687

Анонимен

преди 3 години

От повече 10 години в БГ.няма опозиция.Такава не съществува.БСП или ДПС,смях в залата.От това се възползва единствено Мутраганьо.

686

Шивач

преди 3 години

Гледах как телевизиите показваха "всенародните въстания" - по- мизерни изпълнения на простащина няма в Европа- и как Борисов изобщо не ги отрази ! Борисов беше като колос , около който подскачат пинчери и се опитват да го ухапят. Обаче Борисов ги подритва дори без да се навежда и да ги поглежда. И се чуват само джавкане,квичене и сополи от червената тиня ,която вони от разплулите се в нея комунистически гъсеници.

685

Анонимен

преди 3 години

Такъв нагъл Толуп през живота си не съм виждал.Дебелокож и нахален.Откъде го намери България този юнак.Срам пред света.

684

Бибо ДО АНОНИМНИЯ

преди 3 години

ЩЕ ТИ КАЖА ОБРАТНО НА ТВОЕТО.НЕМАТ ПАРИ: ПЕНСИОНЕРИ, БЕЗ РАБОТНИ, БОЛНИ,. НЕМА ДОБРЕЗАПЛАТЕНА РАБОТА. НЕ МОИ СЕРАБОТИ ЗА 650 ЛВ ЦЯЛ МЕСЕЦ. ДОРИ И ЗА 1200 ЛВ НЕ СТАВА.ТИ СИ ПРОТИВЕН МАНИПУЛАТОР. ЩЕ СИ БЕРЕШ........???!? ЛАЙКАТА.НО ДРУГАДЕ, ЛОБИСТО МЕР... АК

683

Анонимен

преди 3 години

Харалби почне ли да хвали некой, значи същия е пътник, това съм го забелязъл

682

Браво на БСП

преди 3 години

ТЕ, БЕТОНИРАХА ВЛАСТТА НА ГЕРБ, ДО ИЗБОРИТЕ!ХВАЛА, НА ТАКВАС СБЪРКАНА ОПОЗИЦИЯ!ЧУДЕСЕН, КОЛЕДЕН ПОДАРЪК... ХАХАХААА

681

Зоро

преди 3 години

Бесепарчета, бати Бойко пак ще ви кйеца с 200. Избрали сме го, да знаете!

680

Анонимен

преди 3 години

До ИраЛаете, та чак слюнки хвърчат. А когато аз съм разбирал какво е това обноски ти вероятно не си бил/а роден/а. Просто с времето човек научава, че с червени муджахидини има само един ефективен начин на говорене.

679

Анонимен

преди 3 години

нема к'во да ми го фалите Баце, 15 години едно околовръстно на София неможе да направи, един нормален стадион немаме,ама иначе се бие в гърдите от сутрин до вечер, абе циркаджия

678

Анонимен

преди 3 години

На Борисов много му върви на 13 дата. Това е рожденната му дата. А балъците на 13 дата мислят, че ще го стреснат.Не го подценявайте! Сега кой знае къде стои Борисов и заляга от смях от *** фабриката за управление рейтинга на западащите политици.Няма алтернатива за момента. През лятото Черепа и Радев с некадърното си Трио бетонираха Борисов.Направо го цементираха за Борисов 4.А онези от младежкото БееСееПеее са хванали артрит да пишат по форумите и да спасяват кожицата на Джокондата Нинова.

677

Е, ТОВА Е!

преди 3 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЕФ СЪМ ИЗПИТАЛ, ДА ГЛЕДАМ И ЧУЯ, КАК ГЕРБ ИЗКЕЦА, БАВНО И ПОЛЕКА С ФИНЕС, ЧЕРВЕНИТЕ ПРОСТИТУИРАЩИ И ДЪРТИТЕ ЧЕРВЕНИ МЕРАКЛИИ ЗА ВЛАСТ.СЛЕД ОЩЕ 2-МЕСЕЦА, ШЕ ИМ ПОДАДЕ И ШЛАНГА, ЗА БИБИТКИ.... ХАХАХААА...

676

ира

преди 3 години

До Дядо ЙоцоО, дядо Йоцо, не можеш да забравиш комунизма и останките му. Няма обаче с какво да му се противопоставиш, по-силен е, нито идеи имаш, нита резултати. признай си. След 30 години демокрация, и преди толкова години дисиденство уж, не можеш да не споменеш комунизма. Факт, нямаш друго за казване.

675

Анонимен

преди 3 години

До 3-ти по смъртностАааааа, ама нали ПРАВИТЕЛСТВОТО ни е виновно за това, че сме трети по смъртност в света!!!!НЕ Е, че ядем като свиньеНЕ Е, че пием като смоковеНЕ Е, че пушим като коминьеНЕ Е, че караме като бесни и правим катастрофиНЕ Е, че не слизаме от колите и се присмиваме на спортуващите и каращите велосипеди, все едно са луди.НЕ Е. ПРАВИТЕЛСТВОТО ни е виновно

674

валдес

преди 3 години

До АнонименГлупако,колко е бил БВП през 2009 и колко е сега?

673

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 679"От 2001 г. раждаемостта в София непрекъснато нараства, достигайки 13 промила. Само за 10 години броят на родените деца се удвоява. Това създава проблем с детските градини, чийто брой е намалял наполовина при дълготрайния спад на раждаемостта след 1989 г"Ооооопс.

672

3-ти по смъртност

преди 3 години

Трети по смъртност сме !! Айде , на политиците, простено е , да хвърлат пепел в очите на народа. Ама точно тези, учоните, ***-лизаторите*, как не им е неудобно бе, с езика да си вадят хляба !

671

иво

преди 3 години

На 13-ти в 11 ч.-всички пред парламента.Няма да оставим Тиквата докато не го видим в затвора.

670

Ира

преди 3 години

До АнонименТука никой не лае. Не-"буквално". А ти, марш в пещерата, където да се научиш на държание.

669

Анонимен

преди 3 години

По думите на Луканов външният дълг на България беше 8 млрд. долара, когато се обяви мораториума на плащанията по външния дълг. После при управлението на демократите беше 63 млрд. долара по някое време. Сега при мутродемократите колко милиарда е?

668

ха ха

преди 3 години

До АнонименЕ, щом е "буквално", аз какво да кажа. "Буквално" е едно от десетте любими думи на човека- невежа, щом е "буквално", аз немея! Само да кажа че тука никой не лае. Реално.