36

Хаха

преди 3 години

Стига сте писали за отваряне на държавта, при условие че държавата не е затоворена. Това, че са затворени дискотеки, ресторанти и училища, не означава че държавата е затворена... Ако погледнете другите европейски държаваи, тук почти няма мерки.

35

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Околийски, адмирации. Необходимо е не отваряне, а затваряне на всичко. Вечеран час от 18.00 ч до 09.00 ч. След това комендантски час до 18.00 ч. Изолиране на хората над 40 години и на лицата до 18 години в специализирани заведения. Забрана да се отглеждат домашни любимци, а наличните спешно да се автеназират. Храна да се раздава по домовете от специални екипи с антитела. Излизане само да кофите за *** за не повече от 10 минути. Успехът тогава ни е гарантиран.

34

Анонимен

преди 3 години

Докторе,ами тя трагедията е вече факт,просто ни трябва около месец за да стане ясно на всички,че тия празноглавци се провалиха тотално!

33

Ааас

преди 3 години

Прав си пич, не трябва да се отваря.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37А на тебе какво ти е в главата?Въобще имаш ли нещо в главата?

31

Анонимен

преди 3 години

До Баукато не ти харесва - гръмни се.Няма да липсваш на никого.

30

Иван

преди 3 години

А тя като е затворена не е трагедия

29

Анонимен

преди 3 години

До 20Когато нямаше нищо в магазина, едно кило луканка беше 2 лв качествена луканка от месо. Тъй нямаше че под тезгяха на магазинера имаше всичко, нямаше само за абдали като тебе. На ден правех по 100 долара от продажбана виетнамски часовници и пердашех после цяло лято западен отлежал коняк на Слънчака от 20 лв бутилката и черпех целия ресторант.

28

Бау

преди 3 години

До 34аз нямам избор обаче освен да ти се дразня, защото прецакваш всичко. Смотльо ...

27

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно нищо не следва да се отваря, категорично. Стига вече лигавщини. Само софри и ракии са им в главата...

26

Анонимен

преди 3 години

Представете си БИАД и сродните чалгобадаци - ще се пукат по шевовете до ранни зори.

25

Анонимен

преди 3 години

До БауВъобще не ме интересува твоят живот лайньо.успех ти пожелавам с ваксинирането и носенето на маски.

24

Анонимен

преди 3 години

До СпокоДобра ирония :) Жалкото е, че който и да дойде пак ще сме си бедни и пак ще се почнат едни оправдания "ми то не може така отведнъж да стане, ама ето, работим по въпроса" и ние, каквито сме си толерантни oвци пак ще си чакаме с години да ни oпpавят...

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Маските на открито не са задължителни.Включително и за полицаите.

22

Бау

преди 3 години

До 19Има мерки и затварят заради такива като ТЕБ. Аз си нося маската и спазвам мерките и ще се ваксинирам. Ама деби бунтарите съсипват всякакви надежди живота да се върне като преди, скоро.

21

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх да се скрие вкъщи и да чака ваксината аман от неудачници

20

Анонимен

преди 3 години

Гледайте западна Европа и не слушайте Боеко кво говори, ще му кажат да не отваря, а да затяга. Ще се молим да умрем от фалшивия вирус, а не да седим като затворници и да излизаме, когато ни кажат. Ковид19 - най-голямата измама в човечеството.

19

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите продължават да не носят маски.Днес един униформен клошар на спирката на трамвай 20 тръгна към мен с разперени ръце все едно гръбните му мускули са като на бизон.Изхрачи се пред мен и ако не му бях направил път щеше да ме блъсне или удари.Изглеждаше така сякаш е излязъл от кофите.Мърляв,небръснат рошав-клошар в омазнена униформа.Абе тия що не ги уволняват за такова поведение и вид?!Ако е реален полицай със свинското си поведение ще зарази стотици.Ако е фалшив защо не е арестуван?

18

Анонимен

преди 3 години

Другари, много бързо забравихте националните катастрофи предизвикани от БКП-БСП , когато нямаше нищо по магазините и заплатите бяха по 10 долара , а пенсиите по 5 долара на МЕСЕЦ.

17

Анонимен

преди 3 години

До БауГовнарчета като тебе Златено могат да се ваксинират и по 5 пъти и да си носят маските до края на живота.Кой ти забранява?