33

Анонимен

преди 3 години

лидерката на HaдъpBuce.бе пак яхна вълната

32

Хасковлия

преди 3 години

Мъ чи вий как я мислите? Въй е за туй няма да си опраи таз држава....Значи искате високи заплати полицаи, доктори, учители, сички искате заплати повишени а после кат трая да са напълни бюжета с пари ривете тъй ли? а как я мислите вий ва? Бах мааму ибах! Ми туй е елементарно, ни може хем женъ ти да е пияна хем бъчвата да е пълна....ибах маааму ибах *** народ!

31

Мутри вън

преди 3 години

Мутри вън

30

Анонимен

преди 3 години

Само протести. Няма ли да се съберат доволни граждани да кажат "благодарско, Баце"? Лятото ги докараха с рейсове на площада, не може ли пак?

29

Хасковлия

преди 3 години

Само Бат Бойко Борисов можи да я мандръса тая държава. Така си требва да го *** шот няма как да држиш данците ниски и да си чис и почтен кат Радев. Ако доди некой "нормален" политик кой ше я бута каруцата ва? На тия простори само с дубр мафиот кат Бат Бойко Борисов можи да са върви напред, туй е истината. У 90-сете сичко беше лумпаш, думкаш. трепеш за да врвиш напред, а сига можиме и бизнис да праиме благодарение на Бат Бойко Борисов наи добрия премиер на Булгария, да живей Бат Бойко Борисов

28

Анонимен

преди 3 години

За да има реални сметки,до всеки абонат трябва да ходи отделна тръба с оделен уред за мерене,както е с тока.Иначе тази соцсистема от едно време не работи,защото тогава всеки искаше парно и никой не се отказваше,делеше се на всички.Еднакви суми плащаха тристайните,двустайните и едностайните,а крановете бяха отворени до край.Сега един пуска друг спира,трети се отказал оправия няма.Затова до всеки абонат тръба и уред.Кой колко похарчи да си плаща!

27

Анонимен

преди 3 години

Нали уж парното щеше да е по-евтино с 20% в сравнение с предишния сезон?

26

Чакайте да минат....

преди 3 години

....изборите---- да видите какво ще ни дойде на главите ,тези милиарди дето се раздават някой ще трябва да ги връща !н

25

Хасковлия

преди 3 години

Ни можи хем да имаш ниски данци хем да си честен и почтен полтик, туй радев ни го разбира или го разбира *** са праи на луд. Сички го знаят че Бат Бойко Борисов е мафиот ама то туй ни трябва шото иначе ше дойдат тея чесните и ше видите как ше дигнат данците виднага. Тря трафик на оръжие, дрога и хора, трява мафия за да расте Булгария. Поне още диесет години на таквъз начин с Бат Бойко и Булгария ша са упраи

24

Анонимен

преди 3 години

Контрера няма ли да даде още 5 млн. коледни на някой частен превозвач?

23

Анонимен

преди 3 години

Топлофикация е общинско дружество подчинено на Фандъкова, която вече 10 години управлява София. Да излиза и да дава обяснение без да мънка. По време на пандемия, когато хората трябва да са си по домовете те надуват сметките. Явно топлото им е черната касичка, която крепи Боко на власт.

22

Бибо

преди 3 години

СФИЯ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВИ ДАВАТ НАЙ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПОСЛЕ ВИ ВИИИЙ ДОЯТ. ОТ ВСЯКЪДЕ. ВРЕМЕ Е ДА ВЗЕМЕМ ТОЯГАТА. СЪС МОРКО.. ВЕ НЕ СТАВА.

21

Анонимен

преди 3 години

Първо вожда и кметицата трябва да влязат в затвора.,в компанията на гл.прокурор,да изметем обора и да дойдат нови лица,обичащи родината си и народа,за да сложат ред в къщичката ни,че това вече не се трае.

20

Анонимен

преди 3 години

На Баце убавата кметица.

19

Хасковлия

преди 3 години

Бат Бойко Борисов е много лош и строг кат иска *** туй е за добре. Ни може да имаш ниски данъци и да са оплакваш. Чоека много работи, много добре работи с границите. Сичкия трафик на оръжие и дрога помага на Булгария за да държи данците ниски. Ако ни си мафиот няма как да държиш тъз држава за юздите, туй е истината. Нидейте да ривете щот много ша плачите за Бат Бойко Борисов кат си тръгне. Трая да го държим на всяка цена, той че ги опраи съседите и македонци и срби, само Бат Бойко Борисов работи

18

Анонимен

преди 3 години

ами оно демокрацията си е диктатура само че с много лъскава табелаа забравих и бананииии

17

Анонимен

преди 3 години

И с дистанционното отчитане се ***. Ние сменихме всички уреди с техни за дистанционен отчет преди началото на сезона. Сега сметката пристигна пак прогнозна, но ни взеха и парите за отчета. Звъниш и операторските мункат и дават мейл за жалби. Още нямаме отговор.

16

Тонката

преди 3 години

Евала за заглавието на статията:):):)"Сметките за парно изкараха софианци на протесст":):):)Вие знаете ли колко жители има София?:):):)Защото на снимките се виждат само 20/30 човека от на Мая Манолова безделниците:):):):)

15

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от Фандъкова

14

Анонимен

преди 3 години

ей то главен прокурор нема ли бе или он гони руските агенти по полетотака е при демокрацията - за едни има за други нема