18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария е с Гърция! Само Бойко и Доган са с турция.

17

Анонимен

преди 3 години

Турция трябва да върне Кюрдистан на кюрдите и Тракия на България.

16

Ванката

преди 3 години

Откъде накъде се месят във вътрешните работи на суверенна държава? То кво ли питам, щатите винаги са се бъркали и подреждали света според своите интереси... Сега турска пролет ли ще направят?

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМАКЕДОНИЗМА ГО ЗАЩИТАВА СКЪПИЯ ПРИЯТЕЛ И БРАТ НА БОЙКО БОРИСОВ. ТУРСКИТЕ *** СЕ ОПИТВАТ ДА ВОДЯТ ДИПЛОМАЦИЯ, ИЗЛИЗА СВИНЩИНА.

14

Анонимен

преди 3 години

Турция ще се разцепи на три.Светска ,демократикна и кемалистка част в Европа, Истанбул и западна Мала Азия. Ислямска хунта по подобие на средноазиатските държави и Кюрдистан.Едродан е пътник откакто си обърка политиката с Израел.

13

Анонимен

преди 3 години

До 9Кви комунисти бе дръвнико тука има има енергийни интереси и икономически. Ердоган си издърпа златото от американските банки и си тури въжето на шията. Следващата Сирия наясно ли си къде ще бъде.

12

Пич

преди 3 години

Той ...Байдън може и да иска да се върнат младежките му години...., но няма да стане...А , че Турция си затъва в много сфери на икономика, финанси и др. си е друг въпрос. Турците си подкрепят мустака...Видяхте как църква се превръща в джамия.Разделяйте нещата, за да ги разберете....и си опичайте акъла драги родни и европейски политици.Хванал ви е яко за т.........е г-на Ердогана. Няма БГ , няма ЕС..Иначе пуска арабите - бежанци.

11

Анонимен

преди 3 години

Ето кой защитава македонизма Турция.

10

Тези...

преди 3 години

...по своемо добри новини са твърде доста закъснели. Доста нормални турци ще си атдъхнат от този ДИКТАТОР! А покрай тях и всички на Балканите. В Турция все още има хубави хора, някои са ми и приятели, но уви Балканите случиха отново на поредния бесен диктатор. Колкото по-бързо американците го пратят при Салам, толкова по-добре!

9

Анонимен

преди 3 години

Много важно какво бил казал Байдън.То цялото ЕС знае, че режимът на Ердоган е терористичен, че е нападала почти всичките си съседи, че се заиграва с ИД и краде нефт от Сирия и пр. и пр.Нищо ново не е казал Байдън.Турция и тя като Русия вечно се изживява като обидена на целия свят.

8

1

преди 3 години

Този комунист,оправи България,сега се е загрижил за Турция,Турция,винаги ще е сред 20 икономики в света,ти *** мисли,ние за къде сме,и не плачи на чужд гроб,не знаеш,къде му е главата..................

7

Анонимен

преди 3 години

България ще трябва скоро да избира с Турция или с Гърция за евентуална война.

6

Анонимен

преди 3 години

Байдън е виновен, че нашите главанаци имат притеснения и вместо да купят Пейтриът или С-400 купиха прескъпи непотребни тенекии дето не се знае кога ще дойдат. Добре ли ви найдака рижата перука, а викайте бравос и долу Байдън.

5

Анонимен

преди 3 години

Не по-самотен, а по-самостоятелен играч.А зад океана искат само ***, като тоя.

4

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми за режима, обаче ако американците забъркат там някаква "турска пролет", ще патим много.От 23 милионна Сирия се изнесоха 5 мил бежанци?Колко и накъде биха хукнали от 84 милионна Турция?Или пък потомците на екскурзиантите да вземат да се върнат.Ааааааа,не.Ердоган да си ги държи, пък боли ме за правата и демокрацията там.

3

Анонимен

преди 3 години

ТУРЦИЯ ВОДИ АГРЕСИВНА ОСМАНИСТКА ПОЛИТИКА, ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ДА Я СМАЧКАТ КАТО МИНАЛИЯ ПЪТ.

2

Анонимен

преди 3 години

България има повод за радост когато Ердоган си отиде.

1

Анонимен

преди 3 години

Бидона обеща да освободи и Крим, та да видим.