26

чудя се

преди 3 години

Защо при свинският грип/не по-малко смъртоносен/ нямаше локдауни-мокдауни, карантини-марантини, онлайни- монлайниииии.........?!

25

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯ

преди 3 години

БЪЛГАРИИИИ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИСЛЕТЕ ЗА ТОО ВИРУС,ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА БЕ ХОРА,СТИГА СЕ ПАНИРАЙТЕ,НА КОЙТО КОГАТО МУ Е ПИСАНО ДА УМРЕ ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ НИ ПОВЕЧЕ НИ ПО МАЛКО,ТАКА ЧЕ ЖИВЕЙТЕ СИ СПОКОЙНО И НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ВИРУСИ,БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ УМНАТА НАЦИЯ НА СВЕТА ,ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СА БОГАТИ ЗАЩОТО КРАДЪТ А БЪЛГАРИЯ НЕ КРАДЕ А ДОРИ ОСТАВА ДА БЪДЕ ОКРАДЕНА,ЗАПОЧНЕТЕ ДА КРАДЕТЕ КАТО ДРУГИТЕ БЕ,НЕ СТОЙТЕ КАТО *** ЗАТЪНАЛИ В БЕЗПАРИЧИЕ И НИЩЕТА,КРАДЕТЕ БЕ КАКТО ДРУГИТЕ,КРАДЕТЕ НЕ СЕ БОЙТЕ,КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ

24

Анонимен

преди 3 години

За папаята не знам, но за заразените танзанийски кози има статистика в Албания, ако някой се интересува.

23

Анонимен

преди 3 години

До 2 ри Да смеем му се на Degarnito плешивия Мутафчийски ахахахаха плешив дявол

22

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е катастрофална. Работата не е само в това, че по брой потвърдени случаи на 100 000 души от населението вчера ние излизаме между първите пет страни в света с тенденция в близките дни да станем лидери в тази печална класация. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

21

Мутафчийски

преди 3 години

Страшната зараза излезе извън контрол. За това локдаун поне до първа пролет!

20

Перов

преди 3 години

Лекарите не лекуват! Не си ли с връзки никакво внимание не ти обръщат в КОВИД отделенията! Броят починали ще остане същият или ще се увеличава, но няма да намалее при тези мърляви доктори !

19

Притеснена

преди 3 години

Стана страшно! Нещата излизат извън контрол благодарение!

18

Анонимен

преди 3 години

Защо затвориха училища, молове и заведения? Полза явно няма.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябваше още преди повече от месец през октомври да се пресече нарастващата зараза . Мухльовците не посмяха . Досвидя им и да включат по-широко тестване и и проследяване , което можеше да спаси много човешки животи. Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората.

16

Анонимен

преди 3 години

До края на януари ще ви спасят. Ясно е че повечето медици не искат да се ваксинират, ще има дози за обикновените промити тикви.

15

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новотегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

14

xyz

преди 3 години

До В. УзуновЩе садим бате,днеска ще са у твоята градинка.От твоите!!!Айде честито ,*** миризлив!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Папаята ме интересува мен, папаята. 300 заразени корена имам.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, скоро ще боцнат зомбитата и няма да има за какво да реват.

11

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше вирус, досега някой да го е изолирал.Има един тест, който казва, че сте болни.

10

Анонимен

преди 3 години

Кой коронавирус?

9

Анонимен

преди 3 години

Спокойно ковид психари и хипохиндрици. Ваксинката ви е готова. Аз току що си смених връзките на маската, която си купих март месец за тридесет стотинки, за да не ми се дървят разни мърльовци с контролни функции . Сложих връзки от едни стари обувки на детето, да спрат да се късат, че ми омръзна да правя възелчета. Налузвайте каските против вирузи и под леглото, да не ви види тоз коварен вироз.

8

В. Узунов

преди 3 години

Добрутро бре пандемици! Днеска ще садим ли пенсионери? Гледам пак сто и кусур няма да се порадват на надбавката от 50лева ,но па за сметка на това се отърваха подло от Топлофикация.

7

до 7

преди 3 години

А ти си резултат от пиянска чиkия.