226

Североизток

преди 3 години

Историци от бивша Титова Югославия защитават лабораторното мутантче РСМ с имплантиран в мозъка сръбски чип.А нещо да кажете за геноцида над коренното българско население в историческата област Кутмичевица?Айде чиба обратно в нафталина заедно с непризнатите ви в ЕС дипломи и титли!

225

Анонимен

преди 3 години

Има нещо ганьовско в макетата май наистина са българи с промити от дезинформация мозъци.

224

Василев

преди 3 години

Истината е , че Великобритания, Франция и Германия никога не са искали да има голяма държава на Балканите, която е освободена от Русия и е зависима от нея!Така на Берлинския конгрес България е орязана и е разделена на две държави, които още от Турция, която си остава вечно във веки веков използвана страна от англосаксонците!След това следват двете национални котострофи за България, която така и не намира правилните съюзници за да направи възкресение и обединение!Вие сте селяни прости!Хю!ЦРУ!

223

дедовият ми

преди 3 години

Сърбе на върбе

222

Анонимен

преди 3 години

Сърбия няма пари да финансира такава пропаганда, сигурно Москва ги финансира тях, а те северномакедонците.

221

Анонимен

преди 3 години

Сърбетата играят по свирката на Русия срещу България. А рософилите в момента вият срещу Сърбия. Последния да затвори вратата!

220

Анонимен

преди 3 години

Абанците би трябвало да са ни съюзници. Врагът на моя враг е мой приятел.

219

Анонимен

преди 3 години

Накрая Албания и Босна ще са в ЕС, а Сърбия и СМ не понеже са много велики.

218

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Историци от ...бившата Югославия се събрали да ни...поучават и упрекват,че сме спрели тяхното...македонско отроче да продължи за...висше,без да е завършило...средно.Ами като завърши по...нашите учебници средното,да се обадят да го пуснем и по...нагоре из...еуропата да учи каквото си иска.

217

аа1830

преди 3 години

Албанците ще им таковат таковата на македонци сърби и секви други велики народи

216

Българче

преди 3 години

А нас какво ни интересува дали Северна Македония ще се казва така или иначе , ще влиза или излиза от ЕС , ще е в НАТО или извън него ??? Ние каква работа имаме с тях ? Те са друга държава и имаме граница между нас. Те да си приказват и на патагонски ако искат ! Най-добре е да прекръстим македонската наденица на наденица Зоран Заев ! Ще продаваме наденицата със средния пръст на Заев .

215

Анонимен

преди 3 години

Сърбетата бяха под желязната завеса, но гледаха към Запада и бяха приети там. Всички им ръкопляскаха и си живееха много добре в интерес на истината. А сега са обградени от ЕС, но гледат към Русия по същия начин като преди. Този път обаче ще надуват кавала и си проличава, че са просто едни инатчета, които са се запътили към албанска интеграция!

214

Анонимен

преди 3 години

Сърбетата са преателчета на Блатная и се движат уверено към албанските стандарти на живот!

213

до 213

преди 3 години

Прав си, обаче геополитическите тези остават, и се ползват за различни цели, но задължително в наш ущърб. Интересен е въпроса кой ги движи, след като Австро Унгария вече я няма а Сърбя не са геополитически играч, а само инструмент.Бързия отговор обикновено е грешен. Но критика от Македония, срещу ЕС, дори и използвайки нашата позиция, показва, че се води от враговете на съюза. Не сме само не проблема им. С този елит са опасни за равноправно членство и права в съюза. И други членове го знаят.

212

гого

преди 3 години

След много години и Сърбия ще почука на вратата на ЕС, така че да внимава какви безумия говори, и какви интриги забърква. Те още си живечт в титова Югославия, ама времената отдавна са други.

211

Анонимен

преди 3 години

159 Ало, събуди се, сънуваш кошмари! Римска та империя се разпадна много отдавна, завзетите земи премина ха в ръцете на други народи...Не си ли ходил на училище, или сънуваш Рамзес Трети, Троянците, траките, византийските, Рим в тъмнината на схоластиката и чумата, Кръстоносните походи, Йерусалем, Константинопел, Чингис Хан, маите, ацтеките, Османската империя, Новите земи на Америка, САЩ, национални те, свободни държави в Европа, EС.

210

Анонимен

преди 3 години

Никой нема изгода да удря по Русия. На никой не му се занимава с рискови военни кампании. Рософилите сте поне 50 години назад, но няма как да го проумеете това нещо!

209

Василев

преди 3 години

Добър вечер селяни прости!!Бати Бойко ще отиде да се срещне със своя приятел Султган Ердоган да пият по едно турско каефе , и той ще му изкара автентични архиви от историята на Османската Империя и Турция, там всичко е ориджинал и е признато от историците от всички велики сили!А в архивите пише , че Македония е българска провинция, населуението е бълтгарско, и е подвластно на бълтгарската екзархия, която е призната от Турция!Животът е жексток селяни прости, а виуе сте много прости!Курби!ЦРУ!

208

Анонимен

преди 3 години

Не злоупотребява, а се уповава на историята.

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 218Австро-унгария е разцепена както България на Югославия и Румъния от Англия и Франция за да се спират СССР и Германия. Това се използва от сръбския крал и после и от Тито. След като Германия влиза в НАТО и Варшавския договор отпада след ВСВ, Югославия става ненужна и България и Румъния стават важни за удар срещу Русия.