50

Анонимен

преди 3 години

Иии това сигурно са го преброили същите математици дето изчисляват всичко за ковид тук през ден. Най добрите математици имаме в света. Лично Мишо Константинов ги е преброил по неизвестна за света формула. А министърката е най добрата по география. Доказано

49

Анонимен

преди 3 години

Сега пак ще побеснеят,тъкмо малко ги отусна делириумът,Захариева сравни любимият им татко Тито с Хитлер,малииии!!В България не знам как е било до 80-тте години,спомени нямам,но не се сещам да сме пеели песни през 80-тте за Бай Тошо а знам че югославяните приживе са си пеели песни за Тито.Болезнен култ към Тито,и помня една песен за Титомакедонскапо радио Струмица-ДрУгар маршале,ти се колнеме,само твойот пат ке го слЕдиме!!или една общо югославска=друже тито ми ти се кунемо,болни тик,,ви.

48

само да питам

преди 3 години

Кой ги е броил, че се знае с точност???

47

Анонимен

преди 3 години

ТАЗИ ЖЕНА ПРЕВЪРНА МЕЖДУНАРОДЕН СПОР В ДЕТСКА ГРАДИНА!БИЛИ Я МРАЗИЛИ...МОЛЯ?!ЛЮБОВТА И ОМРАЗАТА СА НАЙ-НОРМАЛНИТЕ НЕЩА НА ТОЗИ СВЯТ!В ОТНОШЕНИЯТА НА ДВЕ ДЪРЖАВИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЛЮБОВ И ОМРАЗА А ЕДИНСТВЕНО И САМО ИНТЕРЕСИ.ЗАЩОТО ТИ МОЖЕШ ДА ОБИЧАШ ДЕЦАТА СИ,МОЖЕШ ДА МРАЗИШ ТЪЩАТА И КОМШИЯТА,КОЙТО ПАРКИРА ПРЕД ГАРАЖА ТИ...НО НЕ МОЖЕШ ДА МРАЗИШ ИЛИ ОБИЧАШ ЕДНА ДЪРЖАВА!

46

Анонимен

преди 3 години

И ти как реши че й се смеел цял свят?

45

Северен Македон

преди 3 години

Искаха да ни финтират с благи думи и лобиране в ЕС ама Баце се усети на къде отиват нещата.Сега си показват истинското отношение към нас.

44

Анонимен

преди 3 години

И тия са толко 'македонци' колкото помаците са турци!колко кофти е когато не си знеш произхода!

43

Анонимен

преди 3 години

точно тази женица има най-малко право да говори,защото инфантилизира и принизи спора с македония превръщайки го в лична битка за собственото си его.цял свят и се смее лично на нея!

42

Анонимен

преди 3 години

Има едно нещо което никой досега не го казва =етнографската група шопи според сърбите и етничкитесе разделя между българи,сърби и македонци.Ще кажете каква е тая дивотия,ами такава,до Босилеград и Цариброд са българи,после до Пирот и Ниш са сърби а пък в Крива паланка са .етнички македонци!Диалектът е разбира се един и същ но на различни езици.Това е резултатът от сръбската политика към България.Да не говорим за идио..тияташопите наследници на античните македониспоред античарите.Лудост!

41

Анонимен

преди 3 години

До Щирлици ти ли си македонец бе Щирлиц!Такива предатели само с такова потекло може да има!

40

Анонимен

преди 3 години

Не отстъпвайте македонци.Дръжте на своето.

39

Бесилка за тях

преди 3 години

Дипломацията ни е продажна те не защитават нашите интереси а чужди,долни предатели....

38

Щирлиц

преди 3 години

Ами да.Прави са си македонците.Какво позитивно може да побликуват за нас . Склонни сме към предателство,и създавне на интриги.Продажни дупед-а-ци.Винаги в услуга на чужди сили и интереси.

37

Сатира

преди 3 години

Браво Захариева, единственият БГ политик в момента, който има таш*ци....

36

В БГ убиват

преди 3 години

Захариева знае ли ,че Службите за сигурност и МВР са се изродили до степен да убиват и преследват Българи в името на благоденствието на Бойко и Гешев!После се чудят що Макетата ги е срам от Българите,повярвайте има защо!

35

Ужас

преди 3 години

А некадърните ни дипломати който подписаха договора, не видяха ли подводните камъни и предателството?!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30 А как е била създадена Македония през коя година?

33

ист

преди 3 години

Макарона през който северните македончета искат да видят ЕС, много се изкриви. Северна Македония ще влезе в ЕС когато макетата се изкъпят и започнат да празнуват всички български празници.

32

Анонимен

преди 3 години

Съсипаха и хубавите македонски песни! Как да изпееш сега:- "Северномакедонско девойче..."

31

Анонимен

преди 3 години

За Франко какво ще каже Захариева? Или за гръцките диктатори? В Гърция няма дори Северна Македония със отделен език. Наричат българите славянофонни гърци.Тито е създал отделна република от Сърбия. Преди Тито Македония е част от Сърбия и такава щеше да остане, както Войводина.