20 януари...

14

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

Дайте да направим един възхваляващ мафиотски ФИЛМ за Бойко Борисов, че да си седне на гъ3ъ.Трябва да е поне на нивото на Кръстника.Държавата да отпусне 2-3 милиарда и да направим филма, че да се освободим от тази милиционерска тирания.... до ТУКА ни е дошло на всички вече.С добро ви го казвам!

13

Българин

преди 3 години

Чък Шумър е евреин и някои може би разбират всичко което става!

12

Анонимен

преди 3 години

Така си пазят демокрацията и вотав САЩ. А тук метежи цяло лято и платени протестъри.

11

Средностатистически

преди 3 години

В очите на средностатистическия младеж между 25 и 35 години, Бойко Борисов е далавераджия, който играе с Доган, Корнела, Меркел, Путин, Херомустава и Ердоган.А ние имаме хабер за лафа "Който носи много дини под една мишница, няма да донесе нито една диня."Боко Тиквата ще си остане в историята като Боко Тиквата. Най-големия балкански мафиот.Някой ден може да има филми за него, но държава... не може да управлява. Правичката ви казвам, сънародници мили.

10

Анонимен

преди 3 години

Щом личности като Каролев,Цеков и маджарчето Г.Марков са с Тръмп ми стана ясно,че не става.

9

Анонимен

преди 3 години

А Радев кога? Гешев къде спиш? Същата ситуация с метежи вместо избори

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки втори българин е републиканец по душа и подкрепя Мистър Дъмп

7

Анонимен

преди 3 години

Тръмп изгуби изборите, защото не позволиха на българските си последователи да гласуват. Щеше да отвее Байдън. Какво знаят в САЩ за Тръмпистите в БГто? Но може да се пресели тук.

6

Анонимен

преди 3 години

Тръмп нямаше никаква власт изобщо.Само клоунади и щуротии.

5

Протестиращ

преди 3 години

Боко Тиквата се оказа по-голям провал и от най-голЯмите протестиращи пияници, платени от Божков (разбира се).Няма как да има протестиращи нормални граждани, да знаете! Всичко е НАРКОМАН!

4

Анонимен

преди 3 години

То пък една власт. Тръмп не се държа като президент и за един ден. Последните 4 години си беше в предизборна кампания. И все хленчеше. че някой друг му пречи.

3

XAXAXA

преди 3 години

Тръмп ни е по важен от Баце, който го няма от 3 дена.Пак е хванал шубрака, понеже метрото е "аха-аха" да се срути на главите на хората, ползващи новата линия... Аз лично никога няма да се кача на новата линия на метрото. Но Цвете Караянчева... ПА ВОЗИ СЕ НА МЕТРО *** ***!Мда.Лека вечер, провали.

2

Анонимен

преди 3 години

Да го наритват.

1

Анонимен

преди 3 години

изборно изнасилен от Байдън и захвърлен на бунището на историята от Демократите.