11

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-интелигентни и образовани са родителите толкова повече подкрепят дистанционното обучение

10

Анонимен

преди 3 години

Бате Гойко хвърля курбан учителите на малки деца. Малко им се ивждат 69 починали учители. Умориха лекарите и сега е ред на учителите.Лекарите със защитно облекло и 70 доктора вече са на оня свят. А учителите където повечето са над 55годишни направо им копаят гробовете.

9

Пускайте

преди 3 години

Пускайте новината за червендалестия с присадената коса, по известен като Коце Бок*лука! Досега беше в една телевизия и пак говореше за опитите за геноцид от страна човекоубийците от ГЕРБ и в частност той самия като водещ национален предател!

8

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО УЧИТЕЛИ ЩЕ ДАДАТ ФИРА.

7

Анонимен

преди 3 години

до сега трябваше децата да си ходят на училище а като тръгнат гриповете тогава онлайн

6

Анонимен

преди 3 години

При 30 деца в тези малки класни стаи и в занималните в детските градини-трябва да съм без мозък да си пусна децата.Мутанта от Англия носи със себе си тежки последствия и при безсимптомните деца има поражения на съдовете. Не виждам госпожите на децата как ще ги учат без да им държат ръцете докато пишат буквите или цифрите.Имам 2 деца.Едно да 11г. и едно на 4г. Госпожите на децата ми в скафандри ли ще са облечени?Кой ще ми гарантира на децата безопасна среда в стая с над 25 или 30 деца без маски?

5

Анонимен

преди 3 години

Второто ми дете е първи клас и си пише и си чете само. Освен това си включва и компютъра и си стартира срещите. Даже вече чатят в класа. Честно казано ми е по удобно дистанционно защото децата ходят на английски и математика онлайн допълнително и иначе съм като линейка по улиците от едното занятие до другото. Мисля че не е защото децата не могат да учат а по скоро защото родителите трябва да работят, или учителките не се справят - може би трябваше да запазят опцията с онлайн все пак...

4

Аз

преди 3 години

Никой нормален не се притеснява! БГ-Мамите се навиват една-друга защото толкова им е умствения багаж.Дезинфекцирали усилено детските градини... И от какво ги дезинфекцират след като седмици никой не е влизал?! Вирусите не са бактерии ама нали трябва да демонстрираме "грижа" и безсмислен труд... Тъпанарщината е взела превес във всичките и форми и дори уж лекари и медицински работници, вече не се усещат, че преиграват и загърбват науката в полза на дебилщината...

3

Анонимен

преди 3 години

Сега почват и грипове.Ще стане мазало.Ще пламнем с пълна сила.Едва ли беше разумно,точно сега .Ще бъдат на училище една две седмици,ще видите.

2

Активист на БСП

преди 3 години

Чумата отново ще тръгне !

1

Анонимен

преди 3 години

Въобще не се и притеснявам. Утре лапето се връща на детска градина, а майката - на работа. Тъкмо ще имате един медик повече, нали ревахте че нямало?